ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ Κω: Τα μνημονιακά κόμματα δεν μπορούν πλέον να εμφανίζονται ως εθνικό κεφάλαιο & χρυσή ελπίδα

67
1222

                                   

            ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ

                                       ΩΣ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΧΡΥΣΗ ΕΛΠΙΔΑ

  • ·Παρά το οικονομικό στράγγισμα, κατά 15 δις αυξήθηκε το Δημόσιο Χρέος το 1οτρίμηνο του 2018!

Η απάνθρωπη Νέα Τάξη Πραγμάτων χρησιμοποιεί πολλούς δόλιους τρόπους για να επιτύχει τη συνωμοτική παγκοσμιοποίηση, όπου οι αξίες του Χριστιανισμού, της αλήθειας, της ηθικής, της ελευθερίας, της δικαιοσύνης θα καταργηθούν, οι εθνικές παραδόσεις και ταυτότητες θα καταστραφούν και ο άνθρωπος θα μαζοποιηθεί και θα κλωνοποιηθεί σ’ ένα διεφθαρμένο ελεγχόμενο απροσωποποιημένο σκλάβο, που η μόνη του ελευθερία θα είναι να ικανοποιεί τις κατώτερες επιθυμίες του και να παίζει δουλικά το παιχνίδι των αφεντικών του…!

Στη Χώρα μας, που εδώ και χρόνια, αποτελεί το καλύτερο  πειραματόζωο της Νέας Τάξης, πέρα των άλλων, βλέπουμε το πολιτικό προσωπικό να πολιτεύεται ερήμην των πολιτών, το Σύνταγμα να έχει κουρελιαστεί, το Κοινοβούλιο να έχει απαξιωθεί, αφού έχει γίνει όργανο και μηχανισμός διεκπεραίωσης των εντολών των Δανειστών, που εξουσιάζουν θεμελιώδεις Εξουσίες του δημοκρατικού μας πολιτεύματος και γενικά βλέπουμε το σύνολο των πολιτικών κομμάτων να υπηρετούν την πολιτική της παγκοσμιοποίησης, που επιδιώκει την πολιτιστική, ηθική και οικονομική ισοπέδωση των λαών.

Είναι γεγονός, ότι η παγκοσμιοποίηση των χρηματοπιστωτικών αγορών οδήγησε στην διάβρωση της δημοκρατίας και ότι οι φτωχοί πληρώνουν τον πλουτισμό των ευπόρων. Σήμερα, κοινή διαπίστωση, όχι μόνο των εχθρών της Παγκοσμιοποίησης αλλά και των υποστηρικτών και «πιστών» της είναι, ότι ευθύνεται για τη διεθνή αστάθεια, την χρηματοπιστωτική αυθαιρεσία, τις περικοπές των κοινωνικών δαπανών και του εργασιακού κόστους, που φέρουν το ένδυμα των «διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων» και το μόνο που επιφέρουν είναι μείωση μισθών και συντάξεων, αποδιάρθρωση του Κράτους Προνοίας, όξυνση της ανισοκατανομής των εισοδημάτων, όπου οι πλούσιοι γίνονται πλουσιότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι!

                          ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΚΑΡΟΥΝ

Τα νέα στοιχεία, που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και που επιμελώς τα συστημικά μέσα ενημέρωσης,  προσπερνούν, είναι αποκαλυπτικά. Το 1% του Πλανήτη κατείχε το 1980 το 16% του πλούτου και το 2017 κατείχε το 20%, αντίθετα το ήμιση (50%) του παγκόσμιου πληθυσμού παρέμεινε στο 9%! Το 2017 το 82% του πλούτου που δημιουργήθηκε πήγε στο πλούσιο 1% του παγκόσμιου πληθυσμού!! Να τονίσουμε, επίσης, ότι το παγκόσμιο χρέος, που σήμερα ανέρχεται σε 217τρις δολ., στη διάρκεια της οχταετίας 2008-2016 επεκτάθηκε κατά 57 τρις με μέσο ετήσιο ρυθμό 8% . Το ίδιο χρονικό διάστημα ο ρυθμός μεταβολής του παγκόσμιου ΑΕΠ κινήθηκε στο 3,5%. Αυτά τα στοιχεία καταδεικνύουν την αποτυχία της λιτότητας και των «διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων», που επιβάλλει η Νέα Τάξη με αιχμή του δόρατος την κτηνώδη γερμανική οικονομική πολιτική απέναντι στη Χώρα μας και την οποία οι αργυρώνητοι  πολιτικοί μας, μέσω των μνημονίων, με θρησκευτική ευλάβεια τήρησαν και συνεχίζουν να τηρούν, παρά τις περί του αντιθέτου προεκλογικές τους δεσμεύσεις, στραγγίζοντας και εξαντλώντας οικονομικά και ψυχικά τους πολίτες, χωρίς, ταυτόχρονα, καμία σοβαρή ώθηση στην παραγωγή και την ανάπτυξη! Γι’ αυτό και τα μνημονιακά κόμματα δεν μπορούν, πλέον, να εμφανίζονται ως εθνικό κεφάλαιο και χρυσή ελπίδα. Μετά από 8 χρόνια μνημόνια και τόσες θυσίες, το χρέος εκτινάχθηκε στο 179,8% του ΑΕΠ από 126,7% πριν την κρίση!

Αυτό καταδεικνύουν και τα τελευταία στοιχεία από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους και αφορούν το δημόσιο Χρέος της χώρας μας, όπου βλέπουμε, παρά τα συνεχή φορομπηχτικά μέτρα, να έχει αυξηθεί, το πρώτο τρίμηνο του 2018 κατά 15,136 δις ευρώ! Έως πότε θα τους επιτρέπουμε να μας κοροϊδεύουν;

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ

Η απαξίωση του εθνικού κράτους, η κατάλυση του κοινωνικού κράτους, ο αφελληνισμός και ο αποχριστιανισμός, που απροκάλυπτα πλέον επιχειρείται από τη σύγχρονη φιλελεύθερη «αριστερά», ως και το πνευματικό και ηθικό  έλλειμμα, πρωτίστως, και δευτερευόντως το οικονομικό, αρχίζει να πυροδοτεί μια αναστοχαστική διαδικασία και επαναπροσδιορίζει τη στάση του λαού, από αυτή  της «πανεθνικής νιρβάνας», που τα τελευταία χρόνια μας χαρακτηρίζει, σε αφύπνιση, επαγρύπνηση και αντίσταση. Η πρωτοφανής παραίτηση στα δικαστικά χρονικά του Προέδρου του ΣτΕ, κ. Νίκου Σακελλαρίου και όσα είπε, είναι ενδεικτικά της καταστροφής του Ελληνισμού που επιχειρούν. Ο Έλληνας, παρά την αλλοτρίωση την οποία έχει υποστεί λόγω της μεθόδευσης των κρατούντων (διαχρονικά) να τον αποσπάσουν από ό,τι πατροπαράδοτο και ηθικό δεν θα σταματήσει να αντιστέκεται, έστω και χωρίς την επαρκή στήριξη από αυτούς που θα έπρεπε να ηγηθούν αυτής της αντίστασης.

Χωρίς φανατισμό, εμπάθεια, τη φαύλη εγωπάθεια και το κομματικό πάθος, που διευκολύνουν τους κατακτητές-αποικιοκράτες και τοκογλύφους δανειστές που διαιωνίζουν με το «διαίρει και βασίλευε» την κυριαρχία τους, μπορούμε να πάρουμε πίσω την Πατρίδα μας και να ξανακερδίσουμε την χαμένη αξιοπρέπειά  μας.

                                                                    Oμάδα Πολιτών Κω «Θερμοπύλες»

67 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ.ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.ΟΙ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΑ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ

    ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ.ΣΥΡΙΖΑ ΝΔ ΑΝΕΛ ΠΟΤΑΜΙ ΠΑΣΟΚ ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ

  2. ετοιμάζουν χειρότερες πολιτικές ξεπουλήματος και μαζικής εξόντωσης…

    Η Ελλάδα δεν μπήκε στα μνημόνια λόγω κρίσης, αλλά από πολιτική επιλογή. Μια πολιτική επιλογή που δεν είχε καμιά σχέση με την κατάσταση της οικονομίας της, ούτε και των δημοσιονομικών της. Οδηγήθηκε στα μνημόνια για να μην σταματήσει να εξυπηρετεί το δημόσιο και ιδιωτικό χρέος της σε βάρος των ευρωπαϊκών και εγχώριων τραπεζών.Έκτοτε δεν αντιμετωπίζει μια οποιαδήποτε κρίση, αλλά μια σκόπιμη πολιτική εσωτερικής υποτίμησης, κατάρρευσης και εκποίησης πρωτοφανούς για τα ιστορικά χρονικά όχι μόνο της χώρας μας, αλλά παγκοσμίως. http://theodorovias.blogspot.gr/2018/05/blog-post_136.html

  3. Τον Αύγουστο θα τους πουλήσουμε το παραμύθι, ότι βγαίνουμε από τα μνημόνια και θα κάνουμε χαρές και πανηγύρια μπας και κοροϊδέψουμε μερικούς ηλίθιους! Ξέρεις, αυτούς που κρέμονται από τα χείλη σου και χάφτουν, ό,τι πα@@ριά ξεστομίσεις! Θα μου πεις: «Καλά, πόσοι, να είναι αυτοί;» ΄Οσοι και νά ‘ναι, Αλέξη! Διαφορετικά, με τα παλούκια, που έπονται, μας βλέπω, να πέφτουμε στα τάρταρα! Ποιο 5%; Ζήτημα είναι, αν θα ξαναμπούμε στη Βουλή, αφού εφαρμόσουμε όλες αυτές τις περικοπές, που έχουμε υπογράψει! Γι’ αυτό σου λέω, Αλέξη! ΄Ελα, να την κάνουμε με ελαφρά πηδηματάκια, όσο είναι καιρός και μην ανησυχείς καθόλου! Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά!http://www.triklopodia.gr/μια-σκεπτομενη-ελληνιδα-ακου-αλεξη-π/#

  4. Τα μεγαλειώδη συλλαλητήρια για την Μακεδονία ενόχλησαν το καθεστώς της φαυλοκρατίας. Σαν ο ολετήρας των τηλεοπτικών σκουπιδιών, η προμελετημένη κατάλυση των Ελληνικών Αξιών, και η αντικατάστασή τους από τις εύπλαστες ψευτοαξίες των αρνητών του Έθνους και υβριστών της ίδιας της Φύσης, να μην άγγιξε ένα κομμάτι της Ελληνικής κοινωνίας, το οποίο αποδεικνύεται πως είναι πολύ μεγαλύτερο και πιο δυναμικό από ό,τι υπολόγιζαν.Οι Έλληνες μπορεί να μην βγαίνουν στον δρόμο για το παντεσπάνι τους, ούτε για το ψωμί, ούτε ακόμη και για το κουλούρι που τους έχει απομείνει, χάρις στους χειρισμούς των «έμπειρων» και «ικανών» των κυβερνητικών ντουέτων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, βγαίνουν όμως για την Μακεδονία, για τα Εθνικά δηλαδή θέματά μας.

  5. Οι πρόσφατες μαζικές διαμαρτυρίες των κατοίκων της Λέσβου κατά την επίσκεψη του Πρωθυπουργού, όταν χιλιάδες κάτοικοι και επιχειρηματίες του νησιού πραγματοποίησαν πορεία κατά της παρουσίας του Έλληνα πρωθυπουργού, διαμαρτυρόμενοι τόσο για το μεταναστευτικό όσο και για το ζήτημα του ΦΠΑ, δείχνουν ότι τα προβλήματα έχουν ξεπεράσει τα κομματικά στεγανά και διάχυτη είναι η ανάγκη της μαζικής, λαϊκής εθνικής Αντίστασης.
    Ο προπηλακισμός του δημάρχου Θεσσαλονίκης Μπουτάρη, ήταν μια ακόμη λαϊκή αντίδραση στις επιθέσεις κρατικών λειτουργών στα ιερά και τα όσια του Έθνους.

  6. Σήμερα και υπό τις τρέχουσες συνθήκες και προοπτικές, οι Έλληνες έχουμε υποχρέωση να αμυνθούμε απέναντι σε αυτούς που επιβουλεύονται ξεδιάντροπα, ύπουλα ή φανερά, την Εθνική μας υπόσταση.
    Όχι, κύριοι κυβέρνησης και αντιπολίτευσης. Δεν έχετε «λευκή επιταγή» για την διάλυση της Ελλάδας!» Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνει ο Ελληνικός λαός.

  7. είναι ότι το τανκς καταπλάκωσε πολλούς ανθρώπους και σκότωσε χιλιάδες φοιτητές στο πολυτεχνείο….
    Μάλλον αυτοί μας καταπλάκωσαν και σκότωσαν τα όνειρα και τους κόπους εκατομμυρίων Ελλήνων, η γενιά του πολυτεχνείου (δαμανακη, σκανδαλίδης, λαλιώτης και όλη αυτή η σ..τόφαρα).
    Εγώ όταν ήμουν στο σχολείο (τέλη δεκαετίας ’80), νόμιζα ότι το τανκς πλάκωκε & σκότωσε χιλιάδες φοιτητές, με αυτά που μου έλεγαν οι δάσκαλοι/καθηγητές μου.

  8. η απλοική θεωρία που πουλάνε ολοι οι αριστεροί και ο Τσίπρας μια απ την ιδια συνταγή είναι δεν θα μειώσουμε τις δαπάνες του κράτους αλλα «θα πληρώσουν οι πλούσιοι».Κι επειδή το 99% του λαου θεωρει ότι δεν είναι οι πλούσιοι,ειναι ευχαριστημένοι με αυτή τη θεωρια.Μετα ανακαλύπτουν ότι οι πραγματικα πλόύσιοι στην Ελλαδα είναι ελάχιστοι και φυσικα και όλα να τους τα πάρουν δεν βγαίνει ο λογαριασμός.Οπότε ξαφνικά ο λαλάκας ελληνας που θέλει σοσιαλισμό ανακαλύπτει ότι θα πληρώνει και
    αυτός και εκει δεν του αρέσει.

  9. Με τη δραχμή άνοιγαν τα μαγαζιά το ένα δίπλα στο άλλο.
    Τώρα κλείνουν το ένα μετά το άλλο.
    Με ένα χιλιάρικο= 3 ΕΥΡΩ περίπου, αγόραζες 10 σουβλάκια.
    Τώρα με 3 ΕΥΡΩ παίρνεις ένα πιτόγυρο και ένα μπουκαλάκι νερό.
    Με δραχμή έχτισαν σπίτια και εξοχικά οι Έλληνες όσοι δούλευαν και δε κοπροσκύλιαζαν.
    Με το ΕΥΡΩ τους τα παίρνουν τα σπίτια.
    Σίγουρα υπήρχε φτώχεια και πάντα θα υπάρχει αλλά στο καλάθι έμεναν περισσότερα.
    Σίγουρα με τη δραχμή ήταν πιο ακριβά τα εισαγόμενα ηλεκτρονικά και αυτοκίνητα αλλά υπήρχε ζωντανή οικονομία με εξαγωγές. Τώρα δεν υπάρχει τίποτα, δε παράγεις ούτε μανταλάκια.
    Μόνοι μερικοί επιτήδειοι πλούτισαν αγοράζοντας φτηνά την Κινέζικη πλαστικούρα και πουλώντας την σε ΕΥΡΩ έγιναν εκατομμυριούχοι..

  10. Με το ΕΥΡΩ έντεχνα σε φυλάκισαν, σου δημιούργησαν μια τεχνητή ευημερία για 6-7 χρόνια και μετά τράβηξαν το χαλί και όλα γκρεμίστηκαν.
    Ο σκοπός τους ήταν να σε χρεωκοπήσουν ΤΕΧΝΗΤΑ, να σε υποθηκεύσουν και να πάρουν τον έλεγχο μαζί όλες τις υποδομές και τον ορυκτό πλούτο της χώρας μας.
    Όταν έχεις το δικό σου νόμισμα και πατριωτική κυβέρνηση, κόβεις και ράβεις στα μέτρα σου.
    Με ξένο νόμισμα και χωρίς τη δυνατότητα να το στηρίξεις, θα είσαι απόλυτα ελεγχόμενος και πάντα χρεωμένος.
    Η Ελλάδα δέχεται πόλεμο και όσο είναι μέσα στο Ευρώ και την Ε.Ε δε θα μπορέσει να αντιδράσει.
    Κάποιες χώρες το κατάλαβαν και άρχισαν να ξηλώνουν το βρώμικο πουλόβερ της Ε.Ε. και
    με σκοπό το καλό των πολιτών τους και την ευημερία τους άρχισαν να αποχωρούν συμπαρασύροντας και τους υπόλοιπες προς την έξοδο.

  11. που ειναι οι αριστεροι και οι δεξιοι να γραψουν για την αναπτυξη που θα φερει η ευρωπαικη ενωση

    καταντησαν την ελλαδα σκουπιδοτοπο βοθρο

  12. Για πόσο θα μας κοροϊδεύετε ακόμα; Ο λαός φαίνεται ότι καταλαβαίνει το βρώμικο παιχνίδι που παίζουν οι ξένοι και ντόπιοι δυνάστες μας και θα τους περιμένουν στην γωνιά;. Ηελληνική κυβέρνηση δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα του λσού κσι της χώρας αλλά των ξένων γιαυτό και πρέπει το συντομότερο να απέλθει.

  13. Βοθρόφασιστόμουτρα,χρυσάυγουλα, νοσταλγοί του χίτλερ και του μεταξά σας αφοδεύω με αγάπη και στοργή!

    • …ενώ βρωμοκοπάει Σταλινικό σάβανο.Καλή όρεξη κιόλας,ξέχασα ότι τρως!!!!

      • αφού είστε σαλεμένα χρυσαύγουλα,χριστιανοταλιμπάν,οπαδοί του σώρρα και του ξανθού γένους. Ψέμματα να πούμε? Πάντως χριστιανός και απόγονος του Μ. Αλέξανδρου δεν κολλάει..ΤΗ ΜΑΣ ΚΡΙΒΟΥΝ?ΔΥΑΔΓΟΣΤΑΙ!!111!!!ΕΝΑ!111!!!

        • Φίλε εκτός από νοητικό έλλειμμα φαίνεται να έχεις και πνευματικό πρόβλημα! Τελικά πέρα από το να συνεχίζεις να βρίζεις δεν ξέρεις κάτι άλλο. Πάντως αυτό που μπορεί κανείς ουδέτερος να κατσλάβει είναι ότι αυτά τα άρθρα των θερμοπυλαίων αναδεικνύουν μέσα από τα ενάντια προς αυτούς σχόλια το νοητικό και το πνευματικό επίπεδο αυτών που βρίσκονται απέναντι καιενδεχομένως λειτουργούν εντεταλμένα επί μισθω αφού διαβάζοντας και το δεύτερό σου σχόλιο θεωρώ ότι είσαι ενεργούμενο διαφορετικά υπάρχει σοβαρό ψυχοσυναισθηματική πρόβλημα!!

        • Ταγαρο-leftist από τις Χαϊχούτες, αφού είστε οπαδοί του Γιάνη Βαρουφάκη και
          του Σταμάτη Γαρδέλλη (Κούλα μ’ακούς είναι κωλόπαιδο ο Κυριάκος), τι να κάνουμε, ψέματα να πούμε; Πάντως ροκάς από τον Ασώματο και neoliberal politics δεν πάει εεεε..;;; Όταν ο Πανούσης έγραφε το στοίχο «γίνανε οι μάγκες φεμινίστριες με ταγάρια», εσάς είχε στο μυαλό του, να αντλεί έμπνευση. Humanist οφ south Πυλί ενωθείτε και δείτε τα χάλια σας https://www.youtube.com/watch?v=Gdxyr69YuCw – ΡΙΠ JR. Λονγκ λίβε the EU.

        • Άσε τις βαθύτερες σκέψεις βλάκα του διαδικτύου,αριστερή χέστρα,απόλαυσα το φαΐ σου,

          τα στοιχεία της ύπαρξής σου είναι το φαΐ και το χέσιμο και η αριστεροσύνη,ειδική περίπτωση είδους του Ζωικού βασιλείου που ανθεί σε υποανάπτυκτες περιοχές.Αφού θες πάντα κάτι να γράψεις,γράψε μία διατριβή για την …βλακεία.

        • Τα κόπρανα και απόσκατα της Επανάστασης θέλουν να σχολιάζουν κιόλας..

    • Αγαπητέ Ο τρόπος που αντιδράς ΚΑΙ Ο εκχυδαισμος ΠΟΥ χαρακτηρίζει το δημόσιο έστω και ανωνύμως λόγο; ΣΟΥ δικαιώνει τη διαπίστωση του συνόλου πλέον ΤΩΝ πολιτών για το ότι Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΣΜΟΣ αποτελεί κάτι χειρότερο ΤΟΥ φασισμού! Χάνοντας ΔΕ ΤΟ ηθικό πλεονέκτημα αναδεικύετε όλο και περισσότερο ΤΟ πραγματικό ΣΑΣ πρόσωπο που φοβάστε ακόμα και ΤΟ ΌΝΟΜΆ σας ΝΑ γράψετε ΤΗΝ ίδια στιγμή που ΜΕ ζωώδη ένστικτα γράφετε αυτές τις αηδίες ΠΟΥ τελικά ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΟ ΠΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΩΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΛΑ ΑΠΟΤΥΠΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ! ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΔΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ!

    • ΑΥΤΟ ΜΑΛΛΟΝ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΚΛΕΒΕΤΕ ΝΑ ΨΕΥΔΟΛΟΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΡΩΤΕ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ! ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΦΟΔΕΥΣΗ ΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΜΑΡΙ ΤΟΝΙΖΕΤΕ ΑΠΛΑ ΣΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΤΑΤΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΤΕΤΡΑΠΟΔΩΝ!

    • ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΑΦΟΔΕΥΤΗ ΨΗΦΙΖΩ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΝΑΙ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΤΙΣ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΟΝΤΩΣ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ ΤΗ ΜΠΟΧΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΓΧΥΣΗΗ ΠΟΥ ΕΝΔΗΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ! ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΦΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ…..ΝΑ ΠΛΕΝΕΙΣ ΤΑ ΨΕΡΙΑ ΣΥΧΝΑ ΑΔΕΛΦΕ ΜΗΝ ΜΟΛΥΝΘΕΙΣ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ….

    • ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΑΦΟΔΕΥΤΗ ΨΗΦΙΖΩ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΝΑΙ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΤΙΣ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΟΝΤΩΣ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ ΤΗ ΜΠΟΧΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΓΧΥΣΗΗ ΠΟΥ ΕΝΔΗΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ! ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΦΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ…..ΝΑ ΠΛΕΝΕΙΣ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΥΧΝΑ ΑΔΕΛΦΕ ΜΗΝ ΜΟΛΥΝΘΕΙΣ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ….

    • εσυ που αφοδευεις παντου σου ευχομαι να αλλαξεις ζωδιο και να αποκτησεις αυτο του Ιουλιου!!!

    • Τράβηξε και το καζανάκι…βρομύλε του φόρουμ.όταν οι κράδες κάνουν αναλύσεις…πολιτικές,βρωμάει το αποχετευτικό δίκτυο.

    • Κοπρολαγνεία μάλιστα με …στοργή.Αυτή είναι η πραγματικότητα μας δυστυχώς.Αφοδεύει με αγάπη και πρωκτική…στοργή.Τι έχουμε να ακούσουμε ακόμα,απ΄τους πρωκτολάγνους,κοπρολάτρεις ..

    • Απέραντη συγκίνηση η χρησιμοποίηση πληκτρολογίου και χαρτιού υγείας ταυτόχρονα !!!!

      Υποκλίνομαι στα αριστερά ήθη !!!

  14. ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΣΤΟ ΦΩΣ! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΤΙΜΩΡΙΑ! ΓΙΑΥΤΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΠΗΛΟΥΣ ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΏΤΕΣ ΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ.ΠΑΓΚΟ! ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΩΣ ΧΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ….

  15. ΝΕΟΝΑΖΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΥΠΗΡΕΡΕΣ ΤΟΥ Δ ΡΑΙΧ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ,ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

    ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΧΙΤΛΕΡΙΚΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΞΟΝΤΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ

  16. Θερμοπυλαίοι μαζί σας προχωράμε όλοι για μια Ελλάδα που να ανήκει στους Έλληνες και που θα αγκαλιάζει όλους τους ανθρώπους αφού πρώτα δεν θα στερεί από τους πολίτες της την αξιοπρέπεια τους μισθούς και τις συντάξεις τις κστοικίες τους….

  17. Τα κόμματα της δικομματικής εξουσίας ΝΑ δεσμευτούν απέναντι στο λαό ΠΡΙΝ τις εκλογές όποτε ΚΑΙ αν γίνουν ΟΤΙ ΘΑ παρακρατούν από τους βουλευτές ΤΟΥΣ ΕΝΑ μικρό ποσό ώστε σταδιακά να αποπληρωθούν τα 350 εκατομμύρια που χρωστούν στο δημόσιο ΚΑΙ όχι αλλάζοντας όνομα ΚΑΙ ΑΦΜ όπως έκανε το πρώην ΠΑΣΟΚ ΝΑ τα φορτώνουν στις πλάτες του λαού! Διαφορετικά ΝΑ αποκλειστούν από τις εκλογές ΚΑΙ αν όχι ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΙΣΟΥΜΕ! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ!!!!! ΕΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΣΙΜΠΟΥΡΙΑ!!!!!!

  18. Να φύγουν όλα τα μεγάλα κόμματα για μια τετραετία ΚΑΙ τότε ελάτε να τα ξαναπούμε πολιτικοί απατεώνες και απάτριδες ψευτες

  19. Η ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΤΗΣ ΡΗΞΗΣ Κ ΤΗΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΑΚΟΛΟΥΘΗΘΗΚΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ.Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ(ΧΙΤΛΕΡ,ΣΤΑΛΙΝ,ΜΑΟ).ΟΣΟΙ ΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΞΕΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Η ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ-ΚΛΕΙΣΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ.ΠΩΣ ΘΑ ΤΡΕΦΕΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ?ΠΩΣ ΘΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ Η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ?ΠΩΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΒΙΟΤΕΧΝΙΕΣ?ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ?ΠΑΡΑΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ?ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΑΝ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ ΣΕ ΑΓΑΘΑ-ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ.

  20. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΕΚΤΑΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΘΡΕΨΕΙ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΗΣ.ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ Κ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΕ ΚΙ Ο ΣΤΑΛΙΝ Κ ΕΞΟΝΤΩΣΕ 30 ΕΚ ΡΩΣΟΥΣ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΕΚΒΙΟΜΗΧΑΝΙΣΗΣ ΤΗΣ ΕΣΣΔ Κ ΤΗΣ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΟΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΘΗΚΕ ΣΕ ΚΡΑΤΗ ΠΟΥ Ε ΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΝΑ ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥΣ.ΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΟΝΟΠΩΛΗΣΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ Κ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΟΥΣΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΤΑΞΗ (Η ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ) ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ Κ ΚΑΤΑΠΙΕΖΕ ΤΙΣ ΛΑΙΚΕΣ ΜΑΖΕΣ.

  21. ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣ Κ ΤΑ ΜΕΣΑ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΕΡΙΗΛΘΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΥΡΑΝΝΩΝ Κ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΑΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΟΡΦΗ ΔΟΥΛΕΙΑΣ Κ ΣΚΛΑΒΙΑΣ.ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ Κ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ-ΘΥΣΙΕΣ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΑΝ Κ Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ Κ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ Κ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ(ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ,ΣΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ,ΠΟΡΕΙΕΣ).ΕΑΝ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Η ΕΕ Κ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΟ.Η ΦΥΣΗ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΜΙΣΕΙ ΤΟ ΚΕΝΟ.Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΔΙΝΕΙ ΖΩΗ ΣΤΟ ΝΕΟ.ΕΤΣΙ Κ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.

  22. Η ΙΔΙΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΡΤΥΡΕΙ ΟΤΙ Η ΕΞΕΛΙΚΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ.Η ΜΟΝΑΡΧΙΑ Κ Η ΦΕΟΥΔΑΡΧΙΑ ΠΕΘΑΝΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.ΟΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΕΣ ΔΥΝΑΣΤΕΙΕΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΑΛΛΑ ΕΠΡΕΠΕ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΝΑΝ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΦΟΡΟ ΑΙΜΑΤΟΣ(ΒΠΠ,ΟΚΤΩΒΡΙΑΝΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ).Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΖΙΣΜΟ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ Κ Ο ΡΩΣΙΚΟΣ ΕΚΔΥΤΙΚΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΥΠΑΡΚΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ.ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ Κ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΧΕΙΡΑΦΕΤΗΣΗ.ΣΥΝΕΒΗ ΑΥΤΟ ΣΤΗ ΣΤΑΛΙΝΙΚΗ ΡΩΣΙΑ?ΣΤΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ?

  23. ΣΤΗ ΜΑΟΙΚΗ ΚΙΝΑ?ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ ΠΕΘΑΝΕ.ΛΕΩ ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΜΑΡΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΣΥΓΧΩΝΕΥΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ Κ ΜΕΤΑΒΛΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΑΠΑΙΣΙΑ ΜΟΡΦΗ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΔΗΛ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ.Η ΔΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΝΙΓΗΚΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΑΣΑΝΙΖΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠ Ο ΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΕΡΩΝΤΑΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Κ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΗΤΑΝ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΩΣ ΚΑΤΑΠΙΕΣΤΙΚΟΥ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΛΑΙΚΩΝ ΜΑΖΩΝ ΑΛΛΑ Κ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΩΣ ΜΟΝΤΕΛΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.ΑΠΛΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΓΙΝΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ Κ Ο ΛΑΟΣ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ.

  24. Η ΘΕΩΡΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΗ ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΗ Κ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΩΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ-ΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟΥ.ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΚΑΘΙΕΡΩΣΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ Κ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ?Η ΑΡΧΑΙΑ ΑΘΗΝΑ.ΑΠΛΩΣΕ ΤΗΝ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑΛΙΑ Κ ΣΤΟΝ ΕΥΞΕΙΝΟ ΠΟΝΤΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ Κ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΩΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ Κ ΕΓΓΥΗΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ.ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΦΟΡΟΥΣ ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΕΠΕΝΔΥΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Κ Ο ΛΑΟΣ ΕΥΤΥΧΟΥΣΕ ΟΣΟ ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ.ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΕΠΕΙΔΗ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΤΑΝ ΑΝΟΙΧΤΗ Κ ΑΠΥΛΩΤΗ Κ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΤΕΛΕΙΑ.

  25. ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΗΤΑΝ ΟΙ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΚΑΛΗ ΩΡΑ.ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ?ΕΝΑΣ ΦΡΙΚΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΕ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΧΩΡΑ.ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΔΙΑΔΟΧΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ?ΕΝΑ ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΦΕΡΟΤΑΝ ΒΑΝΑΥΣΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΣΑΝ ΝΑ ΗΤΑΝ ΖΩΑ.ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΕΓΕΡΘΗΚΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ Κ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΑΝ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ.Η ΘΗΒΑ ΠΗΡΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ Κ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΟΥ ΕΔΡΑΙΩΣΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΜΙΑΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ.

  26. ΕΚΤΟΣ εξεταστέας ύλης η ελληνική επανάσταση, στην Ιστορία Γ΄ Γυμνασίου, σύμφωνα με τις οδηγίες του υπουργείου …

    … Παιδείας ΣΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΣΤΟ ΤΙ ΘΑ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ! Εντός ύλης είναι η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ επανάσταση και η ΓΑΛΛΙΚΗ!
    ΕΚΤΟΣ εξεταστέας ύλης η ελληνική επανάσταση, στην Ιστορία Γ΄ Γυμνασίου, σύμφωνα με τις οδηγίες του υπουργείου Παιδείας, ενώ εντός ύλης είναι η αμερικανική επανάσταση (2 σελίδες) και η γαλλική (4 σελίδες) !!

  27. Θα έχετε ίσως ακούσει τα τελευταία χρόνια για τον ‘’περιουσιακό φόρο’’ που ετοιμάζουν οι ‘’εταίροι’’ και ‘’σύμμαχοι’’ μας γερμανοί και οι πίσω αυτούς γνωστοί άγνωστοι… Οι γερμανοί κατέχουν την τεχνογνωσία
    γιατί τον έχουν ξαναεπιβάλει επί Χίτλερ στους εβραίους. Πρόκειται λοιπόν για ένα εφάπαξ φόρο που θα επιβληθεί στο σύνολο της περιουσίας που θα έχει καταγραφεί στον κάθε έλληνα στο περιουσιολόγιο. Σε παλαιότερα άρθρα αναφερόταν πως θα είναι ένα ποσό κλιμακωτά από 15% έως 30% στο σύνολο της περιουσίας του κάθε πολίτη. Δείτε και την τελευταία δημοσίευση γύρω από το θέμα αυτό στο Capital.gr :
    Ετοιμάζουν φόρο – σοκ στο σύνολο της περιουσίας
    http://www.capital.gr/tax/3294991/etoimazoun–foro–sok–sto–sunolo–tis–periousias

  28. Ποιός πιστεύετε ότι μπορεί πια να αντέξει μια τέτοια επιβάρυνση; Σε παλιότερο άρθρο μου σας είχα γράψει το 2015 ότι αυτό το ετοιμάζουν με οικουμενική κυβέρνηση. Και να δείτε ότι εκεί θα πάει. Ο τουρκοεβραίος Axel Cipra δεν προλαβαίνει να τον επιβάλει και ίσως και να μην έχει και την κοινοβουλευτική συνοχή για να το κάνει. Μια οικουμενική κυβέρνηση ‘’εθνικής σωτηρίας’’ όμως θα μπορεί για ‘’να σωθεί η πατρίδα’’…. Ήδη έχουν ψηφίσει την απλή αναλογική προς αυτή την κατεύθυνση……Η διαφημισμένη ‘’έξοδος από τα μνημόνια’’ τον Αύγουστο δεν είναι τίποτα άλλο από μια έξοδο από την χρηματοδότηση του κράτους από τους τοκογλύφους και τίποτα άλλο. Άλλωστε οι προσκυνημένοι έχουν υπογράψει ρήτρα μη ρήτρα μη αναστρεψιμότητας (https://www.liberal.gr/arthro/202131/oikonomia/2018/H-upografi-al-tsipra-sti-isonritra-mi-anastrepsimotitassin-katarriptei-ta-afigimata.html

  29. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΞΕΤΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ.Η ΧΩΡΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΞΟΔΕΥΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠ ΟΣΑ ΠΑΡΗΓΑΓΕ.ΓΙΑΤΙ ΔΙΟΡΙΖΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.ΓΙΑΤΙ ΕΔΙΝΕ ΠΑΡΟΧΕΣ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ(ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΧΡΥΣΑ ΕΦΑΠΑΞ ΠΡΟΩΡΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ).ΓΙΑΤΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΞΕΨΥΧΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ Κ ΤΟ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.ΓΙΑΤΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΙΧΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΛΟΥΣ-ΚΑΚΟΥΣ,ΣΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ-ΠΡΟΔΟΤΕΣ,ΣΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ-ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ Κ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ.Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ Κ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.ΡΙΧΝΕΙ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΜΥΛΟ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ Κ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΠΟΛΕΜΑΤΕ.

  30. ‘’H υπογραφή Αλ. Τσίπρα στη «ρήτρα μη αναστρεψιμότητας» καταρρίπτει τα αφηγήματα.’’) , δηλαδή την μη αναστροφή των μνημονικών νόμων σε ευνοϊκότερους. Προσθέστε και τον οικονομικό έλεγχο που επίσης έχουν υπογράψει μέχρι το 2060 καθώς και το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας για 99 χρόνια έναντι πινακίου φακής και τότε θα έχετε μια πλήρη εικόνα της καταστροφής που μας έφεραν.
    Το μόνο που θα συμβεί λοιπόν θα είναι ο οικονομικός στραγγαλισμός του κράτους μιας και οι φόροι που εισπράττει (;) η κυβέρνηση από την εσκεμμένα κατεστραμμένη οικονομία της χώρας δεν είναι αρκετοί για να καλύψει τις ανάγκες του κράτους. Η επίσης διαφημισμένη έξοδος στις αγορές δεν πρόκειται να ‘’παίξει’’ με τα επιτόκια που έχουν καταγραφεί αλλά και με την επικείμενη παγκόσμια οικονομική αστάθεια λόγο της διαμάχης με το Ιράν αλλά και με τις πρόσφατες κινήσεις της Ιταλίας. Άρα, ο μόνος τρόπος που θα μας παρουσιάσουν ότι υπάρχει για να χρηματοδοτηθεί το κράτος θα είναι αυτός ο φόρος…..http://www.triklopodia.gr/έρχεται-ο-μεγάλος-και-δυσβάστακτο/#

  31. ΑΥΤΟΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝ ΕΜΦΥΛΙΟΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΩΣΟΥΝ ΤΟ ΚΛΙΜΑ,ΝΑ ΔΙΑΙΡΕΣΟΥΝ,ΝΑ ΦΑΝΑΤΙΣΟΥΝ,ΝΑ ΕΚΔΙΚΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΟΥ 1949 Κ ΤΗ ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ.Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ.ΑΥΤΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ Η ΤΑΞΗ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ.ΟΠΟΥ ΤΑΞΗ Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ.ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Κ ΜΕ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ.ΟΠΩΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΙΩΝΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΕΤΣΙ Κ Η ΕΛΛΑΔΑ

  32. ΕΤΣΙ Κ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΙΩΝΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΤΕΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΑΠΟΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΤΑ ΔΙΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΑΚΡΑΙΕΣ ΛΑΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ(ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ-ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ,ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ).ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΩΣ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ Κ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΛΑΙΚΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΛΑΝΑ ΤΟΝ ΛΑΟ Κ ΤΟΝ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ(ΧΙΤΛΕΡ,ΣΥΡΙΖΑ,ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ).ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ Κ ΩΣ ΛΑΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΙΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΙ Κ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ .

  33. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ Κ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ Κ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΩΣΤΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ Κ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΨΕΜΑ.ΤΟ ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΓΩ.ΕΣΕΙΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΣΤΕ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Κ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΟΧΛΟΚΡΑΤΙΑΣ.ΕΙΣΤΕ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΔΙΑΙΡΕΣΗΣ Κ ΟΧΙ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ.ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΑΣΤΟΙ ΠΟΥ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΝ Κ ΕΠΙΡΡΙΠΤΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΑΤΕ ΔΑΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΟΤΑΝ Η ΕΥΡΩΠΗ ΣΑΣ ΤΑΙΖΕ ΤΟΤΕ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΗΤΑΝ ΚΑΛΗ?

  34. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΣΑΣ Ο ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ.Η ΠΛΗΡΕΣΤΕΡΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΤΑΔΙΟ.Ο ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ.ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ?ΕΑΝ ΠΑΛΙ ΕΧΕΤΕ ΩΣ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΩΣ ΠΑΛΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΠΑΘΕ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ.ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ Κ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΙΟ ΥΠΑΚΟΥΟ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ.ΕΑΝ ΣΥΝΤΡΙΒΕΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ.ΘΑ ΛΥΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ.

  35. ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΠΡΟ-ΕΕ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΟΠΟΥ Η ΕΥΡΩΠΗ ΗΤΑΝ ΔΙΑΙΡΕΜΕΝΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΜΟΝΙΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ Κ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΙΣΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ Κ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ Κ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ,ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ,ΤΟΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟ,ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΓΟΡΑ ΔΗΛ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΑ ΙΔΕΩΔΗ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΗΚΕ Ο ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ.ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΧΙΤΛΕΡ Κ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΕΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΙΣΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΕΞΑΝΤΛΟΥΝΤΑΝ ΟΙ ΦΥΣΙΚΟΙ Κ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΠΟΡΟΙ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΕΚΑΝΕ Κ ΕΝΑΣ ΤΟΥΡΚΟΣ ΧΙΤΛΕΡ Κ ΕΝΑΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΣ.

  36. Κ ΕΠΕΙΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑ ΖΩΝΤΑΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΝΟΣ ΑΠΟΜΟΝΩΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΟΡΙΖΕΤΕ ΩΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ.Η ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΤΟΥ ΚΙΜ ΓΙΟΝΓΚ ΟΥΝ.ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ?ΕΑΝ ΝΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ Κ ΠΑΤΕ ΕΚΕΙ.Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ .ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΞΑΝΑΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ Κ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ Κ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΚΗ ΑΞΙΑ Κ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΝΤΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ.

  37. Προς: «Ανώνυμος 27 Μαΐ 2018 at 22:07:47 Βοθρόφασιστόμουτρα,χρυσάυγουλα…»

    Η συνεχιζόμενη ανωνυμία σου φανερώνει ότι οι μόνοι που θα μπορέσουν να σε μάθουν να αφοδεύεις σαν Έλληνας με φυσιολογικό τρόπο είναι η «Χρυσαυγήτες» …
    ΟΠΟΤΕ … ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ … ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!!!!!!

  38. Το 1981 όταν ο Ανδρέας Παπανδρέου κρατικοποιήσε και σταδιακά έκλεισε την Πειραική Πατραϊκή που απασχολούσε 100000χιλιάδες προσωπικό δικαιολογήθηκε ότι το έπραξε με βάση νόμο που είχε ψηφιστεί από την προηγούμενη κυβέρνηση! ΔΕΚΑΕΤΊΕΣ τώρα το ίδιο παραμύθι από το σάπιο ΚΑΙ διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα ώστε κάθε νέα κυβέρνηση να μεταθέτει όλα τα προβλήματα σε λάθη της προηγούμενης! Το ίδιο θα κάνει και η Νέα Δημοκρατία όταν γίνει κυβέρνηση ΤΟ ίδιο έκανε και το ΣΥΡΙΖΑ όταν ανέλαβε την εξουσία! Όμως αυτό πρέπει να τελειώσει αφού δεν πάει άλλο η κοροϊδία! Ο τίτλος του άρθρου αποτυπώνει μια μεγάλη αλήθεια! Τα μνημονιακά κόμματα που εξάσκησαν εξουσί ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ! ΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΗΣΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΩΦΕΛΗΘΟΥΝ ΠΡΩΤΊΣΤΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Η ΧΩΡΑ!

  39. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΡΔΕΣ.ΤΑ 300 ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

  40. Ο ΜΕΤΑΞΑΣ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΕΠΑΧΘΕΣ ΧΡΕΟΣ ΤΟ 1936

    ΚΑΙ ΤΟ 1963 Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΝ ΚΩΝ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΟ ΕΠΑΝΕΦΕΡΑΝ ΜΕ ΦΕΚ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΠΡΟΣΑΥΞΗΜΕΝΟ!! ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΠΛΗΡΩΝΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2009!!!.ΠΑΛΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΟ 201Ο. ΤΥΧΑΙΟ ?ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ? ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΦΕΡΕΤΡΟ. ΤΥΧΑΙΟ?ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ?ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ 3 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ.
    ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ.ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ!!!!!!

  41. ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ Έβαλαν την κυβέρνηση του Γεωργίου Παπανδρέου (παππού ΓΑΠ), με Υπ. Οικονομικών το Κων/νο Μητσοτάκη να αναγνωρίσει και να επαναδιαπραγματευτεί τα διαγραμμένα χρέη, και αυτά που είχε επιτύχει την διαγραφή τους ο Ι. ΜΕΤΑΞΑΣ, ως εξής:Πρώτο: Αναγνωρίστηκε, αφενός ότι η Ελλάδα θα αποπλήρωνε τα δάνειά της από το 1881 με ποσά διπλάσια από την αξία τους (!), αφετέρου ότι θα έπρεπε να καταβληθεί στους δανειστές, ως ασφάλιστρο κινδύνου (να και το CDS) ποσό ίσο με το 60-70% του κεφαλαίου! ΔΗΛΑΔΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 2,5 ΦΟΡΕΣ ΕΠΑΝΩ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ!!!
    Τα 100 έγιναν αυτομάτως 270…!!!
    Μια ζωή σκλαβιά μέσω ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ χρέους και μέσω ξεπουλημένων πολιτικάντηδων!

  42. Είναι γεγονός αναμφισβήτητο, ότι ο μόνος μεταπολεμικός Ηγέτης της Ελλάδος που χάρισε τα αγροτικά χρέη, ήταν ο Γεώργιος Παπαδόπουλος.
    Ωστόσο, το ίδιο έπραξε κι ένας άλλος Ηγέτης, αλλά προπολεμικά. Ήταν βεβαίως ο Ιωάννης Μεταξάς! Ο «Πρώτος Αγρότης», όπως τον ονόμασαν οι ευγνώμονες Έλληνες αγρότες!
    Η ρύθμιση (διαγραφή) των αγροτικών χρεών προς τους ιδιώτες (τοκογλύφους!) που δάνειζαν τους αγρότες με υπέρογκους τόκους (και που σχεδόν πάντα έπαιρναν για αντάλλαγμα τη γη τους, όταν οι αγρότες δεν είχαν λεφτά να τους πληρώσουν…), έγινε με τον Αναγκαστικό Νόμο 677 «Περί Ρυθμίσεως Χρεών», που έγινε στις 14 Μαΐου του 1937.

  43. 0λα τα χρε’η των αγροτών μέχρι της 31-3-1968. Και συγκεκριμένως: – Όλα τα οφειλόμενα από του έτους 1945 μέχρι τελους 1962 και ρυθμισθεντα το 1963. – Όλα τα βραχυπρόθεσμα καλλιεργητικά δάνεια, ζωοτροφών κλπ. – Όλα τα μεσοπρόθεσμα δάνεια, χορηγηθέντα δια την ανάπτυξιν των γεωργικών εκμεταλλεύσεων. Β) Όλα τα χρέη των γεωργικών συνεταιρισμών, οργανώσεων και κοινοπραξιών μέχρι της 21-4-1967. Και συγκεκριμένως: -Όλα τα ρυθμισθέντα του έτους 1965. – Αι οφειλόμενοι ληξιπρόθεσμοι δόσεις μέχρι 31-3-1968 των μέσομακροπροθέσμων δανείων. -Τα άνοιγματα που οφείλοντο μέχρι 31-3-1968 προς την Α.Τ.Ε. λόγω ανωμάλου λειτουργίας των. Ανώτατον όριον των διαγραφομένων χρεών ωρίσθη το ποσον των 100.000 δρχ. της εποχής εκείνης. Εν συνόλω εχαρίσθησαν 7.764.650.000 δρχ. {7.380.000.000 εις τους αγρότας και 384.000.000 δρχ. εις συνεταιριστικός οργανώσεις) της εποχές εκείνης με τιμήν ενός δολλαρίου εις τριάκοντα δραχμάς! 643.844 αγροτικοί οικογένειαι κυριολεκτικώς εγλύτωσαν από την καταστροφήν!

  44. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟΒΙΩΣΕΙ «Θα με θυμηθούν 20 χρόνια μετά»ΑΠΕΒΙΩΣΕ 27 ΙΟΥΝΙΟΥ 1999.ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΤΩΡΑ ΠΡΟΦΗΤΙΚΗ.

    ο Παπαδόπουλος έκανε την εξής τελευταία του δήλωση από το κρεβάτι του θανάτου: «Εγώ τελειώνω. Εύχομαι εσείς να είστε καλά. Εμείς δεν θα υπάρχουμε αλλά το αργότερο σε μια εικοσαετία πιστεύω ότι ο ελληνικός λαός θα νοσταλγήσει την 21η Απριλίου». Δεν ξέρουμε εάν ο Λαός νοστάλγησε την Επταετία, ένα όμως είναι σίγουρο. Ότι ακόμα πιο πολλοί σήμερα, ψιθυρίζουν: «που ‘ σαι Παπαδόπουλε». Και γι αυτό θα πρέπει να ντρέπεται η Δημοκρατία και οι βρωμεροί κλεφτες εκπρόσωποι της.

  45. Τι προβλέπει μελέτη του καθηγητή της Παντείου Σάββα Ρομπόλη.Έκρηξη της φτώχειας προβλέπεται από το 2019 με τους νεόπτωχους εργαζόμενους, συνταξιούχους, ανέργους και νέους να αυξάνονται αλματωδώς.Σήμερα το 48% του πληθυσμού, δηλαδή 5,1 εκατομμύρια άτομα, ζει κάτω από το όριο της φτώχειας, που είναι 382 ευρώ τον μήνα. Και από αυτό το 48% υπάρχουν 1,5 εκατομμύρια άτομα που ζουν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας, δηλαδή κάτω από 182 ευρώ τον μήνα.Μάλιστα στη χώρα μας στην κατηγορία των φτωχών-ανέργων τα επίσημα στοιχεία είναι εντυπωσιακά αφού εντάσσονται ο ένας στους δύο ανέργους(48%).Σύμφωνα με νέα μελέτη του ομ. Καθηγητή του Παντείου κ.Σάββα Ρομπόλη, με τις μειώσεις που έρχονται το 2019 -2020 η μέση σύνταξη, που σήμερα είναι 722 ευρώ, θα πέσει στα 480 ευρώ. http://oimos-athina.blogspot.gr/2018/04/blog-post_36.html

  46. ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΥΒΡΕΩΝ ΣΕ ΕΝΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΙΑ ΔΙΕΞΟΔΟ!. ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΗΠΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΓΩΤΙΚΕΣ Η ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΝΕΜΕΣΙΣ …..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ