Η. Καματερός με Σύλλ. Γονέων 1ου ΓΕΛ Κω: Μοριοδότηση μαθητών στις πανελλαδικές-Επίσπευση διαδικασιών αποκατάστασης

14
837

ΗΛΙΑΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ ΜΕ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ 1ΟΥ ΓΕΛ ΚΩ.

Συνάντηση με το Δ.Σ. του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 1ου ΓΕΛ Κω και τον διευθυντή τον κ. Χαρτοφίλη Γιώργο είχε σήμερα ο βουλευτής Δωδεκανήσου Ηλίας Καματερός.

Άκουσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μαθητές και οι καθηγητές μετά το σεισμό της 21ης Ιουλίου, λόγω συστέγασης με το 7ο Δημοτικό Σχολείο Κω.

Ο βουλευτής ενημέρωσε τους γονείς ότι είναι σε συνεννόηση με τον Δήμο για την επίσπευση των διαδικασιών επισκευής των σχολικών κτιρίων που έχουν υποστεί ζημιές.

Για την μοριοδότηση των μαθητών της περιοχής μας στις πανελλαδικές εξετάσεις, έχει ήδη συνεννοηθεί με τον Υφυπουργό Παιδείας κ. Δημήτρη Μπαξεβανάκη ο οποίος βλέπει θετικά το αίτημα και θα δοθεί οριστική απάντηση μετά τις γιορτές.

Γραφείο Τύπου

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μαλιστα αφου ασχοληθηκε ο Καματερος……… ξεχαστε το………………….ετσι μας παει μπροστα ο Συριζανελ.

    • Που να βρω μεγαλύτερο ΨΕΥΤΗ Ηλία να σου μοιάζει, να απειλεί με παραίτηση και να τάζει, ν' χει το καμάρι σου....

      …. και όλη αυτήν την χάρη σου, μνημόνια στα τέσσερα να ράβει… ΨΕΥΤΗΣ, ΛΑΪΚΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΣ Ο ΚΆΠΤΕΝ ΗΛΊΑΣ Ο ΜΝΗΜΟΝΙΟΦΌΡΟΣ…

    • ότι έχει πει ο Ηλίας και εξαρτάται απο αυτόν έχει γίνει. Όπως η ίδρυση του Λυκείου στο Ζηπάρι και πολλά άλλα. Αυτοί που βρίζουν είναι απλά ανθρωπάκια με μίσος στη ψυχή τους

  2. Η πρόταση για πριμοδότηση των μαθητών της Γ’ Λυκείου, θα αφορά μόνο την φετινή σχολική χρονιά ?
    Εάν τα σχολεία δεν αποκατασταθούν μέχρι τον ερχόμενο Σεπτέμβριο τι θα προβλέπεται ?

    • Εσύ ευκολόπιστε αλήμενε... Τον Μάη έρχονται εκλογές και οι φασιστοαριστεροί όλα θα τα δώσουν στα λόγια...

      Και μοριοδότηση, και νησιωτικότητα, και μεταφορικό ισοδύναμο, και ΦΠΑ 24 %, και φόρο διαμονής, και νέο ΕΝΦΙΑ, και επιδότηση διαμονής στους κατοίκους των μικρών νησιών και ότι επιθυμεί ο καθένας σας…

  3. Αναφορά σε πρόγραμμα της Ε.Ε., κάτι αντίστοιχο θα ταίριαζε για κατασκευή νέων σχολικών κτιρίων στην Κω. (Πηγή https://europa.eu/investeu/projects/state-art-schools-built-attica_el)
    24 καινοτόμες Σχολικές Μονάδες στην Αττική
    Το έργο με προϋπολογισμό ύψους 110 εκατ. ευρώ αποτελεί πρότυπο κατασκευαστικό παράδειγμα με τη σύμπραξη δημοσίου και ιδιωτικού τομέα καθώς προβλέπει για τα επόμενα 25 χρόνια τη λειτουργία και συντήρηση των 24 σχολικών κτιρίων από την εταιρεία κατασκευής τους.
    Τα πρωτοποριακά για τα ελληνικά δεδομένα κτίρια ανώτερης ενεργειακής βαθμίδας παρέχουν άριστες υποδομές και συνθήκες για τη δημόσια εκπαίδευση. Φέρνουν την καινοτομία στον τομέα των σχολικών υποδομών στην Ελλάδα διαθέτοντας τεχνικά χαρακτηριστικά και προδιαγραφές όπως εγκαταστάσεις για μαθητές ΑΜΕΑ, φυτεμένες στέγες, διαχείριση βρόχινου νερού, φωτοβολταϊκά στις οροφές, πλωτές σκάλες, ανακύκλωση νερού, θερμομόνωση σε εξωτερικούς τοίχους και δάπεδα αλλά και συνθετικά δάπεδα για τους χώρους άθλησης.

  4. Χαίρομαι που ο βουλευτής ασχολείται θετικά για τους υποψήφιους των πανελληνίων! ! Τα παιδιά κάνουν υπέρβαση μεγάλη εφέτος.Πρέπει να μόριοδοτηθουν! !!!Ας το τρέξει και φυσικά και για το κτιριο!

  5. Όλα πήγαιναν ρολόι καλολαδωμένο.Ρεύματα,δρόμοι,ευμάρεια,πλούτος,χάρισμα χρεών.Εγώ είχα ένα πάγκο και πούλαγα πασατέμπο στον Πειραιά και αγόρασα αμάξι και σπίτι μέσα στην εφταετία.Μετά ήρθε το πασόκ και ο Τσίρπας και μας τα πήρε όλα.Και γιορτάζουν οι άλλοι οι βλάκες το πολυτεχνείο και καλά.ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!!!ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!!!ΖΗΤΩ Η 21η Απριλίου.ΖΗΤΩ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ.Δεν ήταν χούντα,ήταν ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΙΣ!!!http://www.makeleio.gr/επικαιροτητα/τι-είπε-λίγο-πριν-πεθάνει-το-1999-ο-γεώργιο/

  6. έχουμε την μεγαλύτερη σύγχρονη μορφή γεννοκτονίας στον πλανήτη: χιλιάδες αυτοκτονίες, χιλιάδες επιστήμονες έφυγαν στο εξωτερικό με ότι κακό αυτό συνεπάγεται και μπάζουμε στη χώρα μας κάθε καρυδιάς καρύδι και αφού τραβάμε τα πάνδεινα αν τολμήσουμε και αντιδράσουμε μας αποκαλούν και ρατσιστές, κατά το λαϊκότερο: και κ….. και δαρμένος.

  7. ΚΑΜΑΤΕΡΕ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!!!!!!!!

  8. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΗΣΥΧΑΣΑ!!!!! ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΟΣΑ ΛΕΣ ‘ΓΙΝΟΝΤΑΙ’!!!!!
    ΑΥΤΗ Η ΤΑΥΤΙΣΗ ΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΩΝ ΣΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΠΛΗΞΕΙ, ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  9. ΒΡΕ ΤΑ ΚΑΗΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΩ ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΜΕΛΕ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ!!!!!!!!!!!!ΝΑ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΚΑΜΑΤΕΡΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  10. ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Ο ΤΕΝΤΖΕΡΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ???????????????!!!!!!!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΜΑΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ