Η. Καματερός: στενή συνεργασία με τον Υφυπουργό Νεκτάριο Σαντορινιό (φωτό)

3
134

Η. Καματερός: στενή συνεργασία με τον Υφυπουργό Νεκτάριο Σαντορινιό

 

Τον συμπατριώτη μας Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Νεκτάριο Σαντορινιό επισκέφτηκε σήμερα ο βουλευτής Ηλίας Καματερός, ως υπεύθυνος Συντονιστής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ.

Αφού τον συνεχάρη για την ανάληψη των καθηκόντων του, συζήτησαν το πλαίσιο διεκδίκησης και υλοποίησης πολιτικών για την εφαρμογή της ρήτρας νησιωτικότητας.

Ο Ηλίας Καματερός τόνισε ότι δίνονται πλέον νέες δυνατότητες για την προώθηση νησιωτικών πολιτικών, με τη συγκρότηση του Υφυπουργείου Νησιωτικής Πολιτικής που ήταν στόχος μας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τα είπαν για τα μέτρα νησιωτικότητας, σωθήκαμε... Από 1/1/17 24% ΦΠΑ, αύξηση εισιτηρίων, καυσίμων, τροφίμων, μείωση μισθών και συντάξεων...

    Φτάνει βρεεεεεέ με την νησιωτικότητα και τους γιατρούς που όλο έρχονται και όλο χάνουν τον δρόμο. Θα μείνετε στην ιστορία για την ανικανότητα σας, τις ΚΟΛΩΤΟΥΜΠΕΣ, τα ΨΈΜΑΤΑ, τον ΛΑΪΚΙΣΜΟ και το στρατόπεδο ΛΑΘΡΟ στο Αμανιού.

    • ΤΖΆΜΠΑ ΤΟ ΣΧΌΛΙΟ. 25-2 διάβασαν την δήλωση του ΓΟΥΡΓΟΥΛΟΨΕΎΤΗ, με λίστα τον Φεβρουάριο πάει στα αζήτητα όπως ήταν πριν.

      Γλύφει τώρα αυτόν που έθαβε για την συμμετοχή του στον ΝΟΜΟ ΚΑΤΣΕΛΗ, μταταξή τον αποκαλούσε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ