Αυγενάκης σε εκδήλωση της ΔΗΜ.Τ.Ο. Κω: Ο κ. Τσίπρας είναι επικίνδυνος…

0
120

Αυγενάκης σε εκδήλωση της ΔΗΜ.Τ.Ο. Κω:

«Ο κ. Τσίπρας είναι επικίνδυνος, όχι μόνο για την οικονομία και τα εθνικά θέματα, αλλά και την ίδια τη δημοκρατική νομιμότητα»

«Την επομένη του μεγάλου συλλαλητηρίου της Αθήνας, η Κυβέρνηση βρίσκει αντίδοτο για την κατακραυγή εναντίον της στα φάρμακα της Novartis», τόνισε ο Γραμματέας της ΝΔ – Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης από την Κω όπου βρίσκεται, σε κομματική εκδήλωση, ενώ πρόσθεσε: «τις ωμές παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη ακολουθούν, τώρα, και οι μεθοδεύσεις που εξευτελίζουν κάθε έννοια του κράτους δικαίου».

Όπως δήλωσε ο Γραμματέας της ΝΔ στην κοπή της πίτας της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης του Κόμματος στην Κω : «Η Κυβέρνηση συνεχίζει τη θεσμική της κατρακύλα σε μια απέλπιδα προσπάθεια να γαντζωθεί την εξουσία. Πανικόβλητη από τις αποτυχίες της, προσπαθεί να κρατηθεί στην καρέκλα της εξουσίας καταστρατηγώντας βασικούς δημοκρατικούς θεσμούς Αποδεικνύεται, πλέον, ότι ο κ. Τσίπρας είναι επικίνδυνος, όχι μόνο για την οικονομία και τα εθνικά θέματα, αλλά και την ίδια τη δημοκρατική νομιμότητα και την ανεξαρτησία των θεσμών. Το μόνο σκάνδαλο που αποδεικνύεται μέχρι στιγμής είναι οι παρακρατικές μεθοδεύσεις της Κυβέρνησης. Στοχοποιούν κορυφαία στελέχη της Παράταξής μας για να τραυματίσουν την ενότητά μας, νομίζοντας έτσι ότι θα κερδίσουν λίγο χρόνο παραμονής στην εξουσία. Ο χρόνος τούς τελείωσε με όσους «κουκουλοφόρους μάρτυρες» και να φέρουν..!».

Όπως σημείωσε: «Το 2018 θα είναι χρονιά μεγάλης πολιτικής μάχης. Σας καλώ όλες και όλους να συμπορευτούμε, ώστε να ισχυροποιήσουμε το μέτωπο των μεταρρυθμιστικών δυνάμεων και να κερδίσουμε μια μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία αλλαγής στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη. Αυτό αποτελεί πατριωτικό καθήκον. Μια αποδυναμωμένη χώρα με μειωμένη αξιοπιστία και δυνατότητες καθίσταται οικονομικά και γεωπολιτικά ευάλωτη. Έχουμε βάλει τα θεμέλια για να κάνουμε τη ΝΔ κυρίαρχη δύναμη. Ο τελικός στόχος είναι ακόμα μπροστά μας. Ξέρουμε τι θέλουμε: Μια μεγάλη εκλογική νίκη που θα αποτελέσει την αφετηρία μιας πορείας αναγέννησης της πατρίδας μας. Με σκληρή δουλειά και ομαδικότητα θα τα καταφέρουμε.».

Συνημμένα:

Φωτογραφίες

Γραφείο Τύπου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ