Ηλίας Καματερός στη Βουλή: Τα επιμελητήρια πρέπει να ενισχυθούν για να στηρίξουν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις (ΒΙΝΤΕΟ)

5
397

Ηλίας Καματερός στη Βουλή: Τα επιμελητήρια πρέπει να ενισχυθούν για να στηρίξουν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Μιλώντας σήμερα στην Επιτροπή Διαρκούς παραγωγής και εμπορίου της Βουλής για το Σ/Ν του Υπουργείου Οικονομικών «Άσκηση Υπαίθριων εμπορικών δραστηριοτήτων. Εκσυγχρονισμός της Επιμελητηριακής νομοθεσίας και άλλες διατάξεις» ο βουλευτής Δωδεκανήσου Ηλίας Καματερός τόνισε μεταξύ άλλων ότι: 

Τα κέντρα υποστήριξης επιχειρήσεων που προβλέπονται στο άρθρο 66 του υπό συζήτηση νομοσχεδίου, να μπορούν να παίξουν σοβαρό ρόλο στην ανάπτυξη προς όφελος των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Ζήτησε όμως να προβλεφθεί η ενίσχυση των επιμελητηρίων τόσο οικονομικά όσο και σε στελέχωση.

Πρότεινε επίσης να τους αποδοθούν και αρμοδιότητες ενημέρωσης των επιχειρήσεων για τις παραγωγικές τους δυνατότητες, ιδιαίτερα των κοινωνικών επιχειρήσεων, των συμπράξεων και συνεταιρισμών που αποτελούν δυναμικά εργαλεία ανάπτυξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων αξιοποιώντας τα πολλαπλά προγράμματα.

Γραφείο Τύπου

5 ΣΧΟΛΙΑ

    • Πάει ΣΑΛΕΨΕ ο ψηλός Μαυρογιαλούρος Κάπτεν Ηλίας ο ΜΝΗΜΟΝΙΟφόρος, ζητά ενίσχυση των Επιμελητήριων αφού τους πήραν το ταμείο...

      Δεν άφησαν φράγκο στα Επιμελητήρια, τα υποχρέωσαν να μεταφέρουν τα ταμεία τους στο δημόσιο για να πουλά ο χωρίς τσίπα ΤΣΙΠρΑΣ το παραμύθι για πλεονάσματα…..

  1. Ηλία μου μια χαρά τα λες και καλά κάνεις, το θέμα είναι αν θα εισακουστεις και γίνει κάτι στο θέμα που έθεσες. Ο Έλληνας μικροεπιχειρηματιας όμως χρειάζεται και αέρα για να κινηθεί όχι μόνο ενημέρωση! Θέλει να παραχθεί το παράνομο εμπόριο και η παράνομη παραγωγή. Θέλει να μειωθούν οι φόροι που του αδειαζουν οι τσέπες. Το Εσπα τι να το κάνεις όταν το επιστρέφει μέσο φόρων και μείωση τζίρου από παρανομους ανταγωνιστές ? Ο Έλληνας μικροεπιχειρηματιας και μικροπαραγωγος δεν θέλει λεφτά εξτρά, θέλει προστασία από την καθημερινή ληστεία που γίνεται σε βάρος του από το ελληνικό δημόσιο μέσω φόρων και από την παράνομη επθχειρηματικη δραστηριότητα. Ξέρεις ότι σε εκτιμώ και συμφωνώ με την παρέμβαση σου αλλά είσαι ένας μέσα σε πολλούς που δυστυχώς μόνο τον αγώνα σου δεν συμεριζοντε! Σε ευχαριστώ και είναι τιμή μου που σε γνωρίζω και ξέρω ότι προσπαθείς για κάτι καλύτερο!

  2. ΟΧΙ συντροφοι δεν θελουμε επιμελητηρια.αυτα ειναι μερος του καπιταλισμου. Σαβχοζ και Κολχοζ θελουμε. Γι αυτο σας ψηφισαμε

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ