ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ για Γ. Κυρίτση: Μοναδικός δήμαρχος που δεν συμμετείχε στον ουσιαστικό διάλογο… Κριτική για λιμάνι: τίποτα περισσότερο απ’ όσα λένε οι συμπολίτες μας

10
796

Ο Δήμαρχος Κω, εκλεγμένος να εκπροσωπεί τους κατοίκους του νησιού και όχι τον εαυτό του, απαξίωσε τον ιστορικό Δήμο Κω και τον Κωακό λαό με το να μη συμμετάσχει ο ίδιος, είτε εκπρόσωπός του, στην προετοιμασία της Κω για το Αναπτυξιακό Συνέδριο της Περιφέρειας, που πρόκειται να διεξαχθεί στο επόμενο διάστημα στη Ρόδο.

Μοναδικός δήμαρχος που δεν συμμετείχε στον ουσιαστικό διάλογο που διεξάγεται στην περιοχή μας, και σε ολόκληρη τη χώρα, για την αναπτυξιακή προοπτική του τόπου και το πέρασμα της πατρίδας μας στη μεταμνημονιακή εποχή.

Το ότι ο Δήμος Κω δεν βρήκε θέση σε αυτό το διάλογο οφείλεται καθαρά σε επιλογή της δημοτικής αρχής, που είτε δεν έχει άποψη για την ανάπτυξη του νησιού μας είτε αδυνατεί να καταθέσει ολοκληρωμένη πρόταση.

Εντύπωση μάλιστα προκαλεί το γεγονός πως ενώ η πρόσκληση για το Δήμο αφορούσε σε συνάντηση την Τετάρτη 28/3 στις 13.00, πρώτη μέρα παραμονής του κλιμακίου στην Κω, στην ανακοίνωση του Δήμου γίνεται λόγος για την Πέμπτη. Δεν κατάλαβαν ή ψεύδονται;

Την ίδια ώρα δήμαρχοι γειτονικών νησιών ταξίδεψαν με κάθε μέσο για να συναντήσουν τα κυβερνητικά κλιμάκια και να καταθέσουν τις ουσιαστικές προτάσεις τους για την ανάπτυξη των νησιών τους. Έτσι ώστε οι εργασίες του Αναπτυξιακού συνεδρίου να αποκτήσουν το περιεχόμενο και τη βαρύτητα που έχουν ανάγκη τα νησιά μας.

Ευτυχώς η Κως, παρά την απουσία της δημοτικής αρχής, συμμετείχε επάξια στο διάλογο που έχει αναπτυχθεί, εκπροσωπούμενη από δεκάδες φορείς που προσήλθαν με θέσεις και προτάσεις, σε μια πρωτοφανή και καινοτόμα διαδικασία δημοκρατικού διαλόγου.

Ανεξάρτητα από αυτά, το σημαντικό είναι πως η κυβέρνησή μας ανοίγει νέους δρόμους. Αφήνει πίσω όλους όσοι ευθύνονται για την καταστροφή που οδήγησαν τη χώρα μας. Σχεδιάζει, οργανώνει και προγραμματίζει το μέλλον της πατρίδας μας με την στήριξη του ελληνικού λαού και των παραγωγικών δυνάμεων. Για ανάπτυξη που να μας αφορά όλους. Για ΔΙΚΑΙΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.

Στηρίζει με κάθε τρόπο τα νησιά μας αλλά πάνω από όλα χαράζει την κατεύθυνση ανάπτυξης των επόμενων ετών, έτσι όπως επιτάσσουν οι πραγματικές ανάγκες του τόπου μας και των συμπολιτών μας.

Γι αυτό το σκοπό απέστειλε επί διήμερο κλιμάκιο κυβερνητικών στελεχών στην Κω, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία σειράς συναντήσεων με δεκάδες τοπικούς φορείς.

Όσον αφορά στην ενόχληση της δημοτικής αρχής από την κριτική για την εμφάνιση του λιμανιού, δεν ειπώθηκε τίποτα περισσότερο από όλα όσα λένε οι συμπολίτες μας, που ζούνε καθημερινά την κατάσταση και γνωρίζουν ποιος και τι μπορεί να κάνει.

Γραφείο Τύπου Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Β. Δωδεκανήσου

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ο δημαρχος μας μιλαει μονο με γιουνκερ και πάνω. το καταλαβατε ή να το ζωγραφίσω;

  2. Αυτος ο δήμαρχος κατεστρεψε ολοκληρο νησι,και δεν του καιγετε καρφακι.Εμεις φταιμε που τον εμπιστευτηκαμε και κανεις αλος.Αλα το δεις εξαμαρτείν ουκ ανδρος σοφου.

  3. καλά του τα λέτε αλλά τι περιμένατε από την πιο ανίκανη δημαρχία που χει βγάλει το νησάκι μας

  4. Σύντροφοι, στη Θεσσαλονικη το νερό σήμερα θα συνδεθεί για τρεις ώρες στο σύντροφο με ΑΦΜ 11223344 και στους συντρόφους που έχουν τον λήγοντα.

  5. οποιος διαμαρτύρεται για τις τραγικές υπηρεσίες κρατικών εταιρειών είναι χαφιες. Ο πραγματικος λογος που οι δημόσιες εταιρίες προσφέρουν τραγικές υπηρεσίες είναι σαμποτάζ των ιδιωτών ώστε να τις ξεπουλήσετε σε αυτούς και να σας προσφέρουν τραγικές υπηρεσίες

  6. Ο Δήμαρχος Κω, εκλεγμένος να εκπροσωπεί τους κατοίκους του νησιού και όχι τον εαυτό του, απαξίωσε τον ιστορικό Δήμο Κω και τον Κωακό λαό με το να μη συμμετάσχει ο ίδιος, είτε εκπρόσωπός του, στην προετοιμασία της Κω για το Αναπτυξιακό Συνέδριο της Περιφέρειας, που πρόκειται να διεξαχθεί στο επόμενο διάστημα στη Ρόδο.

  7. Και λίγα και πολύ ευγενικά του τα λέτε.Ο άνθρωπος είναι ανεκδιηγητος.Κριμα στην Κω πολύ κρίμα

  8. Το να μην αρεσεις στους Συριζαιους ειναι παρασημο.Αξια δινεται στο Δημαρχο δεν το καταλαβαινεται ασχετα ανθρωπακια που διαλυσατε τη χωρα?Ακου συνεδρια για την αναπτυξη.Ναι θα την παραγκηλετε και θα ερθει.Ποιος τρελος θα ερθει εδω να βαλει τα λεφτα του για να προσλαβετε εσεις τους κολητους σας?

  9. Ευτυχώς η Κως, παρά την απουσία της δημοτικής αρχής, συμμετείχε επάξια στο διάλογο που έχει αναπτυχθεί, εκπροσωπούμενη από δεκάδες φορείς που προσήλθαν με θέσεις και προτάσεις, σε μια πρωτοφανή και καινοτόμα διαδικασία δημοκρατικού διαλόγου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ