Εργαζόμενοι του ξενοδοχείου «Robinson club Daidalos» και μαθητές από Αντιμάχεια – Κέφαλο καθάρισαν την Πλάκα (BINTE

0
1132

Ακόμα μια χρονιά οι εργαζόμενοι του ξενοδοχείου «Robinson club Daidalos» και η μαθητική κοινότητα σε κοινή περιβαλλοντική δράση/video

Ακόμα μια χρονιά οι εργαζόμενοι του ξενοδοχείου

Tο ξενοδοχείο «Robinson club Daidalos» οπως κάθε χρονο στις 30 Σεπτεμβρίου, εφάρμοσε στην περιοχή της Πλάκας την περιβαλλοντική δράση  προστασίας του οικολογικού μας συστήματος με τη συμμετοχή του προσωπικού του ξενοδοχείου, μιας τάξης του Δημοτικού σχολείου Αντιμάχειας και μαθητές από το Γυμνάσιο Κεφάλου με τη συνοδεία των  εκπαιδευτικών.

Στο πλαίσιο αυτής της εκδήλωσης που πργαματοποιεί η συγκεκριμένη επιχείρηση κάθε χρόνο το προσωπικό του ξενοδοχείου και μαθητές καθαρίζουν την περιοχή από σκουπίδια που άφησε η τουριστική περίοδος. Απορριμματοφόρο του δήμου μάζεψε τα απορρίμματα τα οποία ειχαν περισυλλεγεί ταχτοποιημένα ανα ανακυκλωσιμο υλικό. Η περιβαλλοντική συνείδηση και η προστασία του περιβάλλοντος είναι στις προτεραιότητες της επιχείρησης και θα συνεχίσουν να εφαρμόζονται κάθε χρόνο, οπως μας δήλωσαν ο διευθυντής της επιχείρησης και οι εργαζόμενοι που πηραν μέρος.

ΠΗΓΗdhras.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ