Η. Καματερός: Εγκρίθηκε επιχορήγηση 152.060,07 ευρώ στον Δήμο Κω για την αντικατάσταση οικοσκευής από τον σεισμό

6
723

Ηλίας Καματερός: «Εγκρίθηκε επιχορήγηση 152.060,07 ευρώ στον Δήμο Κω για την αντικατάσταση οικοσκευής από τον σεισμό».

Υπογράφτηκε από τον Υπουργό Εσωτερικών κ.  Πάνο Σκουρλέτη η έγκριση για την χορήγηση έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης ποσού 570.347,13 ευρώ σε Δήμους της χώρας, αποκλειστικά και μόνο για την υλοποίηση του προγράμματος κοινωνικής προστασίας.

Από το ανωτέρω ποσό 152.060,07 ευρώ θα αποδοθούν στον Δήμο Κω για την αντικατάσταση οικοσκευής λόγω του σεισμού της 21ης Ιουλίου 2017.

Γραφείο Τύπου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αυτή η Είδηση έχει προκαλέσει σάλο παντού σήμερα ,εκτός από τα ΜΜΕ,που ξαφνικά βγήκαν απ το κάδρο της διαπλοκής

    Την οργισμένη αντίδραση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) έχει προκαλέσει η αποκάλυψη ότι η Ελλάδα είπε «όχι» στο CERN για την παραχώρηση τεχνογνωσίας και εγκατάσταση στη χώρα μας Μονάδας Ακτινοβολίας Καρκινικών Όγκων.
    Σε σχετική ανακοίνωση χαρακτηρίζει «ντροπή» τη στάση της χώρα μας και διερωτάται αν η κυβέρνηση θέτει πάνω από τις ζωές των καρκινοπαθών τα πρωτογενή πλεονάσματα.

  2. Ο σχετικός φάκελος με τα πρακτικά αποτίμησης των ζημιών έχει σταλεί στο Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης και συγκεκριμένα στην Γ.Γ. Βιομηχανίας και στην Γ.Γ. Δημοσίων Επενδύσεων ΕΣΠΑ/ΕΥΣΕ, προκειμένου να κινηθεί η διαδικασία αποζημίωσης των πληγέντων.
    Σύμφωνα με τα στοιχεία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου:
    Ο αριθμός των επιχειρήσεων στο νησί της Κω που κατέθεσαν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, ανέρχονται σε 164 και το εκτιμώμενο συνολικό κόστος των ζημιών ανέρχεται σε 684.106,98 ευρώ.
    Παρά το γεγονός ότι ο μηχανισμός της Περιφέρειας λειτούργησε άμεσα η αποζημίωση έχει αδικαιολόγητα καθυστερήσει.Αιτούμαστε, να ξεπεραστούν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες – καθώς δεν είναι ανυπέρβλητες – και να προβείτε σε εκείνες τις ενέργειες που θα επισπεύσουν το ταχύτερο δυνατόν την καταβολή των αποζημιώσεων στους δικαιούχους – πληγέντες επιχειρηματίες της σεισμόπληκτης Κω».http://www.aegeanews.gr/news/ta-en-dimo/171092/protovoulia-ep-oramatos-pros-an-ypourgo-oikonomias-gia-apozimiosi-ton-pligeison-epicheiriseon-apo-seismo/

  3. Ας αναρτήσει ο κ.Κιάρης το Νομοσχέδιο του Υπ.Οικονομικών για τα αυθαίρετα σε αιγιαλό και παραλίες

    Στη σελ.4 του Bussiness stories του Κυριακάτικου Θέματος,και να θυμηθούν όλοι τι έλεγε προεκλογικά.Βέβαια η νομιμοποίηση θα αφορά τους καταπατητές χιλιομέτρων ακτής,για να έρθουν επενδύσεις,και όχι κάτι φουκαράδες που ενοικιάζουν 15 μέτρα.Μάλιστα επιτρέπεται και η επέμβαση σε μέρη Natur,όπως επιτρέπεται και η παρέμβαση στο Βυθό του Αιγιαλού.Αυτά για κάποιους που κατηγορούσαν συγκεκριμένους 10μετρους επαγγελματίες σαν καταπατητές .Τώρα να δείτε τι θα φάτε!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ