Γ. Κρητικός για Ανασχηματισμό: Φθαρμένα πρόσωπα… Νέα υπουργεία για να βολευτούν κολλητοί

6
253

Με τον ανασχηματισμό δεν αλλάζει τίποτα απολύτως επί της ουσίας.

Φθαρμένα πρόσωπα μετακινήθηκαν από το ένα υπουργείο στο άλλο για λόγους εσωκομματικής ισορροπίας, ελάχιστοι έμειναν εκτός για καθαρά επικοινωνιακούς λόγους, ενώ δημιουργήθηκαν και κάποια νέα υπουργεία για να βολευτούν φίλοι και κολλητοί.

Θα συνεχίζουμε να πληρώνουμε ένα αχρείαστο 3ο μνημόνιο, τον ΕΝΦΙΑ και τους αυξημένους φόρους που η κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – ΑΝ.ΕΛ. φόρτωσε στις πλάτες του ελληνικού λαού.

Η μόνη πραγματική αλλαγή είναι η πολιτική αλλαγή. Και αυτήν μπορεί να την εγγυηθεί η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Γιάννης Κρητικός

Πολιτευτής με τη Νέα Δημοκρατία

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Και πληντήρια έχω και τηλεφωνικά κέντρα και άλλα ... Ο ζημεν-ογυφτος όλα δώρο

    Γιαννάκη μας κούρασες. Γιατί απορείς, τι έκανε η ΝΔ και το πασόκ δηλαδή?? Τα ξέχασες??

  2. ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΤΟ 1.1ΟΟ,ΟΟΟ ΕΥΡΩ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ

  3. Μνήμη χρυσόψαρου Γιαννάκη!! Όλο ζητάς (ορθώς) από τους άλλους να ζητήσουν συγγνώμη για τις μ…….ς που κάνουν, ξεχνάς όμως να ζητήσεις συγγνώμη για τις επιλογές των δικών σου που μας έφεραν σ’ αυτο το χάλι… Στάσου σ’ ένα καθρέφτη να δεις και την δική σου καμπούρα! Θα σου κάνει καλό. Μπορεί να ξεκαβαλλικέψεις το καλάμι που καβαλάς!!

  4. ΟΣΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΔΕΑΤΕΣ ΣΟΥ ΝΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΣΟ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΣΥΜΠΑΘΩ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΞΕΚΑΒΑΛΙΚΕΨΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ