ΕΚΤΑΚΤΟ: Παραιτήθηκε ο Γιάννης Μουζάλας… («Δεν παραιτήθηκε» λέει το Μαξίμου -«Εχω θέσει την παραίτησή μου στη διάθεση Τσίπρα» λέει ο ίδιος)

5
1861

Ραγδαίες εξελίξεις στην Κυβέρνηση…

 Ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής μετέβη στο Μέγαρο Μαξίμου όπου και υπέβαλε την παραίτησή του στον Αλέξη Τσίπρα

Σύμφωνα με πληροφορίες οδηγείται στη θέση του Επίτροπου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Η Αθήνα είχε προτείνει τον κ. Μουζάλα προ ημερών για τη θέση του επιτρόπου για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα του Συμβουλίου της Ευρώπης, θεωρώντας την υποψηφιότητα αυτή «υψηλού συμβολισμού»!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής,

έθεσε την παραίτησή του στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας.

Η εξέλιξη αυτή ήρθε μετά τη θυελλώδη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, όπου ο υπουργός, κ. Μουζάλας έγινε δέκτης παραπόνων για το προσφυγικό.

Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό εάν η παραίτηση του κ. Μουζάλα έγινε δεκτή από τον Αλέξη Τσίπρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από αυτήν την εξέλιξη, τη διαχείριση του Μεταναστευτικού αναμένεται να αναλάβει ο υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης, με το υπουργείο Εσωτερικών να αναλαμβάνει πιο ενεργό ρόλο.
Η υποβολή της παραίτησης του Γ. Μουζάλα συνδέεται με τη φημολογία που τον θέλει να προτείνεται από την κυβέρνηση για τη θέση του Επιτρόπου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Πηγή: http://www.parapolitika.gr/article/mouzalas-ipevale-tin-paretisi-tou-ston-alexi-tsipra

Τι συμβαίνει με τον Μουζάλα: «Δεν παραιτήθηκε» λέει το Μαξίμου -«Εχω θέσει την παραίτησή μου στη διάθεση Τσίπρα» λέει ο ίδιος

Παραιτείται ή όχι ο Γ. Μουζάλας; -Φωτογραφία: Intimenews
Παραιτείται ή όχι ο Γ. Μουζάλας; –

Δεν επιβεβαιώνει η κυβέρνηση τις πληροφορίες για υποβολή παραίτησης του Γιάννη Μουζάλα, από το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Ωστόσο, οι πληροφορίες αυτές κορυφώθηκαν μετά την ολομέτωπη επίθεση που δέχθηκε ο Γ. Μουζάλας κατά την σημερινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας από στελέχη που πρόσκεινται στην ομάδα των «53» – και όχι μόνο – για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στα νησιά και για το γεγονός ότι έχει εγκλωβιστεί σε αυτά, μεγάλος αριθμός μεταναστών.

Ο Γ. Μουζάλας σύμφωνα με πληροφορίες, άφησε να εννοηθεί ότι έχει θέσει την παραίτησή του στα χέρια του πρωθυπουργού καθώς προτίθεται να διεκδικήσει τη θέση του επιτρόπου για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα του Συμβουλίου της Ευρώπης. Θέση για την οποία τον πρότεινε η Αθήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες μέχρι τις 15/11 θα έχει δημιουργηθεί μία πρώτη short list με αυτούς που διεκδικούν την θέση και η τελική επιλογή θα γίνει τον Μάρτιο του 2018.

Πληροφορίες του iefimerida.gr αναφέρουν ότι ο κ,. Μουζάλας θέλει να διεξάγει κάποιου είδους καμπάνια σε όλη την Ευρώπη για την προώθηση της υποψηφιότητάς του και πιθανότατα αυτή η βούλησή του είναι που καθιστά δύσκολη τη διατήρηση του υπουργείου.

Πάντως από το Μέγαρο Μαξίμου υποστήριζαν ότι δεν υπάρχει θέμα παραίτησης Μουζάλα επί του παρόντος.

Μάλιστα, κυβερνητικές πηγές δήλωσαν στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο ότι «δεν υπάρχει θέμα παραίτησης του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα».

Πηγή: iefimerida.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΣΧΟΛΙΑ

    • Μην τσιμπάτε, τσακώνεται με τον ΦΛΑΜΠΟΥΡΙΑΡΗ ποιος θα πάρει τα 8,5 εκατομμύρια για την επέκταση των Hot spot, την εργολαβία δηλαδή.....

      Ο καυγάς είναι για τις εργολαβίες, να κάνουν την μπάζα τους πριν η φασιστοαριστερή κυβέρνηση ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ πάει ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ οι ανίκανοι λάτρεις του λαϊκισμού και της κωλοτούμπας.

    • Χοντρό το παραδάκι του προσφυγικού, ο καυγάς είναι για το πάπλωμα. Κατασκευή και σίτιση στα Hot spot στην παρέα ΦΛΑΜΠΟΥΡΙΑΡΗ.

      Οι αριστεροί της αλληλεγγύης και της συμπόνιας στους δύστυχους λαθρομετανάστες ζητάνε αύξηση κλινών στα υφιστάμενα στρατόπεδα μόνιμης διαμονής ΛΑΘΡΟ για να φτιάξουν το κομπόδεμα της ηρωικής πρώτης φορά αριστερά και στον αγύριστο.

  1. Λάθος η απομάκρυνση της Ελλάδος από την Ρωσία – Οι ΗΠΑ ελέγχουν ενεργειακά την Ελλάδα

    Ο Τσίπρας είναι πλέον το πειθαρχημένο καλό παιδί της Ευρώπης και ο Μητσοτάκης…μόνο για επενδύσεις μπορεί να μιλάει για να διαφοροποιηθεί από τον Τσίπρα…O Τσίπρας όμως χρησιμοποιήθηκε σαν μαριονέτα όχι μόνο για να περάσει το τρίτο μνημόνιο, χρησιμοποιήθηκε από τους ευρωπαίους για να οδηγήσει τον έλληνα σε παθητικότητα και παραίτηση. Κανείς δεν αντιδράει – πέραν από την Χρυσή Αυγή – για τα μνημόνια γιατί η κοινωνία δια της παθητικότητας και παραίτησης πιστεύει ότι όλα αυτά είναι μονόδρομος αλλά τελικώς θα αποδειχθούν όλα αυτά μονόδρομος προς την αποτυχία. http://bankingnews.gr/πολιτική/item/333586-michaloliakos-sto-bn-o-tritos-polos-exoysias-tha-einai-h-chrysh-aygh,-ochi-h-kentroaristera…-den-zwntaneyoyn-oi-nekroi.html

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ