Γ. Νικητιάδης στο fb: Πρόσκληση για την Κυριακή στον Ορφέα «​Θα χαρώ να μοιραστώ μαζί σας τους προβληματισμούς μου…»

6
255

Την Κυριακή 13 Νοεμβρίου, στις 11 το πρωί , όπως βλέπετε στην παρακάτω πρόσκληση, ο εκδοτικός οίκος ΨΥΧΟΓΙΟΣ παρουσιάζει το βιβλίο μου «ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΔΑΓΚΩΤΟ Σταυρός προτίμησης ή λίστα ;» στον «ΟΡΦΕΑ» στην Κω.
Θα χαρώ να μοιραστώ μαζί σας τους προβληματισμούς μου για ένα τρόπο εκλογής που πιστεύω ότι πρέπει ν’ αλλάξει. Η κατάργηση του σταυρού προτίμησης με τον οποίο με στείλατε δύο φορές στην Ελληνική Βουλή, πιστεύω ότι αποτελεί μια από τις βασικές αιτίες διατήρησης ενός πολιτικού συστήματος που παράγει το πελατειακό κράτος, τις εξαρτήσεις των Βουλευτών από συμφέροντα και το μαύρο πολιτικό χρήμα. Η παρουσία των φίλων μου στην παρουσίαση στη Κω , θα αποτελέσει ιδιαίτερη τιμή για μένα.

Φωτογραφία του George Nikitiades.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

To ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟ Ν. ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΥ και οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ

σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Γιώργου Νικητιάδη

 

« ΜΑΥΡΟ» & «ΔΑΓΚΩΤΟ» Σταυρός προτίμησης ή λίστα ;  

 

Η εκδήλωση θα γίνει την Κυριακή 13 Νοεμβρίου, στις 11:00 ,

στον κινηματογράφο «ΟΡΦΕΑΣ» στη Κω.

Θα μιλήσουν για το Βιβλίο οι κ.κ.:

Γιώργος Σωτηρέλης , Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου.

Ηλίας Νικολακόπουλος, Καθηγητής Κοινωνικής θεωρίας και Κοινωνιολογίας.

Γιώργος Κυρίτσης, Δήμαρχος Κω.

Παναγιώτης Αβρίθης ,Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κω.

Κώστας Ιωάννου, Πρόεδρος του Πνευματικού Ομίλου Κώων «ΦΙΛΗΤΑΣ».

Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Δημήτρης Κρεμαστινός, Βουλευτής ΠΑΣΟΚ.

 

Φωτογραφία του George Nikitiades.
 nikitiadis2
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αναρχοκομμουνιστής ο ληστής με το καλάσνικοφ στην Νέα Αρτάκη

    Η ληστεία έγινε προχθές το μεσημέρι. Ένας 34χρονος μπήκε στο υποκατάστημα της τράπεζας Πειραιώς στην Νέα Αρτάκη, φορώντας μια αποκριάτικη μάσκα, σκούφο και μαύρα γυαλιά και υπό την απειλή καλάσνικοφ βούτηξε 306.275 ευρώ. Αλλά, μόλις βγήκε από την τράπεζα έπεσε πάνω σε αστυνομικούς που τον τσάκωσαν.
    Όπως αποκαλύφθηκε αργότερα, ο λεγάμενος είναι αναρχοκομμουνιστής και σε μια δίκη του το 2007 είχαν πάει έξω από τα δικαστήρια για να του εκφράσουν την «συμπαράσταση» και «αλληλεγγύη» τους μέλη από τη «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς». Μάλιστα, κάποιοι εξ’ αυτών έχουν συλληφθεί ως μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης.
    Κάπως έτσι, ανέλαβε η αντιτρομοκρατική να ερευνήσει την τωρινή ληστεία στη Νέα Αρτάκη, για να ξεκαθαριστεί αν έχει κάποια σχέση με τρομοκρατία.
    Πιθανότατα δεν έχει, γιατί οι ληστοτρομοκράτες είναι πάντα τέσσερις- πέντε στις ληστείες που κάνουν, δεν πάνε μόνοι τους. Άρα, μάλλον επρόκειτο για πράξη… ατομικής ληστείας (όπως λέμε «ατομικής τρομοκρατίας»…) του εν λόγω.
    Τι έγινε συντρόφια; Απλήρωτο τον είχατε αφήσει τον… κακομοίρη; Στέρεψαν τα μυστικά κονδύλια;
    Εθνικισμός.net

    • ΣΤΟΝ ΟΡΦΕΑ Ο ΝΙΣΥΡΙΑΔΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΔΑΓΚΩΤΟ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ…!!!!

      Bρε Γιώργο και λεωφορεία να βάλεις από τα χωριά πάλι άδεια θα μείνει η αίθουσα. ΣΤΟ ΕΞΗΣ, ΚΟΥΚΟΣ ΜΟΝΟΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ που όμως δεν θα φέρει άνοιξη παρά μόνο το ΠΑΛΙΟ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ …

    • Σιγά, σιγά τα μαθαίνουμε όλα για τον ΝΙΣΥΡΙΑΔΗ, στήριξε ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟ αλλά έγλυφε τον ΜΑΧΑΙΡΙΔΗ, τον ΣΟΥΡΑ αλλά γλύφει τον ΚΥΡΙΤΣΗ.

      ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑΤΊ ΜΕ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΔΕΝ ΕΒΓΑΙΝΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ και στήριζε τον Γιωργάκη τον ΒΛΑΚΑ, τον εχθρό της Κω ΧΑΤΖΗΠΑΠΑΡΑ, τον ΣΟΥΡΑ του ΣφΥΡΙΖΑ και ότι ευκαιριακά τον βόλευε… Τώρα μετά το ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΔΑΓΚΩΤΟ που έφαγε ΓΛΥΦΕΙ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ένας παλιός πολιτικάντης της φουρνιάς της συναλλαγής και της διαφθοράς…

    • Κάποιος να μας τα ξεμπερδέψει, ο ΝΙΚΗΤΙΑΔΗΣ στήριζε ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟ που τώρα θα είναι αντίπαλος του και όχι τον ΠΑΣΟΚΟ ΜΑΧΑΙΡΙΔΗ…

      Ήταν ΠΑΣΟΚ και στήριζε επιλογές της ΝΔ, στήριζε τον ΣΟΥΡΑ κόντρα στον ΚΥΡΙΤΣΗ που τώρα γλύφει, πούλαγε τους συντρόφους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ γιατί δεν έβγαινε βουλευτής με την λίστα και στήριζε τον ΓΙΩΡΓΑΚΗ… Ο ΠΑΥΛΙΔΗΣ στήριζε τον ΚΥΡΙΤΣΗ, ο ΧΟΝΤΡΟΣ τον ΚΑΜΑΤΕΡΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ο ΜΠΕΝΕΤΟΣ 40 χρόνια ΠΑΣΟΚ υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ και ο κακόμοιρος ο Σκεύος Παπαϊωάννου αφού έφαγε την σκευωρία του ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ μετανάστης στην Γερμανία… Πώς να αντέξει ένας λογικό και δεν θα πάρει ένα σκουπόξυλο να κυνηγά όλα αυτά τα λ@μόγια στους δρόμους;;;; …. – Αλεξίκακος-

  2. Ποιος θα παρουσιάσει το βιβλίο του ΝΙΣΥΡΙΑΔΗ, ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ή ο ΣΟΥΡΑ που στήριξε; Ο ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟΣ ΠΑΝΤΩΣ «ΘΑ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ».

    Δεν ξεχνά το πούλημα… Τώρα που καθάρισε το ΠΑΣΟΚ και ο ΣφΥΡΙΖΑ πήρε την κάτω βόλτα οι πεθαμένοι πολιτικά σαν τον ΝΙΚΗΤΙΑΔΗ τώρα που ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΖΑΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΑΣΑ… Οι ψηφοφόροι δεν είναι ζώα όπως νομίζεις Γιωργάκη. Θα φας ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΔΑΓΚΩΤΟ…

  3. Ρε φαντάσματα του παρελθόντος και των μνημονιων. Απορώ ποιοι σας ακούνε στις συγκεντρώσεις.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ