Ο γιος του Νίκου Τεμπονέρα είναι ο νέος γενικός γραμματέας του υπουργείου Ναυτιλίας

5
400

Σε σχετική απόφαση της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών σημειώνεται ότι γίνεται αποδεκτή η από 7.3.2018 δήλωση παραίτησης του κ. Καλαματιανού και εγκρίνεται ο διορισμός του κ. Τεμπονέρα στη θέση του γενικού γραμματέα του υπουργείου, με βαθμό 1ο της κατηγορίας Ειδικών Θέσεων

Γενικός γραμματέας του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής αναλαμβάνει ο Διονύσης Τεμπονέρας, γιος του εκπαιδευτικού Νίκου Τεμπονέρα που δολοφονήθηκε τι 1991 στην Πάτρα. Ο Διονύσης Τεμπονέρας αναλαμβάνει τη θέση του παραιτηθέντος Διονύσιου – Χαράλαμπου Καλαματιανού.

Σε σχετική απόφαση της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών σημειώνεται ότι γίνεται αποδεκτή η από 7.3.2018 δήλωση παραίτησης του κ. Καλαματιανού και εγκρίνεται ο διορισμός του κ. Τεμπονέρα στη θέση του γενικού γραμματέα του υπουργείου, με βαθμό 1ο της κατηγορίας Ειδικών Θέσεων.

Η απόφαση αυτή που φέρει τις υπογραφές του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτη Κουρουμπλή εστάλη για δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ! ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΤΕΜΠΟΝΕΡΑ… ΔΙΟΡΙΣΤΕΙΤΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ

    Μπορεί να είναι… «αντιεξουσιαστές», αλλά τους αρέσει και η… εξουσία. Ειδικά, όταν έχει και μπόλικο «κοκό»! Δηλαδή, φράγκα, πολλά φράγκα, ίσαμε 5 χιλιάρικα το μήνα, σε συνδυασμό με μεγαλεία!
    Έτσι, γενικός γραμματέας του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής (όχι παίζουμε!) διορίστηκε ο Διονύσης Τεμπονέρας, γιος του αριστεριστή καθηγητή Νίκου Τεμπονέρα, που είχε χάσει τη ζωή του σε επεισόδια που είχαν γίνει το 1991 στην Πάτρα, λόγω των καταλήψεων σε σχολεία.
    Η απόφαση αυτή που φέρει τις υπογραφές του κατοχικού«πρωθυπουργού» Τσίπρα και του κατοχικού«υπουργού» Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Κουρουμπλή εστάλη για δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.
    Ομπρός στο δρόμο που χάραξαν οι χρυσοθήρες της «γενιάς του πολυτεχνείου»! Ο αγώνας τώρα δικαιώνεται! Διοριστείτε σύντροφοι, διοριστείτε! Όλα δικά σας και των αλλονώνε τίποτα!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ