Στην Εντατική ο Θάνος Πλεύρης – Διασωληνωμένος με σηψαιμία σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση (Συγκλονίζουν τα λόγια του πατέρα του)

1
573
Διασωληνωμένος με σηψαιμία
Το ιατρικό ανακοινωθέν για τον Θάνο Πλεύρη - Διασωληνωμένος με σηψαιμία

Σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται στο Ιατρικό ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Θάνος Πλεύρης, ο οποίος έπαθε λοίμωξη του αναπνευστικού.

Ο κ. Πλεύρης βρίσκεται στην εντατική μετά από σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού ως απόρροια μόλυνσης από παρακέντηση στο πόδι.

«Το παιδί μου είναι σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση. Να μας βοηθήσει ο Θεός»

, είπε συγκινημένος ο πατέρας του, Κώστας Πλεύρης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Πλεύρης βρισκόταν σε ιδιωτικό θεραπευτήριο στην περιοχή της Γλυφάδας και μετά τις επιπλοκές μεταφέρθηκε στο δημόσιο πανεπιστημιακό νοσοκομείο και από εκεί στο Ιατρικό Θεραπευτήριο, προκειμένου οι γιατροί εκεί να αντιμετωπίσουν την κατάσταση.

Το ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας του

Ο κ. Αθανάσιος Πλεύρης εισήχθη χθες, Κυριακή 13/11/16, στις 10.00 π.μ., στο ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ, με εικόνα σήψης.

Είχαν προηγηθεί αγγειοχειρουργικές επεμβάσεις σε άλλα νοσηλευτικά ιδρύματα.

Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του, εισήχθη άμεσα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου και παραμένει νοσηλευόμενος, διασωληνωμένος σε μηχανική υποστήριξη.

Από τη θεραπευτική ομάδα του ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΘΗΝΩΝ διενεργήθηκαν και διενεργούνται όλες οι ενδεδειγμένες θεραπευτικές πράξεις, συντηρητικές και επεμβατικές.

Η κατάσταση του ασθενούς εκτιμάται ως ιδιαίτερα κρίσιμη.

 

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ιδιωτικής κλινικής νοσηλεύεται ο πρώην βουλευτής, Θάνος Πλεύρης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας του είναι πολύ σοβαρή καθώς έχει υποστεί σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού και αυτή την ώρα υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση.

Ο Θάνος Πλεύρης εκλέχθηκε βουλευτής (2007 και 2009) και ευρωβουλευτής (2009) με το ΛΑΟΣ.

Στις εκλογές του 2012 κι ενώ είχε αποχωρήσει από το Λαΐκό Ορθόδοξο Συναγερμό και είχε προσχωρήσει στη Νέα Δημοκρατία, τοποθετήθηκε από τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στην 9η θέση της Α’ Αθηνών αφού οι εκλογές έγιναν χωρίς σταυρό προτίμησης. Η Ν.Δ. εξέλεξε 8 βουλευτές στην Α Αθηνών και ο Θάνος Πλεύρης ήταν ο πρώτος επιλαχών.

Στις 3 Νοεμβρίου του 2014 είχε ορκιστεί βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου με το κόμμα της Ν.Δ. αντικαθιστώντας τον Δημήτρη Αβραμόπουλο ο οποίος παραιτήθηκε από το βουλευτικό του αξίωμα για αναλάβει τα νέα του καθήκοντα στην Κομισιόν.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ