Δημήτρης Γάκης στο Ρ/Σ «Στο Κόκκινο»: Με συνέπεια οδηγούμε τη Χώρα στην ανάπτυξη

2
282

Δημήτρης Γάκης στο Ρ/Σ «Στο Κόκκινο»: Με συνέπεια οδηγούμε τη Χώρα στην ανάπτυξη»

***

Σε συνέντευξή του στο ραδιοσταθμό «Στο Κόκκινο» ο βουλευτής Δωδεκανήσου Δημήτρης Γάκης, αφού ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά για μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς, απαντώντας στις ερωτήσεις του δημοσιογράφου, Γ. Τραπεζιώτη μίλησε:

Για τη ΔΕΘ και την παρουσία του Πρωθυπουργού:

Ο Δημήτρης Γάκης επεσήμανε τη σημασία της Έκθεσης για την νέα αναπτυξιακή πορεία της χώρας, πράγμα που επιβεβαιώθηκε με την επιτυχία της και με τον εντυπωσιακά μεγάλο αριθμό εκθετών που συμμετείχαν σ’ αυτήν. Η ομιλία του πρωθυπουργού δεν ακολούθησε την πεπατημένη της παροχολογίας των προηγούμενων χρόνων. Ήταν, αντίθετα, ένας πλήρης απολογισμός των ως τώρα πεπραγμένων της Κυβέρνησης και ένα σχέδιο για μια νέα εκκίνηση της Οικονομίας και τη χάραξη μιας νέας προοπτικής, που θα θέσει τέρμα στην μέχρι τώρα καταστροφική πορεία της Χώρας. Γι’ αυτό και εξέφρασε τη νέα αντίληψη για έναν ολοκληρωμένο σχεδιασμό της αναπτυξιακής πορείας της Χώρας, που θα δίνει προοπτική για το μέλλον χαράσσοντας τους δρόμους της ανάπτυξης και υποδεικνύοντας τα εργαλεία που είναι αναγκαία γι’ αυτήν.

Για το θέμα της τρίτης αξιολόγησης:

Η Κυβέρνηση οδεύει επαρκώς προετοιμασμένη για την τρίτη αξιολόγηση. Στόχος όλων είναι η κατά το δυνατόν συντομότερη ολοκλήρωσή της, έτσι ώστε μέχρι τον Αύγουστο να έχουν τεθεί οι βάσεις για την έξοδο της Χώρας από τα Μνημόνια με προοπτική. Σ’ αυτήν την κατεύθυνση κινείται η ίδρυση της Αναπτυξιακής Τράπεζας, οι νέες επενδύσεις, οι επιστροφή νέων επιστημόνων από το εξωτερικό. Κύρια εκκρεμότητα παραμένουν τα εργασιακά. Θα δούμε τις προθέσεις των δανειστών, είμαστε ώριμοι πια πολιτικά και επικοινωνιακά για να τους αντιμετωπίσουμε. Με το σύντομο τέλος της αξιολόγησης θα αρχίσουν να τίθενται οι βάσεις για μια νέα ανάπτυξη, κατέληξε ο Δημήτρης Γάκης.

Το ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πρώτον, ο λεγάμενος έκλεισε το μάτι στην καραδοκούσα να γευτεί ξανά το… μέλι της εξουσίας κλεφτοπασοκαρία και αναφερόμενος στο ενδεχόμενο να συνεργαστεί μελλοντικά (όχι και πολύ μελλοντικά, αλλά πολύ σύντομα…) με το κόμμα των κλεφτών και των απατεώνων, είπε πως «είναι πολύ πιθανό το επόμενο διάστημα να υπάρξουν κυβερνήσεις περισσότερων των δύο κομμάτων». Εννοώντας, πως αν η κλεφτουριά επιλέξει για αρχηγό αυτόν που θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ, μπορούν να «τα βρουν» και να μπει το ΠΑΣΟΚ ως «τσόντα» στην συγκυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ με τον Καμμένο – ο οποίος θα μείνει μέχρι τέλους, γιατί αυτή είναι η εντολή από την Αμέρικα! Δεύτερον, ο mister Tsipras κατέληξε ως εξής: «Πιστεύω ότι στο μέλλον μπορεί να υπάρξουν συμπτώσεις και ανάμεσα σε κομμάτια που βρίσκονται στη σημερινή αριστερά και στη σημερινή κεντροδεξιά». Εννοώντας βεβαίως «μεγάλη συγκυβέρνηση» όλων των μνημονιακών δυνάμεων. Για την οποία –διόλου τυχαία- έκανε λόγο προ ημερών ο «πολύς» Στουρνάρας, προσδιορίζοντάς την χρονικά για την μετά Μνημόνιο εποχή – δηλαδή του χρόνου τον Αύγουστο…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ