ΣΥΡΙΖΑ Κω: Γ.Ν. – Κ.Υ. Κω 200.000 € – Έκτακτη επιχορήγηση σε Δημόσιες Δομές Υγείας νησιών που δέχονται προσφυγικές ροές

4
396

Το Υπουργείο Υγείας λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαίτερες συνθήκες υπό τις οποίες λειτουργούν οι Δημόσιες Δομές Υγείας στα νησιά που δέχονται προσφυγικές ροές, καθώς και τις λειτουργικές δαπάνες που καλούνται να αντιμετωπίσουν από ίδια έσοδα και την επιβάρυνσή τους από την παροχή υπηρεσιών σε ειδικές κατηγορίες ανασφάλιστων ασθενών, που δεν καλύπτονται από τον ΕΟΠΥΥ, ενέκρινε την έκτακτη επιχορήγησή τους με 790.000 €, από πιστώσεις του τακτικού προϋπολογισμού του Υπουργείου.

Πιο συγκεκριμένα έκτακτη επιχορήγηση θα λάβουν οι παρακάτω Δημόσιες Δομές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Φροντίδας Υγείας.

  • Γ.Ν. Μυτιλήνης «Βοστάνειο» (300.000 €)
  • Κ.Υ. Μανταμάδου (40.000 €)
  • Γ.Ν. Χίου «Σκυλίτσειο» (250.000 €)
  • Γ.Ν. – Κ.Υ. Κω (200.000 €)

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. και δυο κ….ραδεσ στους χαχολους τους ελληνες παιρνουν τα φραγκακια απο τους ελληνες κ τα δινουν στους προσφυγες κ στα κολληταρια τους που τρωνε τα λεφτα των κοροιδων που τους ψηφισαν ΚΛΕΦΤΕΣ ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΟΥΞΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

  2. ΠΟΥ ΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ ?ΚΛΕΦΤΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΜΑΣ ΚΛΕΒΕΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ Κ ΤΑ ΔΙΝΕΤΕ ΣΤΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ

  3. Τα παπ.ρια αφήσαν το νοσοκομείο και τους Κωους χωρίς καρδιολόγους και παιδίατρους Φέρνουν από αλλού κάποιους για μερικές μέρες που και αυτοί τα γράφουν και με το δίκιο τους Τυχεροί οσοι δεν πάθαν έμφραγμα και φιγουράρουν για κάθε μαλλάκια που κάνουν Η Μυτιλήνη αριστερό νησί το κατάστρεψαν με τους αδελφούς μετανάστες που κάλεσαν να έρχονται το ξεχάσαμε ? και τωρα δίνουν 200.000 όχι για μας τους ηλίθιους που τους ψηφήσαμε αλλά για κάθε καρυδιάς καρύδι Γιατί αραγε αυτό το πρόβλημα δεν είναι πρωτοσέλιδο ?

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ