Ν. Σαντορινιός: Επιπλέον 8εκ για το Λιμάνι της Κω- Η Κυβέρνηση αποδεικνύει έμπρακτα ότι δεν ξεχνά το νησί

10
829

Θέμα: «Η Κυβέρνηση αποδεικνύει έμπρακτα ότι δεν ξεχνά την Κω.

Επιπλέον 8εκ για το Λιμάνι»

Με απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης, κ. Αλέξη Χαρίτση, εγκρίθηκε σήμερα η ένταξη στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του έργου που αφορά στη «Μελέτη και Εργασίες οριστικής επισκευής και αποκατάστασης ζημιών λόγω του σεισμού της 21ης Ιουλίου στον Λιμένα Κω – Β’ φάση», προϋπολογισμού 8 εκ. €. Η παρούσα απόφαση έρχεται σε συνέχεια αυτής της 26/7/2017, όπου μετά από συνεργασία των συναρμόδιων Υπουργείων Υποδομών και Μεταφορών, Οικονομίας και Ανάπτυξης και Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, χρηματοδοτήθηκαν άμεσα με 400.000 ευρώ, από εθνικούς πόρους, οι εργασίες αποκατάστασης του λιμένα της Κω.

Ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Νεκτάριος Σαντορινιός, μετά και τη σημερινή εξέλιξη, προχώρησε στη ακόλουθη δήλωση:

«Η Κυβέρνηση αποδεικνύει έμπρακτα ότι δεν ξεχνάει την Κω. Σε συνεργασία με τα Υπουργεία Υποδομών και Μεταφορών και Οικονομίας και Ανάπτυξης, από την πρώτη στιγμή, ενισχύσαμε, με εθνικούς πόρους, τις προσπάθειες για αποκατάσταση της λειτουργικότητας του λιμανιού της Κω. Τώρα, μετά και την αναλυτική καταγραφή των ζημιών, εντάσσεται στο ΠΔΕ η μελέτη και τα έργα για την οριστική επισκευή των ζημιών που προκάλεσε ο σεισμός της 21ης Ιουλίου του 2017 στο Λιμένα της Κω.

Σκοπός μας είναι, σύντομα να προχωρήσουμε και σε επόμενες ενέργειες για την αποκατάσταση των ζημιών και την βελτίωση των υπολοίπων υποδομών του νησιού που υπέστησαν βλάβη».

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εάν μια ράμπα 20-30 κυβικά μπετό στοίχισαν 400.000 € με 8 εκατομμύρια, θα βουλώσουν μόνο λ τις τρύπες.

    Για τις υπόλοιπες ζημιές θα περιμένουμε το ψυχικό από την Ευρώπη…

    • ΤΗ ΜΆΣΑ ΤΗΝ ΉΘΕΛΕ Ο ΜΕΣΗΤΗΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΧΩΡΙΣ ΜΕΛΕΤΗ

  2. Βρε φασιστοαριστεροί ΨΕΥΤΕΣ του ΣφΥΡΙΖΑ, μην κοροϊδεύετε τον κόσμο. Ίσως έρθουν οι 300.000 € για την Κω, οι δημότες θα πάρουν το μ..ρο.

    Σου λέει, σε ένα χρόνο το πολύ κάνουμε εκλογές για απόδραση από τα μνημονιακά μέτρα που έρχονται από 1/1/2019… με περικοπή στις συντάξεις 20% και αφορολόγητου… ΠΡΈΠΕΙ να προλάβουμε πριν φάμε το ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΔΑΓΚΩΤΟ που έτσι και αλλιώς έρχεται να κλέψουμε χρόνο πριν και πάμε στον αγύριστο. ΟΜΩΣ ΤΑ ΕΡΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΘΈΛΟΥΝ ΧΡΟΝΙΆ, ΦΡΑΓΚΑ, ΜΕΛΕΤΕΣ, ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ, ΚΑΙ ΌΧΙ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΕ ΚΟΠΑΝΙΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ….

    • Φίλε πάρτο απόφαση οι συντάξεις δε θα μειωθούν άσε που θα επιστραφούν και αναδρομικά και θα δοθεί και κοινωνικό μέρισμα; Σταμάτα να στέλνεις μπαγιάτικα μηνύματα

  3. Σοκ από Κυβερνηση: Δεν θα πάρουν αποζημιωση ζημιων απο το σεισμο οσοι καθαρισαν τα μαγαζια τους πριν περασει η επιτροπη για ελεγχο

    • Τι φαντάζεσαι ρε φίλε είναι δυνατό να έχεις στο μαγαζί εμπόρευμα 10000 και να θέλεις αποζημίωση 100000; Ρώτησε αυτους που έχουν μαγαζιά κάτω από τα τζαμιά πόσα χρήματα πήραν;

  4. ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΔΩ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΥΒΕΡΝΑ.Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΔΕΞΙΑ.ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΕΙΔΑΝ ΠΟΣΟ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ Κ ΨΗΦΙΣΑΝ ΜΕ ΜΙΣΟΣ ΔΕΞΙΑ.ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΙΟΥΣ Κ ΛΟΙΠΟΥΣ ΑΝΟΗΤΟΥΣ ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ Κ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ Κ ΤΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΦΟΡΩΝ ΟΛΑ Τ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΙΜΑΣ(ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ).ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΔΕΜΟΣ?Ο ΜΕΛΑΝΣΟΝ?Ο ΣΟΥΛΤΣ?ΣΤΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ.ΕΔΩ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΣΑΝΤΟΡΙΝΟΙ ΟΙ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΔΕΣ ΟΙ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΙ ΟΙ ΜΠΑΡΜΠΗΔΕΣ-ΚΑΜΜΕΝΟΙ Κ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΦΕΛΛΟΙ

  5. ΜΑΣ ΓΕΜΙΣΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ Κ ΧΟΤ-ΣΠΟΤ Κ ΦΠΑ 24 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ Κ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΣΕΙΣΜΟΥ

    • ΦΠΑ 24%;;; Μήπως δε ζεις στην Κω και στέλνεις μηνύματα από αλλόυ; όσον αφορά το χοτ σποτ ευτυχώς που υπάρχει ρώτα έξω να δεις πως πήγε φέτος ο τουρισμός.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ