Β.Πίτσης: Κάλεσμα για συμμετοχή στις εκλογές του νέου φορέα την Κυριακή / video (6 κάλπες στην Κω που θα στηθούν)

11
640
6 κάλπες στην Κω που θα στηθούν
Συνέντευξη στα τοπικά ΜΜΕ, έδωσε σήμερα πρωί  ο υπεύθυνος της Εκλογικής Διαδικασίας Β. Συγκροτήματος Δωδ/σου του νέου Πολιτικού Φορέα κ. Βασίλης Πίτσης για τις διαδικασίες των εκλογών της Κυριακής, μέσα από τις οποίες θα αναδειχθεί ο νέος επικεφαλής του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς. Ο κ. Πίτσης, ανέφερε ότι επιστρατεύτηκε και αυτός έτσι ώστε να προχωρήσει αυτός ο νέος Φορέας, που μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις της χώρας.
Στην Κω, όπως ενημέρωσε, θα στηθούν 6 κάλπες: – Στην πόλη της Κω (στο Χάνι) – Στο Ζηπάρι (στην αίθουσα της Κοινότητας) – Στο Πυλί (στην αίθουσα της Κοινότητας) – Στην Καρδάμαινα (στο Δημοτικό κατάστημα) – Στην Αντιμάχεια (στο Δημοτικό Κατάστημα) – Στην Κέφαλο (στο πολιτιστικό κέντρο). Επίσης η επιτροπή είναι υπέυθυνη για τις εκλογές σε Πάτμο, Κάλυμνο Νίσυρο και Αστυπάλαια. Η ψηφοφορία θα ξεκινήσει από 8 το πρωί – 8 το βράδυ.
Αυτός που θα ψηφίσει την πρώτη Κυριακή θα έχει το δικαίωμα να ψηφίσει και την επόμενη Κυριακή εφόσον υπάρχει και επόμενη εκλογική διαδικασία. Για όσους προσέλθουν μόνο στην δεύτερη Κυριακή δεν θα έχουν δικαίωμα ψήφου.  Στόχος είναι να γίνει εκ νέου καταγραφή νέου μητρώου μελών με βάσει τα στοιχεία της συγκεκριμένης εκλογικής διαδικασίας.
Ο κ. Πίτσης, τόνισε ότι στις προηγούμενες εκλογές για επικεφαλής, ψήφισαν στην Κω 68 άτομα, ενώ στόχος τους είναι να πενταπλασιαστούν οι ψηφοφόροι σε αυτήν την αναμέτρηση. Επίσης, ανέφερε ότι υπάρχει συσπείρωση παλιών στελεχών του ΠΑΣΟΚ αλλά και νέων από άλλους φορείς, για την στήριξη αυτού του νέου πολιτικού φορέα και την ανανέωση του.
Να σημειωθεί ότι ο κάθε ψηφοφόρος υποχρεούται να καταβάλει 3 ευρώ για να ψηφίσει.
840 κάλπες έχουν στηθεί στην Ελλάδα και 30 στο Εξωτερικό
Υποψήφιοι για την ηγεσία είναι οι: Φώφη Γεννηματά, Γιώργος Καμίνης, Σταύρος Θεοδωράκης, Νίκος Ανδρουλάκης, Γιάννης Μανιάτης, Γιάννης Ραγκούσης, Απόστολος Πόντας, Δημήτρης Τζιώτης, Κων. Γάτσιος
ΒΙΝΤΕΟ από Δημοτική Τηλεόραση

ΜΑΘΕ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙΣ

για τον ενιαίο φορέα της προοδευτικής παράταξης

 

ΠΟΤΕ 

Οι εκλογές θα διεξαχθούν την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017 από τις 8:00 πμ έως τις 8:00 μμ. Εφόσον χρειαστεί 2ο γύρος θα διεξαχθεί Την Κυριακή 19 Νοέμβριου 2017. Στον 2ο γύρο θα μπορούν να ψηφίσουν ΜΟΝΟ όσοι ψήφισαν και στον 1o.

 

ΠΟΙΟΙ

Μπορεί να ψηφίσει κάθε πολίτης εγγεγραμμένος/η στον εκλογικό κατάλογο των εθνικών βουλευτικών εκλογών  έως και τον Νοέμβριο 2017.

 

ΠΟΥ 

Ο κάθε πολίτης μπορεί να ψηφίσει σε οποιοδήποτε εκλογικό κέντρο της Επικράτειας με την ταυτότητα ή το διαβατήριο του. Το ελάχιστο αντίτιμο που καταβάλλεται είναι 3 ευρώ.

ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΝΗΣΩΝ
 Δήμος Διεύθυνση Κέντρου Ονομασία
ΔΗΜΟΣ ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑΣΑστυπάλαιαΔημοτικό κατάστημα
ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝΠόθιαΔημοτικό κατάστημα
ΔΗΜΟΣ ΛΕΙΨΩΝΛειψοίΔημορικό κατάστημα Λειψών
ΔΗΜΟΣ ΛΕΡΟΥΛέροςΔημοτικό κατάστημα
ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΜΟΥΠλάτανοςΔημοτικό κατάστημα
ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΠΑΘΟΥΠηγάδιαΚΕΠ ή Δημαρχείο
ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΠΑΘΟΥΌλυμποςΚοινότητα
ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΟΥΚάσσοςΑΙΘΟΥΣΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΣΣΟΥ
ΔΗΜΟΣ ΚΩΚως«Χάνι» ΠΟΛΙΣ ΤΗΣ ΚΩ
ΔΗΜΟΣ ΚΩΑντιμάχειαΔημοτικό κατάστημα
ΔΗΜΟΣ ΚΩΖημπάριΔημοτικό κατάστημα
ΔΗΜΟΣ ΚΩΚαρδάναιναΔημοτικό κατάστημα
ΔΗΜΟΣ ΚΩΚέφαλοςΔημοτικό κατάστημα
ΔΗΜΟΣ ΚΩΠυλίΔημοτικό κατάστημα
ΔΗΜΟΣ ΝΙΣΥΡΟΥΝίσυροςΔημοτικό κατάστημα
ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΙΣΤΗΣΚαστελόριζοΔημαρχείο
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥΑρχάγγελοςΔημοτικό Σχολείο
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥΑφάντουΔημοτικό Σχολείο
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥΙαλυσσόςΠνευματικό Κέντρο
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥΛΑΡΔΟΣΚΕΠ ΛΑΡΔΟΥ – ΛΙΝΔΟΣ
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥΓεννάδιΔημαρχείο
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥΈμπωναΔημοτικό Σχολείο
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥΡόδοςΡοδίνι ΠΟΛΗ ΡΟΔΟΥ
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥΣορωνήΚΕΠ
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥΚρεμαστήΚΕΠ
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥΚαλλυθιεςΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΔΗΜΟΣ ΣΥΜΗΣΣύμηΚΕΠ
ΔΗΜΟΣ ΤΗΛΟΥΤήλοςΔΗΜΑΡΧΕΙΟ
ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΗΣΧάλκηΔημοτικό Σχολείο

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. φέρτε πίσω τα κλεμμένα και μετά να πάτε να ψηφίσετε όσες φορές θέλετε. 220.000.000 ευρώ μας χρωστάτε

  2. ΑΠΟΡΙΑ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ;;; ΤΟ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΣΚΑΛΩΣΕ ΣΤΟ ΚΛΑΔΙ -ΚΗ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ;. ΑΥΤΟΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΔΕΧΘΗΚΑΝ; ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΧΩΡΑΝΕ;;;;

  3. Το θράσος περρισευει στο ΠΑΣΟΚ μετα απο τόση μίζα κατασπαταλησει δημοσίου χρήματος κανει παλι προσπαθεια να ξαναγεννηθεί όλοι τρεχουνε δήθεν οτι αγαπάνε την χώρα κ εμείς τοσα χρόνια τους πιστεύαμε την μίζα κ τους Πάουλους μισθούς αγαπάνε ο τίμιος πολιτικός πρεπει να ξέρει κ να φροντίζει να νοικοκυρευει την χώρα να έχει το κράτος γεματα ταμεία για να μπορεί να προσφέρει δωρεάν υγεια παιδεία να θωρακιζει την χωρα για άμυνα να συντηρεί κ να ανανεώνει τα αμυντικά συστηματα κ όχι οπου υπάρχει χρήμα να εξαφανιζετε κ οχι εξοπλισμούς αγοράζουμε να είναι σύμφωνα με της οικονομικές αναγκες του κάθε υπουργού δηλαδή αν τα υποβρύχια που αγόρασε ο Τσοχατζόπουλος είχαν κακή κατασκευει τα πήρε ο άνθρωπος γιατί ηταν μεγάλη η μίζα να βάλει όμως τώρα που θα μεγαλώσει τον γιο του μέσα να κινδυνέψει κ αυτός όπως τα αλλά παιδιά του κόσμου αυτό για μένα είναι εσχάτη προδοσία με ποιο δικαίωμα παιρνει τέτοιες αποφάσεις να μενεια στην φυλακη για παραδειγματισμό κ οποίος μπορεί ας το ξανακάνει .

  4. Δεν χόρτασατε ακομα? Πόσα πρέπει να φατε ακόμη για να χορτάσετε? ….Πληρώνει ο καημένος ο λαός…….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.