«Κίνημα Αλλαγής» το όνομα του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς

5
348

Σε πολύ καλό κλίμα, ως αναμενόταν, πραγματοποιήθηκε σήμερα η συνάντηση του Σταύρου Θεοδωράκη με την Φώφη Γεννηματά στο γραφείο της προέδρου του ΠΑΣΟΚ στη Βουλή. Στο επίκεντρο βρέθηκε ο συντονισμός των δυο κοινοβουλευτικών ομάδων και ο προγραμματισμός για τις επόμενες κινήσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ» μεταξύ άλλων αποφασίστηκε κοινή συνεδρίαση στις 6 Δεκεμβρίου των Κοινοβουλευτικών Ομάδων ΔΗ.ΣΥ και Ποταμιού, ενώ το συντονιστικό συνέδριο τοποθετείται την Ανοιξη.

Οσον αφορά το νέο όνομα η εισήγηση της προέδρου κ. Γεννηματά είναι το «Κίνημα Αλλαγής», το οποίο βρίσκει σύμφωνο τόσο τον Στ. Θεοδωράκη, όσο και τον Γ. Παπανδρέου με τον οποίο η κ. Γεννηματά είχε σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία.

Η νοοτροπία που οδήγησε στην επιλογή του ονόματος είναι στο πρώτο συνθετικό να αποτυπώνει την συλλογικότητα έξω από τα στενά κομματικά όρια ενώ η λέξη Αλλαγή, έχει σαφώς άρωμα Ανδρέα Παπανδρέου.

O Σταύρος Θεοδωράκης ανήρτησε στο twitter:

Τέλος, σε κοινή ανακοίνωσή τους η κ. Γεννηματά και ο κ. Θεοδωράκης ενημερώνουν τις εταιρείες δημοσκοπήσεων ώστε οι μετρήσεις της κοινής γνώμης να γίνονται στο εξής με το ενιαίο όνομα «Κίνημα Αλλαγής».

Αναλυτικά η κοινή ανακοίνωση:

Online

5 ΣΧΟΛΙΑ

    • Αχ βρε Κυρίτση, σε αντιγράφουν όλοι, όμως τώρα που έγινες μαλακός σαν χαλουβάς είσαι λίγος για Δήμαρχος...

      Όμως εάν θυμηθείς ξανά τον Κυρίτση που κατέβαζε τα παντελόνια και δεν υπολόγιζε το πολιτικό κόστος κάνεις για βουλευτής της αντιπολίτευσης στην Δύναμη Αλλαγής. Δεν θα μας γίνεις φασισταριό τώρα που ασπρίζουν τα μαλλιά. -Αλεξίκακος –

  1. πως μπορει καποιος με υλικα κατεδαφισης,τουβλα και μπαζα, να ξανακτισει ενα κτιριο; μαλλον για τα μπαζα ειναι οι παλιοι.

  2. ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΦΜ ΟΠΟΤΕ ΠΑΝΕ ΤΑ 200 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ
    ΑΛΗΤΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΓΙΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΙΧΑΝ ΦΥΛΑΚΗ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ ΞΑΝΑ ΕΞΟΥΣΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ