Ηλίας Καματερός στην εκπομπή «Αταίριαστοι» του ΣΚΑΪ: Τα ψέματα της αντιπολίτευσης και των φιλικών της ΜΜΕ (ΒΙΝΤΕΟ)

14
553

Ο Βουλευτής Ηλίας Καματερός στην εκπομπή «Αταίριαστοι» του ΣΚΑΪ

Τα ψέματα της αντιπολίτευσης και των φιλικών της ΜΜΕ αποκάλυψε και κατήγγειλε ο βουλευτής Δωδεκανήσου Ηλίας Καματερός, μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Αταίριαστοι» με τους δημοσιογράφους Γιάννη Ντσούνο και ο Χρήστο Κούτρα.

Συγκεκριμένα:

  1. Για το «Μακεδονικό», αφού ανέφερε την διαχρονική θέση του ΣΥΡΙΖΑ για σύνθετη ονομασία, τεκμηρίωσε το συμφέρον της χώρας μας για την εξεύρεση λύσης στην κατεύθυνση της διαμόρφωσης συνθηκών συνεργασίας, ειρηνικής συμβίωσης, αλληλεγγύης και ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής των Βαλκανίων και όχι μόνο, ιδιαίτερα στις σημερινές συνθήκες.

  2. Σε σχέση με ζητήματα του συνδικαλιστικού νόμου, η μόνη αλλαγή που συμφωνήθηκε, αφορά τον κανόνα της απαρτίας της Γενικής Συνέλευσης. των πρωτοβάθμιων σωματείων, σύμφωνα με την οποία πρέπει να παρίσταται το 1/2 αντί του 1/3, των οικονομικά τακτοποιημένων που ισχύει σήμερα. Δεν αφορά τα πανελλαδικής εμβέλειας πρωτοβάθμια σωματεία, όπως ανακριβώς ανέφερε η κ. Κανέλλη για τον τουρισμό,. ούτε τα σωματεία ευρύτερων περιοχών.

Ταυτόχρονα αποκρούσαμε απαιτήσεις των θεσμών όπως τη θεσμοθέτηση της ανταπεργίας (λοκ άουτ), την επί τα χείρω αλλαγή στο χρόνο προειδοποίησης για την κήρυξη της απεργίας, τη θεσμοθέτηση γενικής ρήτρας απόλυσης των συνδικαλιστικών στελεχών κ.α.

Επίσης ο Ηλίας Καματερός, απαντώντας στις αναφορές του αναπληρωτή εκπροσώπου Τύπου και υπεύθυνου των Social Media της ΝΔ κ. Κυρανάκη για ευθύνες δήθεν της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ όσον αφορά τις περικοπές στις συντάξεις, αυξήσεις φόρων κ.λ.π. τόνισε: «Είναι υποκρισία της ΝΔ ότι «λυπάται» για όλα αυτά, όταν αυτοί είναι υπεύθυνοι για τη χρεοκοπία της χώρας και όταν λόγω της ιδεολογίας τους, είναι αυτοί που επέβαλλαν τα μνημόνια, σε αντίθεση με μας που οδηγούμε τη χώρα στην έξοδο από την επιτροπεία».

Γραφείο Τύπου

Η εκπομπή στο παρακάτω link

http://www.skai.gr/tv/show/?showid=65866

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΡΟΜΠΑ ΠΑΝΤΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ ΑΛΑΤΙΟΥ

    Η ΟΜΑΔΑ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΓΙΟ-ΓΙΟ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ ΒΙΝΤΕΟ ΘΥΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΑΛΛΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΣΕ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΣ. ΚΑΤΑΝΤΙΑ.

    • Ρόμπες είστε εσείς που ακόμα δεν το χωνέψετε ότι είναι μεγάλη μορφή ο Ηλίας και ο καλύτερος. Να τανε η ζήλια ψορα
      Ψωριαρηδες

    • Έγινε ρεζίλι η γλάστρα των ΜΜΕ. Τον ρώτησαν εάν το 2018 έχει νέα μέτρα και ο ο ΜΝΗΜΟΝΙΟφόρος ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ απήντησε ΟΧΙ.

      Όταν του τα υπενθύμισαν με θράσος απάντησε : ΜΑ ΑΥΤΆ ΤΑ ΨΗΦΊΣΑΜΕ ΠΈΡΥΣΙ… και του φρεσκάρισαν την μνήμη για τα ΝΈΑ ΜΈΤΡΑ που ο Κάπτεν Ηλίας θα ψηφίσει στα τέσσερα την Δευτέρα… Μείωση των επιδομάτων στους πολύτεκνους, ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, απεργίες τέλος και άλλα 69 μνημονιακά μέτρα που καμιά δεξιά κυβέρνηση δεν θα τολμούσε να ψηφίσει χωρίς να καεί η Αθήνα από τα αναρχοτσογλάνια του ΣφΥΡΙΖΑ και τώρα που τα φηφίζει η φασιστοαριστερή κυβέρνηση ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν κουνιέται ούτε φίλο… ΨΗΦΙΣΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΔΕΞΙΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΗΛΙΑ, η καρέκλα και τα 85.000 τον χρόνο δίνουν άφεση αμαρτιών…

      • εκατοντάδες χιλιάδες οι ωφελημένοι από το ενιαίο επίδομα παιδιού.
        Στόχος του επιδόματος τέκνων είναι η στήριξη των οικογενειών με έως δύο παιδιά, αλλά και των τρίτεκνων και πολύτεκνων οικογενειών με χαμηλά εισοδήματα.
        Το συνολικό κονδύλι αυξάνεται κατά 40%, και φθάνει τα 910 εκατ. ευρώ από 650 εκατ. το 2017.
        Οι περισσότερες κατηγορίες θα βγουν κερδισμένες από την εσωτερική ανακατανομή των κονδυλίων. Περίπου 295.000 οικογένειες πρέπει να περιμένουν αύξηση του ποσού του επιδόματος.
        Συγκεκριμένα κερδίζουν όλες οι οικογένειες με 1-2 παιδιά (δηλαδή οι 681.000 σε σύνολο 800.000 και πλέον δικαιούχων) ενώ ευνοείται και η πλειοψηφία των μονογονεικών οικογενειών.

    • Κουράγιο Ηλία, καλή δύναμη, αυτά τα μέτρα της Δευτέρας δεν θα τα ψήφιζε ούτε ο φασίστας Μιχαλολιάκος.

      Πως αντέχεις τόσες ΔΕΞΙΕΣ ΚΟΛΩΤΟΥΜΠΕΣ Κάπτεν Ηλία;;; Πως αντέχεις να ψηφίζεις εσύ ο περικοπή των επιδομάτων στους πολύτεκνους, κατάργηση της απεργίας και ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας;;;;;; Πάντα σε χαρακτήριζα γιαλατζί αριστερό με ΔΕΞΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ που θα πουλούσε … για την ρουφιάνα την καρέκλα και το παραδάκι της.

      • Ο Μιχαλολιάκος δεν αντιπροσωπεύει το κεφάλαιο. Αυτό υποτίθεται ότι το προστατεύει η ΝΔ με το ΠΑΣΟΚ.

  2. Μαλιστα.Αυτος δεν ειναι που ελεγε οτι οι μεταναστες θα μενουν μονο 48 ωρες στο hot spot της Κω?Μην πητε οχι τον ακουσα ο ιδιος.Τι εγινε?Εφεραν και απο αλλου εδω και πανε για δευτερο.Παω στο προσφατο.Εκαναν Καλυμνιο τον Τσιπρα και υποσχεθηκε…αεροδρομεια σχολες,φθηνα εισητηρια και…..μειωση των καυσημων.Τι εγινε?Δεστε πσο ειχε η βενζινη πρην παει και ποσο τωρα μετα την υποσχεση.ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ?Μην παιζετε με τη φωτια…μπορει καποια στιγμη να ξυπνισει ο κοσμος.

  3. ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΤΩΝ ΓΙΟΡΤΩΝ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ ΦΙΛΗ [ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ] ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΚΟΨΕ ΕΞΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΕ 16.500 ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΤΗΣ. ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΨΕΜΑΤΑ. ΚΑΙ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΠΛΗΚΤΟΙ.

  4. Ο καλύτερος βουλευτής που έχει βγάλει ποτέ η Δωδεκανησος. Άλλωστε είναι ο μόνος που ζούςε και ζει εδώ, έχει κολλήσει πολλά ένσημα στη ζωή του και μπορεί να καταλάβει εργαζόμενους και επιχειρηματιες.

    • Το ότι ζούσε ισχύει, το ότι καταλαβαίνει εργαζόμενους και επιχειρηματίες θα το δεχτώ γιατί δεν είναι χαζός, όπως και οι υπόλοιποι πολιτικοί, έλα μου όμως που αυτά που ψηφίζει (όπως και οι χθεσινοί και οι προχθεσινοί) είναι μέτρα της τρόικας και δεν είναι ούτε για το καλό των εργαζομένων ούτε των επιχειρηματιών.

    • Δεν θα το έγραφαν και με ελληνικούς χαρακτήρες, κάτι σαν το Ελλάς και το Hellas, είναι το ίδιο πράγμα με ελληνικούς και λατινικούς χαρακτήρες, αλλά το επίπεδο σας είναι τόσο χαμηλό που αμφιβάλλω αν καταλαβαίνετε τη διαφορά.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ