Καματερός με Κουβέλη: Η νησιωτικότητα στην μεταμνημονιακή εποχή

7
406

Καματερός με Κουβέλη: Η νησιωτικότητα στην μεταμνημονιακή εποχή.

Ο βουλευτής Δωδεκανήσου Ηλίας Καματερός συναντήθηκε χθες με τον νέο Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Φώτη Κουβέλη στα πλαίσια των καθηκόντων του σαν συντονιστής της Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ για την Ναυτιλία και την Νησιωτική Πολιτική.

Συζήτησαν τα ζητήματα ναυτιλίας όπως π.χ. Ακτοπλοϊκό, Ναυτική Εκπαίδευση κ.α.

Επιβεβαίωσε ο κος Υπουργός την άμεση λειτουργία της Σχολής ΑΕΝ στην Κάλυμνο την οποία θα εγκαινιάσει σύντομα.

Ιδιαίτερη όμως συζήτηση έγινε για την υλοποίηση της νησιωτικής πολιτικής και τα μέτρα που πρέπει να προχωρήσουν στην μεταμνημονιακή εποχή όπως η ολοκλήρωση του Μεταφορικού Ισοδύναμου, φορολογικά μέτρα κ.α. και η θεσμοθέτηση εργαλείων για την εφαρμογή της όπως η κατηγοριοποίηση των νησιών και ο προέλεγχος των Ν/Σ που κατατίθενται στην Βουλή για την εφαρμογή της νησιωτικότητας.

Είμαστε τυχεροί, δήλωσε ο βουλευτής που έχουμε Υπουργό τον κ. Φ. Κουβέλη που είναι βαθύς γνώστης της νησιωτικότητας και υποστηρικτής της. Εξάλλου είχε πρωτοστατήσει στην συνταγματική κατοχύρωση της νησιωτικότητας.

Τις επόμενες μέρες ο Ηλίας Καματερός έχει κανονίσει να συναντηθεί με τον αναπληρωτή Υπουργό κ. Ν. Σαντορινιό για τα ίδια θέματα, μέσα από τον αναβαθμισμένο πλέον ρόλο του αναπληρωτή Υπουργού.

Γραφείο Τύπου

7 ΣΧΟΛΙΑ

    • Ο βολευτής της πλάκας μιλά για φούμαρα, νησιωτικότητα και μεταφορικό ισοδύναμο, οι νησιώτες βλέπουν μόνο ΦΠΑ 24 % που ψήφισε στα 4.

      Οι νησιώτες της άγονης γραμμής και της παραμεθορίου απολαμβάνουν τον ΦΠΑ, την νησιωτικότητα με τα προικιά της ούτε στον ύπνο τους δεν την είδαν. Ένας ψεύτης, λαϊκιστής που δεν τολμά πια ούτε να περπατήσει στα χωριά και την πόλη το έχει ρίξει στο κόλπα επικοινωνίας με χαιρετούρες και φωτογραφίες ξοφλημένων… Ο ΣΑΝΤΟΡΙΝΙΟΣ είναι ο πόνος του που τον βλέπει ο κομπλεξικός σε υπουργική καρέκλα ενώ αυτός παρέμεινε στο ύψος του, στα υπόλοιπα και τις τσ@ντες…

    • Στην Δ. Ε. Θ. ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΤΣΙΠρΑΣ και ΝΑΤΟ ΣΤΟ ΊΔΙΟ ΣΥΝΔΙΚΆΤΟ... Οι γιαλατζί αριστεροί σκίζουν μνημόνια και ξυλώνουν τις βάσεις.. .

      Οι τεμπελχανάδες χωρίς ένσημα που η ανικανότητα τους φάνηκε στην Μάντρα και στο Μάτι με εκατοντάδες νεκρούς και τραυματίες, άρχισαν τις προεκλογικές φιέστες με προστασία 64 διμοιριών ΜΑΤ, ακόμα και με πράκτορες του FBI, μπας και καταφέρουν να εξαγγείλει ο χωρίς τσίπα ΤΣΙΠρΑΣ το ΔΕΎΤΕΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗΣ… Στον αγύριστο παχύδερμα της γιαλατζί αριστεράς.

      • Καλα βρε μα
        ακα δεν βαρεθηκες να γραφεις τα ΙΔΙΑ και τα ΙΔΙΑ επι τοσα χρονια καθε μερα και καθε ωρα ;;;; Εισαι τελειως απανθρωπο γκαου….

  1. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ! ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΑΤΕ ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΊ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ! ΒΡΑΖΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΑΝΕΔΕΙΞΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΣΑΣ ΡΟΛΟ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΣΑΠΠΛΙΑΔΕΣ! ΣΑΣ ΣΙΧΑΘΗΚΕ Ο ΛΑΟΣ! ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΗΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΑΣΑΝΟΥΜΕ…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ