Υποψήφιος Περιφερειάρχης ο Γ. Νικητιάδης; («Ξεκίνημα» με παρουσίαση του βιβλίου του «Μαύρο & Δαγκωτό» 13/11 στον Ορφέα)

18
668

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Το Βήμα της Κω» έχουν γίνει ήδη δύο προτάσεις στον τέως Βουλευτή Δωδ/σου και Υπ. Τουρισμού  Γ. Νικητιάδη. Η μία μάλιστα από στελέχη της ΝΔ στη Ρόδο, τα οποία θέλουν «φρέσκο» υποψήφιο στην περιφερειακή αυτοδιοίκηση.

Ενώ την ίδια άποψη εκφράζουν στελέχη του ΠΑΣΟΚ, τόσο στη Ρόδο όσο και στην Κω. Με τον Γ. Νικητιάδη να φαίνεται ως η καταλληλότερη επιλογή μιας και κρατάει ίσες αποστάσεις από τις δύο πλευρές.

Μάλιστα, όπως σημειώνεται, παρά το γεγονός ότι προέρχεται από το χώρο του ΠΑΣΟΚ , τον συνδέει στενή πολιτική φιλία με τον Πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη.

Από το στενό του περιβάλλον δεν αποκλείεται αυτό το ενδεχόμενο «δεν έχει πει ναι , αλλά ούτε και όχι». Ενώ αφήνεται να εννοηθεί  ότι το αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται επίσημη δήλωση  του τ. Υπουργού μιας και το όνομά του «ακούγεται» και «παίζει» επίσης  για διάφορες  άλλες θέσεις.

Σημειώνεται, ότι από τις εκδόσεις «ΨΥΧΟΓΙΟΣ» έχει ήδη ανακοινωθεί  εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου του Γ. Νικητιάδη «Μαύρο και Δαγκωτό « την Κυριακή 13 Νοεμβρίου στις 11πμ στον Ορφέα, στην Κω (είχε αναβληθεί τον περασμένο Μάιο λόγω των τότε συνθηκών με το hot spot).

mauru-dagoto

nikitiadis2

18 ΣΧΟΛΙΑ

    • ΣΤΟΝ ΟΡΦΕΑ Ο ΝΙΣΥΡΙΑΔΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΔΑΓΚΩΤΟ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ…!!!!

      Βρε Γιώργο και λεωφορεία να βάλεις από τα χωριά πάλι άδεια θα μείνει η αίθουσα. ΣΤΟ ΕΞΗΣ, ΚΟΥΚΟΣ ΜΟΝΟΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ που όμως δεν θα φέρει άνοιξη παρά μόνο το ΠΑΛΙΟ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ …

    • ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΣ ΓΙΩΡΓΟ, ΜΟΝΟ 332 άτομα διάβασαν το σχόλιο για την παρουσίαση του βιβλίου σου....

      Και 16 σχόλια που τα περισσότερα σε βρίζουν και σε αποκαλούν Μαυρογιαλούρο ΠΑΛΙΟ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ….

  1. Πω, πω, πω, πω πόνος που τούκατσε με τόσο μαύρο που έφαγε, έγραψε και βιβλίο για ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΔΑΓΚΩΤΟ σαν και αυτό που θα ξαναφάει...

    Τελειωμένος και Μαυρογιαλούρος, με τόσες κολοτούμπες που έκανε για την καρέκλα αντί να γράφει βιβλία θα μπορούσε να δουλέψει σε τσίρκο. Μια με τον Γιωργάκη την άλλη Πασοκάκι… Όλα εδώ πληρώνονται Γιωργάκη και οι ψηφοφόροι δεν ξεχνούν.

  2. Πάντα στα μουλωχτά κάνει δηλώσεις αλλά δεν κατάλαβε ο ότι πολιτικά έχει τελειώσει προ πολλού, από τότε που στήριζε τον Σούρα...

    …, από τότε που το έπαιζε Γιωργάκης-ΓΑΠ, πουλούσε τους άλλους υποψήφιους του ΠΑΣΟΚ και από τότε που ξανάβαλε νερό στο κρασί του και τώρα άρχισε να γλύφει και να στηρίζει Κυρίτση. Τώρα με τις την παρουσίαση του ΜΑΥΡΟΥ που έφαγε θέλει να δηλώσει ΠΑΡΩΝ αλλά δεν ρωτά τους ψηφοφόρους… κάτι άλλο έχει στο μυαλό του…

  3. Α!!!!! ΡΕ ΓΙΩΡΓΟ, από υπο-υπουργός ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ εσύ που έχεις τόσους επώνυμους πελάτες ΤΣΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ της ΣΥΡΟΥ;;;

    Θα περάσεις καλά με μαντορλάτα, λουκούμια Συριανά και μεζεδάκια στο κουτούκι που έπαιζε και μεράκλωνε ο Βαμβακάρης… Καλά θα περάσεις Γιώργο προεκλογικά, γιατί για μετά δεν σε βλέπω, ΘΑ ΦΑΣ ΜΑΥΡΩ ΚΑΙ ΔΑΓΚΩΤΟ….

  4. "ΣΤΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΠΙΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ -ΑΝΩ ΤΩΝ 700- ΙΘΑΓΕΝΕΙΕΣ!"ΣΕ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ!!

    ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ.
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ, ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ – ΚΑΜΜΕΝΟΥ… ΚΑΙ Ο ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ … ΚΑΙ Η ΖΩΙΤΣΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ … ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.
    Και καλά ρε πανίβλακα ελληνόφωνε ραγιά… τη ζωή σου την έχεις απαξιώσει σε επίπεδο χοιροστασίου.
    ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΖΩΟΝ… ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΣΟΥ, ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ;;;;http://attikanea.blogspot.gr/2016/11/700.html

  5. ΓΙΩΡΓΟ ΑΔΕΡΦΕ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΑΡΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ

    ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΑΘΕ ΑΠΟ ΚΑΡΑΒΑΝΑΔΕΣ.ΚΑΤΕΒΑ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.

  6. ΦΑΓΑΤΕ ΦΑΓΑΤΕ ΕΦΑΓΑΤΕ. ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΣΑΤΕ; ΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΖΗΤΙΑΝΑ

  7. ΕΔΩ Η ΧΩΡΑ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΑΛΕΥΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ ; ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ. ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΣΑΤΕ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ. ΝΗΣΑΦΙ .

  8. Στελέχη της ΝΔ στηρίζουν τον νικιτιάδη; Χα Χα Χα! Κατέβα στις εκλογές να φας τον αέρα του Χατζημαρκου στα μούτρα !

  9. γιωργακι αν ειναι να αλλαξει η ΝΔ τον περιφεριαρχη, γιατι να διωξει το γιωργο για να βαλει το γιωργακι;

  10. ΘΥΜΗΘΕΙΤΑΙ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΠΙ ΕΠΟΧΗΣ ΝΙΚΗΤΙΑΔΗ….ΣΕ ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ Η ΚΩΣ..ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ..ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ..ΞΥΠΝΑΤΕ !!! ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΡΧΗ…ΕΑΝ ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ..ΚΛΑΦΤΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ