930.000 ευρώ για κλειστό προπονητήριο στο Πυλί | Η. Καματερός: Ένα πάγιο αίτημα της Κωακής κοινωνίας γίνεται πράξη

6
606

 

930.000 ευρώ για κλειστό προπονητήριο στο Πυλί
75.000 ευρώ για ηλεκτροφωτισμό του γηπέδου Ζηπαρίου
Ένα πάγιο αίτημα της κοινωνίας του Πυλιού στο νησί της Κω, το οποίο στηρίξαμε από την πρώτη στιγμή, γίνεται πράξη, δήλωσε ο βουλευτής Δωδεκανήσου Ηλίας Καματερός, ύστερα από την απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομίας Αλέξη Χαρίτση για χρηματοδότηση με το ποσό των 930.000 ευρώ του έργου ανέγερσης κλειστού προπονητηρίου στο Πυλί.
Το προπονητήριο αυτό θα δώσει επιτέλους λύση στα χρόνια προβλήματα που αντιμετώπιζαν και αντιμετωπίζουν οι αθλητές της περιοχής (προπονήσεις σε ανοιχτό χώρο με κίνδυνο τραυματισμού, σε δύσκολες κλιματολογικές συνθήκες), ενώ επιπλέον θα εξυπηρετεί και τις ανάγκες των γειτονικών χωριών, σημείωσε ο Ηλίας Καματερός.
Ταυτόχρονα η εξαγγελία και ο προγραμματισμός του έργου αποτελεί και μια αναγνώριση της ουσιαστικής συμβολής της διοίκησης, των προπονητών και των αθλητών της ΑΕ ΔΙΚΑΙΟΥ στην ανάπτυξη και καλλιέργεια του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης.
Το συγκεκριμένο έργο, όπως και αυτό του ηλεκτροφωτισμού του γηπέδου Ζηπαρίου με το ποσό των 75.000 ευρώ, εντάσσονται στο γενικότερο πρόγραμμα ενίσχυσης της Δωδεκανήσου για έργα συντήρησης και επισκευών αθλητικών εγκαταστάσεων (συνολικό ποσό 6.000.000 ευρώ).

Γραφείο Τύπου

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Έλα βρε Ηλία ΜΝΗΜΟΝΙΟφόρε, βάλε λίγα ακόμα, έτσι και αλλιώς στα χαρτιά θα μείνουν ΠΑΡΑΜΟΝΈΣ των ΕΚΛΟΓΏΝ ....

    Τώρα θα αρχίσει το παλιό κόλπο του συνέταιρου ΚΑΪΣΕΡΛΗ. Ότι θέλει ο λαός, ότι επιθυμεί κάθε πικραμένος, τα γράφουνε και μετά τις εκλογές πάπαλα… Βρε ΨΕΎΤΗ, ΛΑΪΚΙΣΤΉ δεν μας λες δυο λόγια για τον ΦΠΑ 24 %, για την μείωση των συντάξεων και για περικοπή του αφορολόγητου που σαν ζωντανό ψήφισες στα τέσσερα;;; Ας μην είμαστε όμως αχάριστοι, χορτάσαμε από νησιωτικότητα και μεταφορικό ισοδύναμο…

  2. Ο σχετικός φάκελος με τα πρακτικά αποτίμησης των ζημιών έχει σταλεί στο Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης και συγκεκριμένα στην Γ.Γ. Βιομηχανίας και στην Γ.Γ. Δημοσίων Επενδύσεων ΕΣΠΑ/ΕΥΣΕ, προκειμένου να κινηθεί η διαδικασία αποζημίωσης των πληγέντων.
    Σύμφωνα με τα στοιχεία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου:
    Ο αριθμός των επιχειρήσεων στο νησί της Κω που κατέθεσαν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, ανέρχονται σε 164 και το εκτιμώμενο συνολικό κόστος των ζημιών ανέρχεται σε 684.106,98 ευρώ.
    Παρά το γεγονός ότι ο μηχανισμός της Περιφέρειας λειτούργησε άμεσα η αποζημίωση έχει αδικαιολόγητα καθυστερήσει.

  3. τελικά το ψηλο
    οβλακέξ ανθρωπάκι του Κυρίτση καταστρέφει τη πόλη και το ψηλο ανθρωπάκι του ΣΥΡΙΖΑ φέρνει χρήμα στο νησί και έργα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ