112 μέλη του Κινήματος Αλλαγής προσήλθαν στις κάλπες για την ανάδειξη της Συντονιστικής στην ΔΟ Κω

8
816
ΒΙΝΤΕΟ
112 πολίτες προσήλθαν εχθές στις εκλογές για την ανάδειξη της Συντονιστικής επιτροπής της Δημοτικής Οργάνωσης του Κινήματος Αλλαγής στην Κω

Πηγή: dhras.gr

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Με αυτούς που κατεβάσατε ποιος λογικός θα ερχόταν να ψηφίσει;;; Στο Hot spot γιατί δεν πήγατε για υποψήφιους;

    Γιατί θα πρέπει να τα κάνετε όλα εν κρυπτόν, από την νομαρχιακή μέχρι την συντονιστική;

  2. 112 πήγαν να ψηφίσουν στο πράσινο νησί.
    Αλλά και εσείς που πήγατε πείτε μας πόσο σας έχει ευεργετήσει το ΠΑΣΟΚ ώστε να μην καταλαβαίνετε τι κακό έχει κάνει στον τόπο.

  3. Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο. Τοπικά οι φίλοι του κινήματος δεν εκφράζονται από κανένα σας. Αλλαγή προσώπων. Τέρμα τα ψέματα.

  4. Μιζέρια απογοήτευση τιμωρία περιφρόνηση για όλους σας !!!!να ξέρετε ότι είστε υπεύθυνοι για την σημερινή Ελλάδα!!!βρισκεστε πάντα μέσα στην…μοιρασιά πχ…ΣΥΡΙΖΑ

  5. Ο ΛΑΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΡΓΕΙ ΑΛΛΑ ΤΙΜΩΡΕΙ! ΘΕΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΣΠΕΙΡΑΤΕ! ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΊΤΕ ΤΟ ΛΑΟ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΗ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ! ΕΧΕΤΕ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΗΔΕΝΙΣΤΈ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ! ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΙΝ ΞΑΝΑΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΤΕΙΤΕ ΠΑΝΤΟΙΟΤΡΟΠΩΣ …. Ο ΛΑΟΣ ΠΛΕΟ ΞΥΠΝΗΣΕ….

  6. Καλά τρώγατε τόσα χρόνια βέβαια κάποιοι σύντροφοί σας συνεχίζουν με τον συριζα αφού δεν μπορούν να προδόσουν την ιδεολογία της αρπαχτής και της » τιμής» που μας πουλούσαν τόσα χρόνια. Βέβαια πλησιάζει και αυτών η ώρα, αφού αργά ή γρήγορα όλοι θα πρέπει να ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ στο λαό. Κλείστε το μαγαζί δεν αγοράζει πια κανείς και…πληρώστε αυτά που χρωστάτε κοινοί απατεώνες που νομίζετε ότι με την αλλαγή του ονόματος και του ΑΦΜ θα καθαρίζατε! ΟΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΑΝΟΙΞΑΤΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΑΠΟ Ν.Δ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΜΑΣ!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ