Υποκρισία: Βουλευτής της ΝΔ χορεύει τραγούδια σκοπιανής προπαγάνδας

0
142

Οι στίχοι καλούν τους «Μακεδόνες» να μην ξεχνούν την «Μακεδονία του Αιγαίου»

Ο σοφός λαός λέει πως «στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί…».

Η παροιμία βρίσκει λοιπόν απόλυτη εφαρμογή στη στάση που κρατούν ορισμένοι βουλευτές της ΝΔ στο Σκοπιανό.

Ενώ όλοι τις τελευταίες μέρες κατακεραύνωσαν τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κωνσταντίνο Σέλτσα, που μίλησε στη Βουλή αλλά και στη συνάντηση των Πρεσπών στη σλαβική διάλεκτο και εμφανίστηκε σε βίντεο να χορεύει αλυτρωτικά τραγούδια των Σκοπίων, ένα άλλο βίντεο έρχεται να προκαλέσει σάλο και σίγουρα προβληματισμό και αμηχανία στη ΝΔ.

Ο βουλευτής Φλώρινας της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Γιάννης Αντωνιάδης διακρίνεται σε βίντεο που βλέπει το φως της δημοσιότητας να χορεύει τον «ύμνο» του αλυτρωτισμού των Σκοπιανών για τη «Μακεδονία του Αιγαίου».

Μάλιστα, ο κ. Αντωνιάδης σέρνει περιχαρής τον χορό την ώρα που οι στίχοι του τραγουδιού καλούν τους «Μακεδόνες» να μην ξεχνούν την «Αιγαιακή Μακεδονία». Δηλαδή, την Καστοριά, τη Φλώρινα και τη Θεσσαλονίκη.

Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Τζανακόπουλος: Καλά ξεμπερδέματα

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Δημήτρης Τζανακόπουλος, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών την Τετάρτη (21/06) άφησε σαφείς αιχμές για τη στάση της ΝΔ κάνοντας λόγο για πατριδοκάπηλους.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Η Συμφωνία βρίσκει σύμπασα τη διεθνή κοινότητα στο πλευρό των χωρών που βάζουν τέλος σε μια διένεξη που κόστισε και στις δυο πολύ. Οι δυνάμεις στις δυο χώρες που εχθρεύονται τη Συμφωνία, έχουν κοινή βάση επιχειρημάτων: Πατριδοκαπηλία, αλλοίωση της Ιστορίας & άκρατο λαϊκισμό.

ΝΔ & VMRO όχι μόνο αγνοούν την ιστορική τους ευθύνη για τη διαιώνιση του προβλήματος αλλά σήμερα, υπό την ηγεμονία ακροδεξιών ομάδων στο εσωτερικό τους, προσπαθούν και πάλι να παίξουν το τελευταίο τους χαρτί: Το χαρτί του διχασμού ανάμεσα σε δήθεν πατριώτες και δήθεν προδότες.

Η συντριπτική πλειοψηφία των μελών της ΝΔ δεν θα ακολουθήσει την ηγεσία της και μερίδα του τύπου που υποστηρίζει τη ΧΑγίτικη μετάλλαξη του ιστορικού κόμματος της κεντροδεξιάς. Οι προβοκατόρικες ενέργειες των τελευταίων ημερών δεν μπορούν να δημιουργήσουν εικόνα εθνικού διχασμού.

Η σιωπή του κ. Μητσοτάκη συνεπάγεται ότι τα περιθωριακά περιστατικά των τελευταίων ημερών οργανώνονται κατεντολήν &με την πλήρη κάλυψή του. Με τη στάση του νομιμοποιεί αντικειμενικά τη φασιστική ρητορεία &πρακτικές. Είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τον ακροδεξιό εκφυλισμό της ΝΔ.»

newsbomb.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ