ΚΚΕ ΚΩ: ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ

2
1004

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ

ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ

Το ΚΚΕ καταγγέλλει τη νέα δολοφονική επίθεση των εγκληματιών ναζιστών της Χρυσής Αυγής σε βάρος μεταναστών εργατών στην περιοχή του Ασπροπύργου.

Αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά η θρασυδειλία και το μίσος των χρυσαυγιτών που στρέφεται κατά ταλαιπωρημένων ανθρώπων, εργατών – Ελλήνων και μεταναστών – την ίδια στιγμή που κάνουν πλάτες σε αφεντικά και μεγάλα συμφέροντα, οι οποίοι θέλουν εργάτες – σύγχρονους δούλους.

Η κυβέρνηση έχει σοβαρή ευθύνη γι’ αυτήν την εξέλιξη. Όχι μόνο για την κωλυσιεργία της δίκης, αλλά και γιατί συμμορίες φασιστών δρουν ανενόχλητοι σε περιοχές, όπως τον Ασπρόπυργο και στην ευρύτερη περιοχή. Πρέπει άμεσα να εντοπίσει και να συλλάβει τους δράστες της επίθεσης και τους εγκληματίες καθοδηγητές τους της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής.

Οι εργαζόμενοι, ο λαός χρειάζεται να καταδικάσουν τέτοιες ενέργειες και να απομονώσουν αποφασιστικά τη Χρυσή Αυγή και όσους τους θρέφουν.

ΑΘΗΝΑ 8/10/2017 ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

Δολοφονική επίθεση κατά μεταναστών στον Ασπρόπυργο

metanastis-aspropirgos.jpg

Τραυματισμένος μετανάστης Άγρια επίθεση φασιστοειδών στην Γκορυτσά Ασπροπύργου σύμφωνα με την Κίνηση ΚΕΕΡΦΑ

Ακόμη μια σοβαρή καταγγελία για οργανωμένη δολοφονική επίθεση κατά μεταναστών εργατών γης, είχαμε το απόγευμα του Σαββάτου από την Κίνηση Ενωμένου Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή.

Σύμφωνα με την ΚΕΕΡΦΑ, «τάγμα εφόδου φασιστοειδών στην Γκορυτσά Ασπροπύργου, επιτέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου με σιδηρογροθιές κατά δύο μεταναστών εργατών την ώρα που βρίσκονταν σε θερμοκήπια και δούλευαν».

Την ώρα της επίθεσης, σύμφωνα με μαρτυρίες που επικαλείται η Κίνηση, οι δράστες έβριζαν φωνάζοντας «Βρώμικοι Πακιστανοί. Που θα τρέξετε για να φύγετε τώρα;»

«Να παραπεμφθούν οι φασίστες»

«Η υπόθεση της φασιστικής ομάδας των χρυσαυγιτών της Γκορυτσά Ασπροπύργου πρέπει να πάρει τέλος με την σύλληψη όλων και την άμεση παραπομπή για δίκη» αναφέρει η ΚΕΕΡΦΑ.

«Η εισαγγελική έρευνα χρειάζεται να ολοκληρωθεί και να παραπεμφθούν οι φασίστες πριν θρηνήσουμε ένα νέο Σαχζάτ Λουκμάν», συμπληρώνει και θέτει προ των ευθυνών της, την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛΛ. «γιατί ένα χρόνιο τώρα ξετυλίγονται οι επιθέσεις και δεν προχώρησε καμία πρωτοβουλία κάθαρσης της Αστυνομίας από τους χρυσαυγίτικους πυρήνες, για να συλληφθούν και να παραπεμφθούν οι δολοφόνοι της γνωστής φασιστικής συμμορίας της Γκορυτσά Ασπροπύργου».

Η Κίνηση καταλήγει πως «στην Διεθνή Συνάντηση και στην Πανελλαδική Συνέλευση στις 14-15 Οκτώβρη στην Αθήνα (στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ του Ρούφ) θα παρθούν πρωτοβουλίες για να μπει τέλος στις δολοφονικές στον Ασπρόπυργο και για να κλείσουν τα γραφεία-ορμητήρια των νεοναζί».

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εδώ και δύο μέρες, λοιπόν, έχει γεμίσει το διαδίκτυο με μια «είδηση» περί «ρατσιστικής επίθεσης χρυσαυγιτών» κατά Πακιστανών στην Γκορυτσά Ασπροπύργου.Την «είδηση», συνοδευόμενη από όντως σκληρές εικόνες των θυμάτων, έσπρωξαν στα «πρόθυμα» καθεστωτικά ΜΜΕ τα γνωστά ενεργούμενα της αμερικανικής πρεσβείας στην Ελλάδα (ΚΕΕΡΦΑ, συνιστώσα της ΑΝΤΑΡCIA).Το πιο πιθανό, είναι να δέχθηκαν τα θύματα επίθεση από άλλους αλλοδαπούς, αγνώστους και μέχρι στιγμής ασύλληπτους και να «πείσθηκαν» με κάποιον τρόπο (και υπάρχουν πολλοί, ειδικά για την περίπτωση δύστυχων ανθρώπων…) από τους επαγγελματίες «αντιρατσιστές» να πουν ότι δήθεν τους χτύπησαν χρυσαυγίτες, για να δημιουργηθούν εντυπώσεις! Εμείς από την πλευρά μας, ευχόμαστε ειλικρινά να βρεθούν οι δράστες της αποτρόπαιης επίθεσης. Και να δούμε τότε ποιοι θα κρυφτούν μπας και γλιτώσουν την ξεφτίλα!https://ethnikismos.net/2017/10/09/%CE%B7-%CE%B1%CE%BB%CE%B7%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%81%CE%B1%CF%84%CF%83%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%B7/

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ