ΚΚΕ Κω: ΓΙΑ ΤΗ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΑΦΓΑΝΟΥ ΜΑΘΗΤΗ ΑΜΙΡ ΑΠΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ

12
694

ΓΙΑ ΤΗ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΑΦΓΑΝΟΥ ΜΑΘΗΤΗ ΑΜΙΡ

Το ΚΚΕ καταδικάζει τη νέα άνανδρη ρατσιστική επίθεση στο σπίτι που ζούσε ο 11χρονος Αφγανός μαθητής Αμίρ και εκφράζει την αμέριστη αλληλεγγύη του στον ίδιο και την οικογένειά του. Για μια ακόμη φορά φαίνεται το εγκληματικό ποιόν των αντιδραστικών φασιστικών συμμοριών, που στοχοποιούν ανυπεράσπιστους ανθρώπους, όπως αυτή η επίθεση ενάντια σε μια γυναίκα πρόσφυγα και τα τρία μικρά παιδιά της.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έχει τεράστιες ευθύνες, αφού απ’ τη μια πουλάει ανθρωπισμό κι απ’ την άλλη αφήνει έκθετους τους πρόσφυγες και μετανάστες στη ρατσιστική κτηνωδία. Απ’ τη μια τούς επιτρέπει να κληρώνονται σημαιοφόροι στις παρελάσεις, απ΄την άλλη τους αφήνει απροστάτευτους, όπως την περίπτωση της οικογένειας του Αμίρ, απορρίπτοντας δύο φορές το αίτημα για οικογενειακή επανένωση με τον πατέρα τους στη Γερμανία και εφαρμόζοντας πιστά την πολιτική εγκλωβισμού της ΕΕ. Προκαλεί και η όψιμη ευαισθησία της ΝΔ, που ευθυγραμμίζεται πλήρως με την πολιτική της ΕΕ απέναντι στους πρόσφυγες και μετανάστες.

Οι πρόσφυγες και μετανάστες δεν είναι μόνοι. Οι ρατσιστικές και φασιστικές συμμορίες θα πάρουν την απάντηση που τους πρέπει από το εργατικό κίνημα, από την οργανωμένη λαϊκή πάλη ενάντια στο σύστημα που τους γεννά και τους χρησιμοποιεί.

ΑΘΗΝΑ 3/11/2017 ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΔΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ «ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗΣ» ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΑΜΙΡ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥΣ; 1

    Συνεχίζεται το στημένο παιχνίδι του συστήματος με τον 11χρονο Αφγανό, Αμίρ και μάλιστα επί ανωτάτου επιπέδου. Έτσι σήμερα άνοιξαν γι’ αυτόν οι πύλες του Μεγάρου Μαξίμου, όπου τον δέχθηκε ο misterTsipras, ενώ νωρίτερα είχε συναντήσεις με τον υπουργό Λαθρομετανάστευσης Μουζάλα και τον αντιδήμαρχο«μεταναστών και προσφύγων» του Καμίνη, Παπαγιαννάκη.Ταυτοχρόνως, τα ΜΜΕ τον έχουν και σήμερα στο επίκεντρο, με συγκινητικά ρεπορτάζ για το πώς οι «άνανδροι ρατσιστές», κ.τ.λ., έκαναν την επίθεση στο σπίτι του.

  2. ΔΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ «ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗΣ» ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΑΜΙΡ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥΣ; 2

    Μόνο που αυτή τη φορά, εν αντιθέσει με κάποιες άλλες στο παρελθόν που αφορούσαν επιθέσεις σε «προσφυγάκια» (όπως π.χ. σ’ έναν Πακιστανό στον Ασπρόπυργο), ή όπως στο πρόσφατο επεισόδιο με την δικηγόρο, ούτε ο υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ έχει κάνει δηλώσεις ότι είναι «θέμα τιμής» για την Αστυνομία η σύλληψη των δραστών, ούτε κανένας άλλος απαιτεί την σύλληψη των δραστών! Γιατί άραγε; Μήπως διότι όλοι γνωρίζουν πως δεν πρόκειται για «άνανδρους ρατσιστές», κ.τ.λ., αλλά για παρακρατικούς προβοκάτορες σε διατεταγμένη υπηρεσία από το ψευδοκράτος των λακέδων των Σόρος, Τραμπ και CIA;
    (ΥΓ): Εις ότι αφορά δε το βίντεο με την μητέρα του Αφγανού, που περιέγραφε… πανευτυχής την επίθεση κατά του σπιτιού της, λες και της είχε τύχει ο… πρώτος αριθμός του λαχείου, το αφήνουμε στην αλάνθαστη κρίση σας!https://www.youtube.com/watch?v=zm8SlH5B5MQ

  3. ΔΙΚΗ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ: ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΣΟΚ! ΥΠΟΒΟΛΕΑΣ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΑ Α΄!

    Σήμερα σας παρουσιάζουμε ηχητικό ντοκουμέντο που αναρτήθηκε από άγνωστο χρήστη νωρίτερα απόψε στο youtube και στο οποίο ακούγεται φωνή τρίτου προσώπου το οποίο ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ βρισκόταν μαζί με τον μάρτυρα Α΄ στο ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο της ΓΑΔΑ, να μιλάει στον μάρτυρα και να του υποδεικνύει να διορθώσει εσφαλμένη απάντησή του!
    Ιδού το ντοκουμέντο: https://www.youtube.com/watch?v=1PT5BBQONjc
    Μάρτυρας A’: Ήτανε το ‘13
    Δικηγόρος Υπεράσπισης: Ποιο μήνα;
    ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΡΙΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ (υποβολέας): Είναι το ‘12
    Μάρτυρας Α: Το ’12, συγνώμη. Συγνώμη το ’12.»
    Να τονίσουμε ότι η φωνή του τρίτου προσώπου ακούστηκε δυνατά και ευκρινώς μέσα στην αίθουσα του Δικαστηρίου και τα-σύντομα αλλά σαφή- λόγια του υποβολέα ακούστηκαν πεντακάθαρα από όλους τους παριστάμενους.https://ethnikismos.net/2017/11/04/δικη-χρυσησ-αυγησ-ηχητικο-ντοκουμεντ-2/

  4. οι συμμοριες που δυναστευουν την αθηνα ειναι οι αναρχοκομμουνιστικες συμμοριες

    που λυμαινονται την αθηνα.χτυπανε πυρπολουν καταστηματα ανθρωπους αυτοκινητα ληστευουν με την προστασια της αστυνομιας δικαιοσυνης και κυβερνησης.

  5. Μάλλον κατασκευάστηκε και «στήθηκε» ένα «αντιρατσιστικό» επεισόδιο για να παιχτούν αποπροσανατολιστικά, «αντιρατσιστικά» σώου, τόσο ΕΝΤΟΣ βουλής (φανερή η σκοπιμότητα), όσο και ΕΚΤΟΣ Βουλής από τις «αριστερές» ποικιλίες του «αντιρατσισμού»…Με ένα σμπάρο δύο τρυγόνια:
    α). Αποπροσανατολισμός, έτσι ώστε να μην ασχολούμαστε με τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ της «αριστερής» κυβέρνησης. Θόρυβος που βολεύει πάρα πολύ τα κυβερνητικά ανδρείκελα…β). Αντιρατσιστική πλύση εγκεφάλου για την επικάλυψη των ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ του «προσφυγικού» εποικισμού και την προετοιμασία νέων «προσφυγικών» εισβολών…Η πάγια «αντιρατσιστική» προπαγάνδα των μαφιόζων του χρήματος με «οργανικούς διανοούμενους»: Την «αριστερή κυβέρνηση», τους νεοφιλελεύθερους κάθε ποικιλίας και τους πολύχρωμους του «αριστερισμού»…«Αντιρατσιστική» ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΗ ΟΜΟΨΥΧΙΑ όλων των δυνάμεων του καθεστώτος: ΜΜΕ, ισχυροί του χρήματος, κόμματα, Συνδικάτα κ.λπ…http://www.triklopodia.gr/το-θορυβώδες-σώου-γύρω-από-τον-αφγανό-μ/#

  6. Για την «υπόθεση» Αμίρ, 2 πραγματάκια έχω να πω : Ολα θα απαντηθούν όταν διευκρινιστεί ΠΟΙΟΣ επέβαλε την συμμετοχή στην κλήρωση του 11χρονου Αμίρ της Ε’ τάξης (και όχι της ΣΤ’ τάξης όπως προβλέπεται) κατά παράβαση του ΠΔ 79/2017, όπως επίσης και ποιος έβαλε παιδί που ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΑ στην Ε’ ταξη .

  7. ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΘΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ. ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΙΟΣ ΜΑ΄΄΄΄ΚΑΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ!!!!!

  8. Το πρόβλημα δεν είναι ρατσιστικό, υπάρχουν και τέτοια «μαύρα λουλούδια» στην φάρα μας.
    Το πρόβλημα είναι η ηλίθια εμμονή της ροζ παρδαλής Κυβέρνησής μας και του Σύριζα στο θάψιμο της αξίας των ανθρώπων και της επιτυχίας, δες πνίξιμο του άριστου μαθητού, της αξιολόγησης με την βράβευση του καλύτερου, δες Δημόσιο Τομέα.

  9. «Κάποιοι στέρησαν από τον Αμίρ την τιμή να κρατήσει την σημαία μας. Σήμερα του την έδωσα για να θυμάται και να τιμά τις αρχές και τις αξίες μας».Αυτά είπε ο mister Tsipras για το 11χρονο Αφγανόπουλο. Πάλι ψέματα, ως συνήθως!
    Ιδού η αλήθεια από τον -υπεράνω πάσης ρατσιστικής υποψίας- αντιπρόεδρο της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδος:ΕΔΩ.https://ethnikismos.net/2017/11/06/ιδου-η-αληθεια-για-τον-αφγανο-σημαιοφο/

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ