Στην Κω στις 26 Ιουλίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης

8
1117

Το νησί της Κω αναμένεται να επισκεφθεί στο τέλος Ιουλίου, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κος Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να συμμετάσχει ως κεντρικός ομιλητής σε σχετική εκδήλωση που έχει προγραμματιστεί με θέματα Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακής» θα συνοδεύουν ο τομεάρχης Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Πλακιωτάκης, ο βουλευτής Δωδεκανήσου κος Μάνος Κόνσολας καθώς επίσης και άλλα στελέχη του κόμματος.

Ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας θα παραμείνει στο νησί της Κω για μία ημέρα και αναμένεται να μιλήσει το βράδυ στην προγραμματισμένη εκδήλωση.
Το αναλυτικό πρόγραμμα και η οριστικοποίηση των ημερομηνιών διεξαγωγής της εκδήλωσης, θα γίνει μέσα στις επόμενες μέρες.

Πηγή: rodiaki.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΕΙΡΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΘΡΑΚΗ ΚΛΠ.ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ .

    Η Ελλάδα βρίσκεται στο μάτι ενός κυκλώνα. Ενός αμερικανικού κυκλώνα, ο οποίος στην κυριολεξία σαρώνει τα Βαλκάνια και την ευρύτερη περιοχή. Κράτη, όπως η Σερβία, η Τουρκία και η Ελλάδα, θα βρεθούν στο επίκεντρο επικίνδυνων σχεδιασμών. Για να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες των ιμπεριαλιστών, θα γίνουν αλλαγές συνόρων.Η Ελλάδα στο σημείο αυτό κινδυνεύει θανάσιμα. Κάποιοι έχουν ανοίξει ταυτόχρονα όλα τα εθνικά της θέματα, για να την αναγκάσουν σε αυτοακρωτηριασμό.Αιγαιο,Κρητη Θράκη, Κύπρος,Μακεδονια και Ήπειρος είναι ανοικτά ζητήματα, τα οποία θα σύρουν την Ελλάδα σε ένα τραπέζι διαπραγματεύσεων, που θα θυμίζει χειρουργείο. Θα την αναγκάσουν να θυσιάσει κάτι σημαντικό, για να σώσει υποτίθεται τα υπόλοιπα. Όμως, το χειρότερο είναι πως όλα αυτά έχουν δρομολογηθεί με τη συνεργασία των ελληνικών πολιτικών ηγεσιών. Είναι πλέον προφανές ότι κάποιοι «Έλληνες», για να κάνουν εκ του ασφαλούς μεγάλες πολιτικές καριέρες, έχουν προσυμφωνήσει να εξυπηρετήσουν τους ολέθριους αυτούς σχεδιασμούς.ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

    • Πω, πω, πω, μεγάλο γεγονός η άφιξη του ΚΟΥΛΗ της Siemens... και του Χριστοφοράκου...

      Βρε νουδούλες δεν βρήκατε κανένα άλλο πιο κολ@πετσωμένο για αρχηγό;;;;; Κατάντια, μελλοντικός πρωθυπουργός με την Μαρέγκα για πρώτη κυρία… Υπόλοιπα από ξεπούλημα φαληρισμένης παράγκας…

      • ΕΝΩ ΠΡΟΤΙΜΑΣ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΤΡΩΓΑΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΤΙ ΕΙΧΕΣ ΕΠΙΝΕΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΚΑΦΕ ΤΩΡΑ ΦΑΕ ΣΑΝΟ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ

  2. η Ουγγαρία ετοιμάζεται για επιστροφές μεταναστών - Όρμπαν & Ζερχόφερν: «Πίσω στην Ελλάδα»!

    Μετά τη Γερμανία τώρα και η Ουγγαρία πρόκειται να αρχίσει να στέλνει πίσω στην Ελλάδα παράνομους μετανάστες.

    Όπως δήλωσε πριν από λίγο ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Όρμπαν «Το πρώτο σημείο εισόδου στην Ευρωπαϊκή Ένωση δεν είναι η Ουγγαρία, αλλά η Ελλάδα, ακόμη κι αν εκεί δεν καταγράφονται όλοι οι πρόσφυγες. Η επαναπροώθηση πρέπει να γίνεται προς την Ελλάδα» σημείωσε.

    Αναφερόμενος, μάλιστα, στον φράχτη που κατασκεύασε η χώρα του στα νότια σύνορά της, δήλωσε «καπετάνιος των συνόρων», που προστατεύει όχι μόνο την Ουγγαρία, αλλά και τη Γερμανία.

  3. Ο γκαντέμης, φίλε, τελικά αποδειχτηκε ο καλύτερος όλων και το έχεις διαπιστώσει κι εσύ, οπως το έχουν διαπιστωσει όλοι οι Ελληνες. Ομως το κόμπλεξ είναι τόσο μεγάλο που δεν σου δινει την παληκαρια να το παραδεχτείς!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ