ΟΡΑΜΑ: Πέταξαν στα αζήτητα ολόκληρο τον Πρωτογενή Τομέα… (Έγγραφο Αποκεντρωμένης – ΒΙΝΤΕΟ)

26
819

Πέταξαν στα αζήτητα ολόκληρο τον Πρωτογενή Τομέα…

Τη διαπίστωση, για πολλοστή φορά, της ολοκληρωτικής απαξίωσης του πρωτογενή τομέα από τη δημοτική αρχή Κυρίτση επεσήμανε η Επικεφαλής μας στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο.

Με έγγραφό της (το οποίο επισυνάπτουμε) η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου εκθέτει ανεπανόρθωτα τον κ. Κυρίτση επισημαίνοντας ότι κατά την τροποποίηση του ΟΕΥ στην οποία προέβη κατά πλειοψηφία το δημοτικό συμβούλιο δεν συμπεριλήφθηκαν οι τομείς γεωργίας – κτηνοτροφίας – και αλιείας. (μάλλον δεν έχουν σύμβουλο ή υποψήφιο για απευθείας αναθέσεις και τους ξέχασαν)

Το έγγραφό της αποκεντρωμένης καλεί τον κο Κυρίτση να εναρμονιστεί με τις διατάξεις του νόμου… προκειμένου να εγκριθεί η τροποποίηση.

Η επικεφαλής της παράταξής μας Ιωάννα Ρούφα αναφέρθηκε στη Διεύθυνση Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης με έδρα τον Λινοπότη που δημιουργήθηκε από τη δημοτική αρχή Καΐσερλη και στην εμμονική στάση της δημοτικής αρχής να την καταργήσει.

Ο Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας του δήμου πέραν των τεχνοκρατικών στοιχείων του οφείλει να δηλώνει την πολιτική κατεύθυνση και τη φιλοσοφία του δήμου. Να εστιάζει στα συγκριτικά του πλεονεκτήματα όπως είναι ο τουρισμός και ο πρωτογενής τομέας.

Η συμπεριφορά της απαξίωσης αλλά και η εν γένει ανικανότητα Κυρίτση και λοιπών υπερεκτιμημένων συμβούλων δεν μας ξενίζει…

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η πολιτικής τους στον τουρισμό… απλά κατάργησαν τον Ενιαίο Φορέα Τουρισμού και τρία χρόνια προσπαθούν(;) να μας πείσουν για τον νέο φορέα που ποτέ δεν ήρθε… όπως και η Ryanair που έκανε φτερά!!!

Για τον πρωτογενή… απλά τον παραπέταξαν και τον ξέχασαν.

Μόνο πανηγύρια και δηλώσεις για λαϊκή κατανάλωση στο έκτρωμα του ΔΗΡΑΣ… εκεί εξαντλούν όλοι τους την «ικανότητα»…

Ούτε μια τροποποίηση ΟΕΥ δεν είναι ικανοί να κάνουν και κατά τα άλλα μας μιλάνε για την αναμόρφωση της Κω… ίσως το συντομότερο ανέκδοτο που εμπνεύστηκε ποτέ η «καταστροφική αλλαγή Κυρίτση»…

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΡΑΜΑ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΗΣΟΥ ΚΩ

[pdf-embedder url=»http://www.aegeanews.gr/wp-content/uploads/2017/09/1ο-ΘΕΜΑ_ΕΓΓΡΑΦΟ-ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ-ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.pdf» title=»1ο ΘΕΜΑ_ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ»]

26 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Iωάννα δεν τα είπες όλα. για τις στημμένες δημοπρασίες στην καρδ’αμενα σε κολλητους δεν είπες τιποτα . γιατι

    • Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ.ΒΑΡΑ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΓΚΡΕΜΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ.ΜΑΧΗ ΝΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ,ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΑΛΟΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΗΝΙΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑ.

  2. το προβλημα της κω λεγεται κυριτσης.ποδοπατησε το νησι με τις επιλογες του.μεταναστευτικο,ryanair,κρουαζιεροπλοια,

    Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΚΑΤΩΡΘΩΣΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΘΛΟ.ΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΠΟ ΑΠΡΙΛΙΟ-ΟΚΤ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ 7 ΜΗΝΕΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΙΟΥΛΙΟ -ΣΕΠ ΔΗΛΑΔΗ 3 ΜΗΝΕΣ!!!!!ΡΗΜΑΞΕ-ΝΕΚΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟ ΝΗΣΙ
    μονο τα IN CLUSIVE θα δουλεψουν γιατι ο κυριτσης με την βασω διελυσαν την δεας και δεν εχει δρομολογια
    ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ.ΕΡΗΜΗ ΠΟΛΗ ΕΡΗΜΟΙ ΔΡΟΜΟΙ.κυριτση 3 χρονια εργο μηδεν στο νησι.διωχνεις την RYANAIR διωχνεις τα κρουαζιεροπλοια εκλεισες τον ΕΦΤ εφερες την μαυρη νυχτα στο νησι.ΕΡΗΜΙΑ ΠΑΝΤΟΥ.ΚΡΑΝΙΟΥ ΤΟΠΟΣ.ο Κυρίτσης σαν άλλος Νέρωνας περιοδεύει στα αποκαΐδια…Η σεζόν χάνεται, η οικονομία του νησιού αργοπεθαίνει. http://www.aegeanews.gr/news/ta-en-dimo/80748/orama-sezon-chanetai-oikonomia-tou-nisiou-argopethainei-kyritsis-san-allos-neronas-periodevei-sta-apoka%CE%90dia/

    • βρε ΛΑΛΑΚΑ Ο ΔΙΚΟΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ στο λιμανι με γεματο τουριστες,Και μιλατε εσεις για ξεβρακωμα.το ξεβρακωμα που θα σας κανει η ρουφα θα ειναι τεραστιο????????? ΣΙΧΑΜΕΝΟΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΑ.

      • φιλε δεν καταλαβεσ γιαα το ξεβρακωμα που κανει η ιωαννα στη δημοτικη αρχη.

  3. ΔΛΤ. 700.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ !!! ΣΕ ΜΕΛΕΤΕΣ!! ΘΕΕ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ.ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?ΚΑΜΟΡΑ ? ΟΜΕΡΤΑ?ΚΥΡΙΕ ΚΙΑΡΗ ΕΡΕΥΝΑ.

    ΜΕΛΕΤΗ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑΣ 292.388,09 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ.ΜΕΛΕΤΗ ΚΕΦΑΛΟΥ 287.239,92 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ.ΓΙΑ ΤΟ 2017 ΜΕΛΕΤΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΕΣ 579.628,01 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ, ΜΕΛΕΤΕΣ ΝΕΕΣ 116.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ, ΣΥΝΟΛΟΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΑΠΟ ΔΛΤ 695.628,01 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ.ΤΡΩΝΕ ΚΑΛΑ.ΠΟΙΟΙ ΑΡΑΓΕ?

  4. ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΕ εφερες και απλωσες την μαυρη νυχτα στο νησι.εκλεισες την βιμελ εκλεισες τον εφετ

    εδιωξες την ryanair εδιωξες τα κρουαζιεροπλοια εριξες φορους ρημαξες το νησι. ΕΦΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΙΣΜΟ.ΜΕΓΑΛΟΣ ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΓΡΟΥΣΟΥΖΗΣ.ΓΡΟΥΣΟΥΖΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ.ΠΑΤΩΣΕΣ ΚΑΙ ΞΕΠΑΤΩΣΕΣ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ.ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΔΙΧΟΝΟΙΑ.ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ.ΤΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΝΗΣΙ ΤΟ ΚΑΤΗΝΤΗΣΕΣ ΤΣΑΝΤΙΡΙ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ.

  5. ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΣΦΑΓΕΙΑ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ.

    AΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ . ΑΝ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΙΣΕΡΛΗΣ Ή ΕΣΥ ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ. ΤΑ ΣΦΑΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ. ΣΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ

  6. η κυρια ρουφα εχει την εμπειρια και αν διαλεξει καινουργιους τιμιους θα πετυχει πολλα για το νησι μας.

    το προβλημα της κω λεγεται κυριτσης.ποδοπατησε το νησι με τις επιλογες του. μεταναστευτικο,ryanair,κρουαζιεροπλοια,νεοι φοροι,διχονοια,διαρκεις αντιπαραθεσεις με κυβερνηση περιφερεια επαρχειο υπουργους βουλευτες,δεν συνεργαζεται με τους φορεις,απετυχε σε ολα.

  7. ιωαννα τωρα θα βγουν παλι να κατηγορουν να βριζουν για να μην καταλαβαινει ο κοσμος τιποτα.

  8. Εκεί στο δήμο μιλάμε για τσακάλια ποσά χρόνια παιδεύονται με μια απλή τροποποίηση; αλλά ξέχασα εδώ δεν έχει λεφτά να κάνουμε fast track διαδικασίες να αναθέσουμε κα καμμία μελέτη στα δικά μας παιδιά. Μεγάλη κατάντια για τον δήμο της Κω.

  9. Σάμο: Ιρακινοί πήγαν να βιάσουν Σύρο - Ακολούθησαν μαχαιρώματα

    Μέσα σε τρεις μόνο ημέρες οι μελλοντικές συμπολίτες, μετά την «ενσωμάτωσή» τους στην ελληνική κοινωνία, για όσο καιρό ακόμη θα ονομάζεται έτσι, σε τρεις ξεχωριστές περιπτώσεις ενεπλάκησαν σε αιματηρά περιστατικά με ένα νεκρό και αρκετούς τραυματίες.Μετά την δολοφονία Πακιστανού στα Οινόφυτα από ομοεθνείς του, και τα άγρια επεισόδια στον Άγιο Παντελεήμονα, για κλοπή κινητών τηλεφώνων και στις δύο περιπτώσεις ένα νέο συμβάν στη Σάμο αυτή τη φορά ήρθε να συμπληρώσει την «τριλογία’ αίματος.Πιο συγκεκριμένα πέντε αλλοδαποί, τραυματισμένοι όλοι από μαχαίρια, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Σάμου μετά συμπλοκή μεταξύ τους στο ΚΕΠΑ (Κέντρο Παραμονής Αλλοδαπών) του νησιού και αιτία τον βιασμό ενός 19χρονου Σύρου.http://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/628318_endoislamikes-sygkroyseis-sti-samo-irakinoi-pigan-na

    • Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία του Ηρακλείου η υπόθεση που διερευνάται με ιδιαίτερα προσοχή τα τελευταία εικοσιτετράωρα από άνδρες της Ασφάλειας Ηρακλείου με πρωταγωνιστές ένα 14χρονο κορίτσι και τον 47χρονο πατέρα της.

      ΠΑΡΤΑ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΟ!

  10. ΩΡΑΙΑ ΜΟΥ ΚΥΡΙΑ ΟΙ ΚΩΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΥΡΙΤΣΗ . ΨΕΜΑΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΨΕΜΑΤΑ.

  11. 1. To 2015 εισβολή μεταναστών
    2. Το 2016 ρεκόρ πτώσης του τουρισμού λόγω της κακής διαχείρισης του μεταναστευτικού από τον Κυρίτση
    3. Αρχή του 2017 παύση της Ryan air μετά από συνεχόμενα χρόνια πτήσεων
    4. Καλοκαίρι του 2017: ο μεγαλύτερος σεισμός στη σύγχρονη ιστορία της Κω
    Τι άλλο μας περιμένει με τον δήμαρχο της γκαντεμιάς? θεέ μου βοήθα μας με τους γρουσούζηδες που μπλέξαμε!

  12. φιλε δεν καταλαβεσ γιαα το ξεβρακωμα που κανει η ιωαννα στη δημοτικη αρχη.

  13. Ο πρώην δήμ.ρκος των έργων 2007-2010 τώρα έγινε δήμ.ρκος των ταξιδίων, του μελιού και του αντιμ.χ.τικου μπακλαβά. Πολιτικά Ανίκανοι! Τέλος.

  14. Ήρθε το τέλος της ανικανότητας του. Καταρρέει. Τέλειωσε ο μπακλαβάς. Στέρεψαν και τα μέλια……..αχ και βαχ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ