Συγκλονίζει η Ντόρα Μπακογιάννη για 17 Νοέμβρη: «Οι παπάδες συγχωρούν, εγώ δεν…» [φωτο]

0
717

Ποια η συγκινητική δήλωση της Ντόρας Μπακογιάννη για τη δολοφονία του άντρα της;

Συγκινητικό είναι το tweet που έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter η Ντόρα Μπακογιάννη, με αφορμή τη συμπλήρωση 28 χρόνων από τη δολοφονία του συζύγου της και βουλευτή της ΝΔ, Παύλου Μπακογιάννη.

 

«Πέρασαν 28 χρόνια σαν σήμερα. Ήταν πάλι μία Τρίτη. Και όμως, η μάχη σου ενάντια στο διχασμό, τη μισαλλοδοξία και το φανατισμό συνεχίζεται ΝΜ», έγραψε η βουλευτής της ΝΔ.

Το πρωί της 26ης Σεπτεμβρίου 1989 ο Παύλος Μπακογιάννης δολοφονήθηκε στην είσοδο του γραφείου του στο Κολωνάκι, από τη «17 Νοέμβρη».

Ο βουλευτής μεταφέρθηκε στον «Ευαγγελισμό», όπου εξέπνευσε μία ώρα αργότερα. Ήταν 54 ετών.

«Δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα μάτια του Κουφοντίνα εκείνη την ώρα, τα οποία τα είχα ξαναδεί παρεμπιπτόντως και τα θυμήθηκα», είπε η Ντόρα Μπακογιάννη.

 

Η κ. Μπακογιάννη ήταν καλεσμένη στην web tv του MyPortal.gr και και αναφέρεται σε εκείνο το πρωινό αλλά και στα συναισθήματα που την κυριάρχησαν στην είδηση εξάρθρωσης της τρομοκρατικής οργάνωσης «17 Νοέμβρη».

«Ήταν μεγάλη στιγμή, δεν θα το ξεχάσω όταν ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης μου τηλεφώνησε και μου λέει, άνοιξε την τηλεόρασή σου να δεις ποιοι είναι οι δολοφόνοι της 17 Νοέμβρη. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα μάτια του Κουφοντίνα εκείνη την ώρα, τα οποία τα είχα ξαναδεί παρεμπιπτόντως και τα θυμήθηκα. Δικαίωση; Δεν υπάρχει δικαίωση… όταν εσύ έχεις χάσει τον άνθρωπό σου. Οι παπάδες συγχωρούν, εγώ δεν συγχωρώ…» ανέφερε μεταξύ άλλων.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ