Aναπληρωτής Πρόεδρος στην Ενιαία Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων ο Μ. Εκατομμάτης (Εγκρίθηκε από την Επ. Θεσμών & Διαφάνειας της Βουλής)

5
1490

Μία πολύ σημαντική διάκριση για τον συμπατριώτη μας δικηγόρο Μιχάλη Εκατομμάτη, ο οποίος σήμερα εξελέγη στη θέση του αναπληρωτή Προέδρου της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων.

Έπειτα από πρόταση του Υπουργού  Οικονομίας, Υποδομών & Ναυτιλίας Γ. Σταθάκη στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, υπερψηφίστηκε με τις ψήφους των εκπροσώπων κυβέρνησης και αντιπολίτευσης (το ΚΚΕ καταψήφισε για λόγους αρχής, «παρών» οι εκπρόσωποι της ΧΑ)  η εκλογή του Μ. Εκατομμάτη στην Ενιαία Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων.

Ως μέλη της Αρχής, επιλέγονται πρόσωπα εγνωσμένου κύρους και υψηλής επιστημονικής κατάρτισης, με ακαδημαϊκή ή επαγγελματική εξειδίκευση στο πεδίο των δημοσίων συμβάσεων.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Συνάδελφε συγχαρητήρια, σημαντική η διάκρισή σου για εσένα, το σύλλογό μας, την Κω και όλα τα Δωδεκάνησα και πάλι συγχαρητήρια, πάντα άξιος!!!!

  2. Συγχαρητήρια, πάντα άξιος. Σημαντική η διάκριση στο πρόσωπό σου, τον δικηγορικό μας σύλλογο, το νησί σου την Κω αλλά και όλο το Βόρειο Συγκρότημα Δωδ/σου. Πάντα Άξιος!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ