ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ: Έκλεψαν την παράσταση Αχτσίογλου & κόρες Πολάκη-Καμένου (Κακοκεφιές ο Ζουρ(λ)άρις pics – video)

5
1131

– Ορκίστηκε η νέα κυβέρνηση παρουσία του πρωθυπουργού και του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου

orkozomati_631_355
– Τσίπρας: Ευκαιρία για νέο ξεκίνημα – Όσοι έμειναν εκτός, δε σημαίνει ότι απέτυχαν
– Βίτσας: Μην τολμήσουν να διεκδικήσουν τίποτα δικό μας
– Γαβρόγλου φτάνοντας στο Προεδρικό για εκκλησία: «Μακριά κι αγαπημένοι!»
– Ζουράρις: Η Ελλάς είναι υπό κατοχή!
– Κατρούγκαλος: Είμαι στρατιώτης – Η διαπραγμάτευση συνεχίζεται σα να είμαι εγώ
– Πολάκης: Η αγορά δεν χωράει πάνω από 2 – 3 κανάλια
– Παπαδημητρίου: Δεν υπάρχει θέμα διπλού νομίσματος
– Αύριο στις 12:30 στη Βουλή η πρώτη συνεδρίαση του νέου υπουργικού συμβουλίου
ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΗΣ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ

  Μήπως χάσατε την εμφάνιση της κας Γεροβασίλη…

Στην αγκαλιά του πρωθυπουργού!

  Η κόρη Καμμένου πρωταγωνίστησε για ακόμα μια φορά

Είναι ένα αξιαγάπητο πιτσιρίκι το οποίο έχει μια ιδιαίτερη σχέση με τον πρωθυπουργό. Η μικρή κόρη του Πάνου Καμμένου μόλις είδε τον Αλέξη Τσίπρα έτρεξε στην αγκαλιά του

Η αγάπη του Αλέξη Τσίπρα για τα παιδιά είναι γνωστή. Ο πρωθυπουργός άλλωστε είναι πατέρας δυο αγοριών. Το μεσημέρι του Σαββάτου, ο πρωθυπουργός συνάντησε ξανά τη μικρή δεσποινίδα Καμμένου. Και αυτή τη φορά την πήρε στην αγκαλιά του!

Δεν είναι η πρώτη φορά που συναντιόνται οι δυο τους. Ο Αλέξης Τσίπρας και η μικρή κόρη του Πάνου Καμμένου βρίσκονται στις… ορκωμοσίες της κυβέρνησης. Και φαίνεται πως έχουν αναπτύξει μια ιδιαίτερη… φιλία.

Η πιτσιρίκα του Πάνου Καμμένου και της Έλενας Τζούλη έκλεψε τις εντυπώσεις και στην ορκωμοσία της κυβέρνησης που προέκυψε μετά τον ανασχηματισμό της Παρασκευής (04.11.2016).

Η μικρή έτρεχε μέσα στην αίθουσα του Προεδρικού Μεγάρου και στο… τέλος κατέληξε στην αγκαλιά του πρωθυπουργού, υπό το στοργικό βλέμμα των γονιών της!

Οι δυο τους είχαν ξανασυναντηθεί στην ορκωμοσία της κυβέρνησης μετά τις εκλογές της 20 Σεπτεμβρίου 2015. Τότε μάλιστα, όπως είχε αποκαλύψει, ο ΒΗΜΑτοδότης, είχαν και έναν σύντομο διάλογο, με τη μικρή να αφήνει τον πρωθυπουργό με την απορία «ζωγραφισμένη» στα μάτια του.

«Καλά, εσύ πως βρέθηκες εδώ; Δεν έχεις σχολείο;» την είχε ρωτήσει ο Αλέξης Τσίπρας για να πάρει την… αποστομωτική απάντηση: «Πήγα στο νηπιαγωγείο μια φορά, τους χαιρέτισα κι έφυγα. Τι άλλο να κάνω;».

Έκλεψαν την παράσταση οι κόρες του Πολάκη (pics)

Ορκωμοσία νέας κυβέρνησης: Έκλεψαν την παράσταση οι κόρες του Πολάκη [pics]

Λίγο πριν τη μια το μεσημέρι ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης έφτασε για την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης στο Προεδρικό Μέγαρο. Τα βλέμματα όλων όμως έπεσαν σε δυο πολύ όμορφα κορίτσια που το συνόδευαν.

Δεν ήταν άλλες από τις κόρες του. Μάλιστα όταν τον ρώτησαν οι δημοσιογράφοι αν είναι οι κόρες του απάντησε με το γνωστό απότομο ύφος: «ναι, είναι οι κόρες μου».

Τράβηξε τα βλέμματα η Έφη Αχτσιόγλου [pics]

Ορκωμοσία νέας κυβέρνησης: Τράβηξε τα βλέμματα η Έφη Αχτσιόγλου [pics]

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρέθηκε η νέα υπουργός Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου, κατά την άφιξή της στο Προεδρικό Μέγαρο, για την ορκωμοσία της νέας Κυβέρνησης, μετά τον χθεσινό ανασχηματισμό.

Και δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά. Κάτι η ηλικία της (σ.σ. μόλις 31 ετών), κάτι η «ηλεκτρική καρέκλα» που αναλαμβάνει στο υπουργείο Εργασίας (σ.σ. με τις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και τους Έλληνες συνταξιούχους να… καίνει ακόμη τις επιστολές του προκατόχου της), δεν ήθελε πολύ για να δεχθεί καταιγισμό ερωτήσεων κατά την άφιξή της η Έφη Αχτσιόγλου.

Η νέα υπουργός Εργασίας, πάντως, αρκέστηκε σε λιγοστές δηλώσεις στους δημοσιογράφους που βρίσκονταν έξω από το Προεδρικό Μέγαρο για την ορκωμοσία του νέου κυβερνητικού σχήματος.

Συγκεκριμένα τόνισε πως «με τίμησε ο πρωθυπουργός», ενώ ακολούθως τόνισε πως θα συνεχιστεί η σκληρή δουλειά στο υπουργείο Εργασίας για όλα τα «φλέγοντα» ζητήματα.

Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες από την άφιξή της

Στη συνέχεια η Έφη Αχτσιόγλου ορκίστηκε με πολιτικό όρκο (σ.σ. όπως και η πλειοψηφία των νέων υπουργών, υφυπουργών και αναπληρωτών υπουργών).

Ζουράρις: Δεν είχε πιει… καφέ! Κακοκεφιές και «απειλές»! [vid]

Ζουράρις: Δεν είχε πιει... καφέ! Κακοκεφιές και `απειλές`! [vid]

«Επεισοδιακή» ήταν η άφιξη του νέου υφυπουργού Παιδείας, Κώστα Ζουράρι, στο Προεδρικό Μέγαρο, για την ορκωμοσία της νέας Κυβέρνησης, μετά τον χθεσινό ανασχηματισμό. Οι απανωτές αρνήσεις και το… χιούμορ στους δημοσιογράφους.

Θα δείτε ένα βίντεο μόλις 25 δευτερολέπτων. Σε αυτό το ελάχιστο χρονικό διάστημα, ο Κώστας Ζουράρις κατάφερε να «κλέψει» την παράσταση, με δηλώσεις… δηλητηριώδεις!

«Για να ρωτήσεις εσύ ρε» είναι η πρώτη του απάντηση σε δημοσιογράφους, οι οποίοι έκαναν… το λάθος να του κάνουν και δεύτερη ερώτηση. Ή μάλλον… προσπάθησαν αφού μετά το «κύριε Ζουράρι» του δημοσιογράφου, ο νέος υφυπουργός Παιδείας απάντησε «δεν έχει κύριε Ζουράρι, μετά«!

Αφού ο δημοσιογράφος τον «έπεισε» να δεχθεί μια ερώτηση, διευκρινίζοντας πως απευθύνεται στον… πολίτη -και όχι τον υφυπουργό- Κώστα Ζουράρι, ξεκίνησε την ερώτηση: «Λένε λοιπόν ότι η παρουσία σας…» πρόλαβε να πει ο δημοσιογράφος με τον βουλευτή των ΑΝΕΛ να τον διακόπτει λέγοντάς του «είσαι φλύαρος! Αμέσως ερώτηση«!

Ακολούθως κι ενώ οι δημοσιογράφοι επέμεναν, ο Κώστας Ζουράρις είπε… «απειλητικά» σε έναν από αυτούς «στον Έβρο σε βλέπω εγώ«, ενώ στη συνέχεια αποχώρησε σχεδόν… πανηγυρίζοντας, με τα χέρια υψωμένα!

Δείτε το απολαυστικό βίντεο

Ο πολυαναμενόμενος (από το πρωί της Παρασκευής τον περιμέναμε, το βράδυ έγινε) ανασχηματισμός είναι γεγονός, η κυβέρνηση… «αλλάζει πρόσωπο» και πλέον θέλει να κάνει restart ενόψει και της δεύτερης αξιολόγησης. Η μεγαλύτερη έκπληξη είναι η απόφαση του πρωθυπουργού να αφήσει εκτός κυβερνητικού σχήματος τον Νίκο Φίλη, με τον Πάνο Καμμένο να εμφανίζεται, σύμφωνα με δημοσιεύματα, να έχει θέσει βέτο για την παραμονή του Νίκου Φίλη στο υπουργείο Παιδείας.

Μετά την ορκωμοσία στο προεδρικό Μέγαρο από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, οι νέοι υπουργοί θα ενημερωθούν και την Κυριακή θα συμμετάσχουν στο πρώτο υπουργικό συμβούλιο της νέας κυβέρνησης. Οι τελετές παράδοσης παραλαβής θα γίνουν τη Δευτέρα.

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ LEVY ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ

    Μπορεί εδώ στην Ελλάδα να ήταν άγνωστος ο κύριος, αλλά είναι πασίγνωστος στην Αμέρικα, μιας και τυγχάνει πρόεδρος του αμερικανικού Οικονομικού Ινστιτούτου Levy και καθηγητής Οικονομικών – εκτελεστικόςαντιπρόεδρος στο Κολέγιο Bard, ενώ ήταν και αντιπρόεδρος των επιτροπών του Αμερικανικού κογκρέσου.
    Τα τελευταία χρόνια είναι οικονομικός σύμβουλος του mister Tsipra. Είναι σύζυγος της Ράνιας Αντωνοπούλου, που από το πουθενά βρέθηκε στην δεύτερη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ και εν συνεχεία έγινε αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας (διατήρησε τη θέση της στον χθεσινό ανασχηματισμό).
    Ας δούμε κατ’ αρχάς τι είναι το Ινστιτούτο Levy. Ιδρύθηκε το 1986 από τον σιωνιστή «επενδυτή» (τοκογλύφο!) Leon Levy, και εμφανίζεται ως ένας ανεξάρτητος, μη κερδοσκοπικός ερευνητικός οργανισμός με στόχο την προώθηση της οικονομικής επιστημονικής έρευνας και της δημόσιας οικονομικής πολιτικής.

  2. ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ LEVY ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ 2

    Βέβαια, οι… κακές γλώσσες λένε πως είναι παράρτημα της CIA, όπως και διαφόρων λογιών άλλα «Ινστιτούτα» και όργανο του… φιλάνθρωπου σιωνιστή αρχιτοκογλύφου Σόρος. Δεν πρέπει να μας διαφεύγει, ότι το Ινστιτούτο Levy, ήταν αυτό που συνδιοργάνωσε την επίσκεψη του mister Tsipra και της κουστωδίας του (Μηλιός, Δούρου, Σταθάκης, Παππάς) στην Αμέρικα, τον Δεκέμβριο του 2012. Τότε, οι… κακές γλώσσες έλεγαν ότι κατά την εβδομαδιαία εκείνη επίσκεψή του στην Αμέρικα, ο mister Tsipras έδωσε τις… καθιερωμένες εξετάσεις που δίνει κάθε υποψήφιος πρωθυπουργός του προτεκτοράτου Ελλάς στους διεθνείς αφέντες και πέρασε με άριστα.

  3. ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ LEVY ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ 3

    Και λίγα λόγια για την γυναίκα του Παπαδημητρίου, που έπεσε σαν… κομήτης στην ελληνική πολιτική ζωή.
    Γεννήθηκε στην Πάτρα και σύμφωνα με το βιογραφικό της είχε πρωτοστατήσει στις διαδηλώσεις της Μεταπολίτευσης, ως μέλος της οργάνωσης ΕΚΟΝ Ρήγας Φεραίος, του ΚΚΕ εσωτερικού. Τελειώνοντας το Λύκειο, σε ηλικία 17 ετών, έφυγε για σπουδές στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ. Εκεί εκτιμήθηκαν δεόντως τα αριστερά της διαπιστευτήρια κι έφτασε να γίνει καθηγήτρια στο Bard College και «ερευνήτρια» στο Ινστιτούτο Levy.
    Μετά απ’ όλα αυτά, λέτε να έχουν δίκιο οι… κακές γλώσσες, που λένε ότι το υπουργικό ζεύγος Παπαδημητρίου-Αντωνοπούλου είναι τα «μάτια» και τα «αυτιά» του Σόρος και των διεθνών αφεντάδων στην παρδαλή συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου;

  4. ΖΟΥΡΑΡΙΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ: Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ!

    Ιδού η κυνική ομολογία του κατοχικού ανδρεικέλου:
    «Να καταλάβετε ότι οτιδήποτε γίνεται τώρα και είναι αυτή η αθλιότητα είναι γιατί η Ελλάς είναι υπό κατοχή.
    Εν συνεχεία, το ψεκασμένο κατοχικό ανδρείκελο θέλησε να μας μάθει και κάποια… μαθήματα ιστορίας. Όπως λοιπόν υποστήριξε, ο αρχισφαγέας (και αρχικίναιδος) Βελουχιώτης ήταν αυτός που… απελευθέρωσε την Ελλάδα: «Ο Άρης ο Βελουχιώτης ήταν ο αρχηγός του μεγαλύτερου στρατού που είχαμε που απελευθέρωσε την Ελλάδα υπό κατοχή».
    Για δες… Κι εμείς οι… μαλάκες που πιστεύαμε ότι μόνοι τους έφυγαν οι Γερμανοί από τη χώρα!
    (ΥΓ): Να τον χαίρονται τον πολιτικό απόγονο του μεγαλύτερου φονιά που γέννησε αυτός ο τόπος, οι ψεκασμένοι ελαφροδεξιοί ψηφοφόροι του! Τέτοιοι που είναι, τέτοιοι τους πρέπουν!

  5. Δείτε την… Πασιονάρια στο βίντεο που κυκλοφορεί, να δηλώνει σε «κορόιδα» οπαδούς της που την κοιτούσαν μ’ ανοιχτό το στόμα, ότι: «το δίκιο το φτιάχνουν οι λαοί και όχι οι τεχνοκράτες της τρόικας. Οι μαζικές απολύσεις η κατάργηση των εργασιακών δικαιωμάτων το κλείσιμο των εταιριών δεν είναι το δίκιο. Είναι οι νόμοι τους. Το δίκιο το φτιάχνουν οι λαοί και όχι οι τεχνοκράτες της Τρόικα. Κι όλα αυτά συμβαίνουν γιατί είμαστε σκυφτοί σύντροφοι. Ήρθε η ώρα να σηκώσουμε το κεφάλι και τότε αυτοί θα είναι σκυφτοί».
    Τώρα, όλα αυτά που έλεγε για να εντυπωσιάσει τους αφελείς, θα τα βρει μπροστά της, και σίγουρα αυτή θα είναι… σκυφτή μπροστά στ’ αφεντικά της… Μα καλά, θα αναρωτηθείτε, δε ντρέπεται, πως θα αντικρύσει όλους αυτούς που τους δούλευε ψιλό γαζί; Αλλά, ποιος έχασε τη ντροπή και το φιλότιμο για να το βρουν οι ξεφτιλισμένοι συριζομούρηδες και συριζομούρες;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ