ΚΚΕ Κω για Χρυσή Αυγή: Πρόκληση και χυδαιότητα η παρουσία των νοσταλγών του Μεταξά και του Χίτλερ στην εξέδρα των επισήμων

95
1928

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΟΒ ΚΚΕ ΚΩ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΧΑ ΣΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 28ης

Πρόκληση για τον λαό και χυδαιότητα απέναντι στην ιστορική μνήμη μπορεί να εκληφθεί η δυνατότητα που δόθηκε για άλλη μια φορά στους νοσταλγούς του Μεταξά και του Χίτλερ να παρίστανται και να αμαυρώνουν μια επέτειο που έχει πρωτίστως αντιφασιστικό χαρακτήρα και μας θυμίζει τον ηρωικό αγώνα του λαού εναντίον του φασισμού με τις εκατόμβες των νεκρών της πείνας, των μπλόκων, των εκτελέσεων της κατοχής.

Είναι πρόκληση και υποκρισία η ανησυχία που εκφράζουν τα αστικά πολιτικά κόμματα για την άνοδο της ακροδεξιάς και των νεοφασιστικών κομμάτων στην χώρα μας και στην Ευρώπη. Οι εκπρόσωποι τους καθόλου δεν ενοχλήθηκαν σήμερα να «στηθούν» στις εξέδρες των παρελάσεων και άλλων εκδηλώσεων, δίπλα στους νεοναζί. Όλοι ενδεδυμένοι με τον μανδύα του ΄΄επισήμου ΄΄ και του εκπροσώπου δημοκρατικά εκλεγμένων κομμάτων, ντροπιάζοντας με το χειρότερο δυνατό τρόπο, μια μεγάλη αντιφασιστική επέτειο.

Πόσο εύκολα ξεπερνούν το γεγονός ότι σύσσωμη η ηγεσία της νεοναζιστικής ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι υπόδικη σε μια δίκη που είναι σε εξέλιξη, με κατηγορίες για φόνους και άλλα σοβαρά κακουργηματικά αδικήματα!

Αλήθεια αν δεν είναι αυτό «ξέπλυμα» της ναζιστικής-φασιστικής Χρυσής Αυγής, τότε τι είναι;

Η κυβέρνηση και τοπικές αρχές συμβάλλουν και με αυτό τον τρόπο στη νομιμοποίηση της παρουσίας της ΧΑ, η οποία δεν τους ενοχλεί καθόλου στα κοινά τους σχέδια να εμπλέκουν όλο και περισσότερο την χώρα μας σε επικίνδυνους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς, να την μετατρέπουν σε απέραντη αμερικανοΝΑΤΟική βάση,να βαδίζουν στην ρότα της καπιταλιστικής ανάπτυξης που έχει αέρα στα πανιά της όλους τους μνημονιακούς νόμους που ψήφισαν και διατηρούν από κοινού όλοι μαζί.

Εξυπηρετώντας μάλιστα την επιδίωξη τους να εγκλωβίσουν την δυσαρέσκεια του κόσμου σε πλαστά διλήμματα και δίπολα περί «προοδευτικού-δημοκρατικού» και «φασιστικού-συντηρητικού».

Το ΚΚΕ έχει καταθέσει στη Βουλή Ερώτηση, απαιτώντας να μην καλείται η Χρυσή Αυγή από την κυβέρνηση και από την τοπική και περιφερειακή διοίκηση σε εορτασμούς ιστορικών επετείων, σε εκδηλώσεις των Ενόπλων Δυνάμεων και σε άλλες εκδηλώσεις .

Η 28η Οκτώβρη και τα γεγονότα που ακολούθησαν τη δεκαετία του 1940 αποτελούν πηγή αγωνιστικής έμπνευσης και εξαγωγής ιστορικών διδαγμάτων.

Ένα από αυτά είναι πως η υπεράσπιστη των κυριαρχικών δικαιωμάτων και των συνόρων της χώρας δεν μπορεί να είναι αποκομμένη από την πάλη για την ανατροπή της καπιταλιστικής εξουσίας, που γεννά τον πόλεμο, τις κρίσεις ,τη φτώχεια και το τέρας του φασισμού.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

95 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ψηφισμένοι δημοκρατικά από πάνω από 400.000 Έλληνες. Πολύ περισσότεροι από όσους ψηφίζουν το ΚΚΕ.

  2. Όποιος ξεχνάει την ιστορία του είναι υποχρεωμένος να την ξαναζήσει

    ΠΟΤΕ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΕ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

  3. Ο ΜΕΤΑΞΑΣ ΕΙΠΕ ΤΟ ΟΧΙ. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΟΣΤΑΛΓΟΙ ΤΟΥ. ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΓΕΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΠΟΤΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ, ΠΟΤΕ ΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟΣ.

  4. οι νεοναζι δοσιλογοι συριζα νδ πασοκ ανελ ποταμι λεβεντης κλπ ειναι συνεργατες δουλακια των ΝΑΖΙ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ

    και ψηφιζουν χιτλερικα ναζιστικα μνημονια εναντιον του ελληνικου λαου.

  5. Του ζητούσαν να παραδώσει χιλιάδες χρόνια Ιστορίας, ενός τόπου που, όπως έγραψε ο αείμνηστος Άγγελος Βλάχος, «έμαθε όλο τον κόσμο να ζει και, αν χρειαστεί, θα τον μάθει πώς να πεθαίνει».
    Οπως στους Ελληνες πρωθυπουργούς από το 2009 και μετά τους ζήτησαν να παραδώσουν την Ελλάδα, στις «μεραρχίες» των ξένων τοκοφλύφων και τα σμήνη των «γυπών» των αγορών, με την μόνη διαφορά ότι εκείνοι τα έδωσαν όλα: Γ.Παπανδρέου, Λ.Παπαδήμος, Αντώνης Σαμαράς. Οι ευρισκόμενοι στον αντίποδα του «ΟΧΙ» του Ιωάννη Μεταξά…Ο Ι.Μεταξάς, όμως, δεν δίστασε ούτε λεπτό. Πώς ήταν δυνατόν να συμβεί κάτι τέτοιο, πώς θα μπορούσε ένας Έλληνας, και μάλιστα ένας Έλληνας αξιωματικός, να προδώσει «της πατρίδος τα ιερά»; Δεν μπορούσε να συμβεί. Νομοτελειακά δεν μπορούσε να συμβεί.
    Και ο Μεταξάς το γνώριζε. Εκείνο το βράδυ ο Μεταξάς εξέφραζε όλους τους Έλληνες που έζησαν στους αιώνες.

  6. πάνω απ’όλα διέγραψε μονομερώς το ελληνικό εξωτερικό χρέος, χωρίς να πειράξει ούτε δραχμή από τα εθνικά ταμεία και τα ομόλογα των Ελλήνων.

  7. Ο ΜΕΤΑΞΑΣ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΕΠΑΧΘΕΣ ΧΡΕΟΣ ΤΟ 1936 ΚΑΙ ΤΟ 1963 Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΝ ΚΩΝ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΟ ΕΠΑΝΕΦΕΡΑΝ ΜΕ ΦΕΚ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΠΡΟΣΑΥΞΗΜΕΝΟ!! ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΠΛΗΡΩΝΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2009!!!.ΠΑΛΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΟ 201Ο. ΤΥΧΑΙΟ ?ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ? ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΦΕΡΕΤΡΟ. ΤΥΧΑΙΟ?ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ?ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ 3 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ.
    ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ.ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ!!!!!!

  8. Είναι γεγονός αναμφισβήτητο, ότι ο μόνος μεταπολεμικός Ηγέτης της Ελλάδος που χάρισε τα αγροτικά χρέη, ήταν ο Γεώργιος Παπαδόπουλος.
    Ωστόσο, το ίδιο έπραξε κι ένας άλλος Ηγέτης, αλλά προπολεμικά. Ήταν βεβαίως ο Ιωάννης Μεταξάς! Ο «Πρώτος Αγρότης», όπως τον ονόμασαν οι ευγνώμονες Έλληνες αγρότες!
    Η ρύθμιση (διαγραφή) των αγροτικών χρεών προς τους ιδιώτες (τοκογλύφους!) που δάνειζαν τους αγρότες με υπέρογκους τόκους (και που σχεδόν πάντα έπαιρναν για αντάλλαγμα τη γη τους, όταν οι αγρότες δεν είχαν λεφτά να τους πληρώσουν…), έγινε με τον Αναγκαστικό Νόμο 677 «Περί Ρυθμίσεως Χρεών», που έγινε στις 14 Μαΐου του 1937.

  9. ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ!!ΤΩΝ ΝΕΟΝΑΖΙ ΕΣ-ΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ,ΝΔ,ΚΚ€ ΚΛΠ.ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΟΥ Δ ΡΑΙΧ!

    ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΣΚΛΑΒΩΝ!!ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ!!!ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ!!!!ΣΥΡΙΖΑ ΝΔ ΑΝΕΛ ΠΟΤΑΜΙ ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΚΚ€ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΧΙΤΛΕΡΙΚΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΤΩΝ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΛΑΘΡΑΙΩΝ ΣΚΛΑΒΩΝ ΔΟΥΛΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΑΜΠΡΙΚΕΣ.

  10. Ούτε χρέωσαν τους Ελληνες, τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους για δεκάδες χρόνια και για τις επόμενες γεννεές, όπως έπραξε -αντίθετα και αβέρτα- η μεταπολιτευτική δημοκρατία της ασύδοτης κοινοβουλευτικής ρεμούλας υπό όλες τις κυβερνήσεις, ούτε χρέωσαν με δισεκατομμύρια δανείων τη χώρα και τον λαό, κράτησαν σταθερή την αξία του εθνικού μας νομίσματος στις διεθνείς αγορές, παρά τον πόλεμο και τις έντονες διεθνείς πιέσεις που δέχθηκαν από το εξωτερικό!. Και το κυριώτερο, οι Απριλιανοί δεν διατάραξαν την εσωτερική γαλήνη και την έννομη τάξη του τόπου, όπως έγινε σήμερα, όπου ξεχαρβαλώθηκε το κράτος και αλωνίζουν στον τόπο μας οι πάσης φύσεως (και προέλευσης) κακοποιοί, τα ξενοκίνητα εβραιοαναρχοκομμούνια, τα οικονομικά μεγαλολαμόγια της μαύρης και διεθνώς ελεγχόμενης διαπλοκής, οι νεοταξίτες εβραιομασσωνάρες και οι λαθραίοι μειξοβάρβαροι ισλαμιστές και αποκεφαλιστές του τζιχάντ.

  11. Επίσης οι Απριλιανοί, όλοι ανεξαιρέτως (ακόμη και ο άφρων Ιωαννίδης, που ανέτρεψε αφρόνως τον Παπαδόπουλο!) δεν έγιναν πλουσιότεροι ούτε κατά εκατομμύρια δρχ, ούτε σε μετοχές, ούτε σε ακίνητα, ούτε σε κότερα, ούτε σε υπεράκτιες (off shore) εταιρίες, όταν παρέδωσαν την εξουσία, μιμούμενοι έτσι το ηθικό παράδειγμα του Πλαστήρα, του Καποδίστρια, του Κολοκοτρώνη, του Μακρυγιάννη, αλλά και παλαιότερων τιμίων (δημοκρατών) πολιτικών της αρχαίας Αθήνας αλλά και της ολιγώτερον δημοκρατικής αρχαίας Σπάρτης, που πέθαναν όταν παρέδωσαν την εξουσία στην… ψάθα, τόσον αυτοί όσο και οι συγγενείς τους!
    Αλλά αυτό που θεωρώ σπουδαιότερο και πρέπει, αντικειμενικά και κατά απροκατάληπτη κρίση, να αναγνωρισθεί παγκοίνως στην 21η (υπό τον Παπαδόπουλο), είναι ότι ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ ΨΕΜΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΚΟΡΟΪΔΕΨΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ. Ο,τι του είπαν σε διαγγέλματα ή σε άλλες δημόσιες εκδηλώσεις τους από το δημόσιο μπαλκόνι, αυτό ακριβώς και έπραξαν! Ούτε λιγότερα ούτε περισσότερα!

  12. Δεν υπήρξαν δηλαδή ούτε απατεώνες, ούτε αισχροί ψεύτες, όπως οι σημερινοί αλήτες «δημοκράτες» δημαγωγοί -όλοι ανεξαιρέτως οι επαγγελματίες πολιτικάντηδες της Μεταπολίτευσης από τους καραμανλήδες και τους παπανδρέου μέχρι τον σημερινό «αριστερό» δήθεν απατώνα ολκής- οι οποίοι άλλα υποσχέθηκαν στον ελληνικό λαό προεκλογικά και άλλα -ακριβώς τα αντίθετα!- έπραξαν μετεκλογικά εις βάρος του λαού, κοροϊδεύοντας τον Ελληνα θρασύτατα και ασύστολα, μπροστά στα μάτια του!
    Αυτό νομίζω ουδέποτε θα ξεχαστεί για την 21η Απριλίου και για τους Επαναστάτες της: Ότι υπήρξαν τίμιοι και είπαν την αλήθεια στον ελληνικό λαό. Δεν δημαγώγησαν, δεν τον κορόϊδεψαν, δεν του είπαν ψέματα. Ισως, γιατί ήταν στρατιωτικοί που ανδρώθηκαν στα αρρενωπά και μπαρουτοκαπνισμένα πεδία της μάχης και των ενδόξων αγώνων του Εθνους και όχι επαγγελματίες Αρχιψεύτες -δηλαδή Πολιτικοί, που ανδρώθηκαν στα σιωνοκρατούμενα διεθνή πανεπιστήμια, σπουδάζοντας τις Επιστήμες της (πολιτικής) Κωλοπαιδικής και του (διεθνούς) Παμπουστισμού!

  13. Αυτό θεωρώ, ότι είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα και ηθικό πλεονέκτημα του εξαετούς καθεστώτος της 21ης, υπό τον Γεώργιο Παπαδόπουλο, έναντι των μεταπολιτευτικών και των σημερινών «δημοκρατικών» κυβερνήσεων των πολιτικών αγυρτών και αμοραλιστών τυχοδιωκτών, που ακολούθησαν στην μεταπολίτευση.
    Και, γι’ αυτό, θεωρώ καταλληλότερη τη μέρα να βροντοφωνάξω κι εγώ, μαζί με την πλειοψηφία του πατριωτικού κόσμου των Ελλήνων και των προηγούμενων γεννεών τους (και όχι απλώς των ελληνόφωνων εκλογέων και προβατοειδώς αγομένων, σημερινών, ψηφοφόρων): «AIΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΣΤΟΥΣ ΤΗΣ 21ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967»! «ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ, ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΘΕΟ»!

  14. Κατι τσογλανια και τυχοδιωκτες φωναζουν για την 21η Απριλιου που πλουτισαν πουλωντας μας δημοκρατια. Μιλαν οι αλητες για δημοκρατια χωρις να ειναι σε θεση να ορισουν τον ορισμο της. Μιλαν τυχαρπαστοι και αλητηριοι που το μονο που γνωριζουν ειναι η αρπαχτη. Εκατονταδες ειναι τα ορνια της αρπαχτης. Πλουτισαν και πλουτιζουν αυτα τα γουρνοτομαρα πουλωντας κατι που δεν γνωριζουν και το πιπιλαν σαν καραμελα. Η καραμελα της δημοκρατιας ελιωσε μεσα στη σαπιλα των δοντιων τους.
    Εστησαν μια τυραννια και ανενοχλητοι πλιατσικολογησαν και πλιατσικολογουν μεχρι σημερα. Ενα ζωντανο παραδειγμα ειναι ο χορος των εκατομμυριων που αλλαζουν χερια καθε δευτερολεπτο με τους λαθρομεταναστες.

  15. Ο Αντιστράτηγος ε.α Γεώργιος Επιτήδειος ευρωβουλευτης της χρυσης αυγης.Βιογραφικο.

    Ο Αντιστράτηγος ε.α Γεώργιος Επιτήδειος κατάγεται από τα Ψαχνά Ευβοίας και γεννήθηκε το 1953. Είναι απόφοιτος της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, της Ανωτάτης Σχολής Πολέμου και της Σχολή Εθνικής Αμύνης. Επί πλέον έχει αποφοιτήσει από το Τμήμα Βασικής Εκπαιδεύσεως Αξιωματικών Κατευθυνομένων Βλημάτων ΧΩΚ της Ελλάδος και των ΗΠΑ και το Τμήμα Προκεχωρημένης Εκπαιδεύσεως Αξιωματικών Πυροβολικού της Σχολής Πυροβολικού της Ελλάδος καί των ΗΠΑ.Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Δημοσίου Δικαίου και Πολιτικών Επιστημών της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ομιλεί Αγγλικά και Γαλλικά. Τον Μάιο του 2014 εξελέγη Ευρωβουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή.http://georgiosepitideios.gr

  16. Στο μισό εκατομμύριο του Ελληνικού λαού δεν θα ρου υποδείξετε εσείς τί θα κάνει και τί ΟΧΙ. Ξεπεράστε επιτέλους τα παρωπιδικά σας συνδρομα και δείτε τον κόσμο όλωα τον κατάντησαν οι Ανθέλληνες και σοβαρευτείτε.

  17. Αυτοί που αποκλείουν τους άλλους για να ακούγεται μόνο μία άποψη.

  18. και οι δυο αποκοπείτε στην κατάλυση της δημοκρατίας. Εχθροί μεταξύ σας, εχθροί της χώρας.

  19. αντιχριστα κομμουνια ο μεταξας ειπε το οχι και θελετε δεν θελετε ηταν εθνικιστης και πατριωτης γιατι εαν ηταν κανενα τσοπρακι η ο κουτσουμπας θα ελεγαν περαστε, πολλα μας τα λετε μαζέψτε την Κανέλλη με την τζιπαρα και την βιλα στην εκαλη και μετα μιλάτε.

  20. Να και μία χώρα, στην οποία επιβεβαιώθηκαν πλήρως οι δημοσκοπήσεις!

    Ο πρώην λοχαγός του στρατού, εθνικιστής υποψήφιος Ζαΐχ Μπολσονάρου, εξελέγη πανηγυρικά πρόεδρος της Βραζιλίας, συγκεντρώνοντας το 55,20% των ψήφων, έναντι του 44,80% που έλαβε ο συστημικός αντίπαλός του Φερνάντου Αντάτζι, κατά τα ακόμη προσωρινά αποτελέσματα που δημοσιοποίησε το Ανώτατο Εκλογοδικείο (TSE) της χώρας, με καταμετρημένο το 99,6% των ψήφων.
    Ο Μπολσονάρου θα αναλάβει τα καθήκοντά του τον Ιανουάριο, κι αν εφαρμόσει πιστά το πρόγραμμά του κι αυτά που υποσχέθηκε, καλύτερες μέρες περιμένουν τον λαό της Βραζιλίας, που επιζητούσε την πραγματική αλλαγή κι έκλεισε τ’ αυτιά του στην ακατάσχετη κινδυνολογία-τερατολογία αριστερών και λοιπών συστημικών βρικολάκων!

  21. Πρέσπες 1949 : Το ΚΚΕ αποφασίζει «εθνική αποκατάσταση για τον μακεδονικό λαό»!!! ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!

    Εκεί συνήλθε το 2ο συνέδριο του ΝΟΦ (Λαϊκό Απελευθερωτικό Μέτωπο), που διαδόχου σχήματος του ΣΝΟΦ (Σλαβομακεδονικό Λαϊκό Απελευθερωτικό Μέτωπο), με τη συμμετοχή 700 αντιπροσώπων.
    Εκεί, απήθυνε λόγο ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ Νίκος Ζαχαριάδης.
    Η ανακοίνωση του ΝΟΦ ανέφερε: «Το δεύτερο συνέδριο του ΝΟΦ θα είναι συνέδριο διακήρυξης των νέων προγραμματικών αρχών του ΝΟΦ. Αρχών που είναι ο προαιώνιος πόθος του λαού μας. Θα διακηρύξει την ένωση της Μακεδονίας σε ένα ενιαίο, ανεξάρτητο, ισότιμο μακεδονικό κράτος μέσα στη λαϊκοδημοκρατική ομοσπονδία των βαλκανικών λαών, που είναι η δικαίωση των πολύχρονων αιματηρών αγώνων του».
    Στο τέλος, το συνέδριο διακήρυξε το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης του «μακεδονικού» λαού. https://shmantikanea.blogspot.com/2018/10/1949.html

  22. του σταλιν κολλητου του χιτλερ που αιματοκυλησαν τον πλανητη.χαχαχα

  23. Ο φασισμός του Χίτλερ κόστισε την ζωή σε
    20 εκατομμύρια συνανθρώπους μας.
    Ο φασισμός του Στάλιν κόστισε τη ζωή σε
    40 εκατομμύρια συνανθρώπους μας.
    Η Νέα Τάξη Πραγμάτων βάλθηκε να κάνει τον Χίτλερ
    τον ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΟ ΠΡΟΦΗΤΗ του περασμένου αιώνα:
    Εάν δεν καταστρέψουμε τους Εβραίους (Jüdenendlösung) αυτοί θα καταστρέψουνε τον Πλανήτη.

    • ΕΊΝΑΙ ΚΑΤΆΝΤΙΑ ΓΙΑ ΚΆΘΕ ΝΟΗΜΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΣΥΓΚΡΊΝΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΊΝΑΙ ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΟΣ ΦΑΣΊΣΤΑΣ.

      ΑΥΤΌΣ ΠΟΥ ΣΦΑΓΙΑΣΕ 40 Η ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΦΑΓΙΑΣΕ 70 ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ ΚΌΣΜΟ. Η ΟΥΣΊΑ ΕΊΝΑΙ ΌΤΙ ΣΦΑΓΙΑΣΤΗΚΑΝ ΑΘΏΟΙ ΣΤΟ ΒΩΜΌ ΤΗΣ ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗΣ ΔΎΟ ΣΦΑΓΕΩΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΑΚΡΑΤΗΣ ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΌΣΜΟΥ. Η ΙΣΤΟΡΊΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΜΕ ΕΛΆΧΙΣΤΕΣ ΔΙΑΦΟΡΈΣ ΟΠΌΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΈΨΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΆ ΤΟΥ ΣΚΌΤΟΥΣ. ΆΓΓΕΛΟΣ

  24. Πρόκληση και χυδαιότητα η παρουσία των νοσταλγών του ΚΚΕ στην εξέδρα των επισήμων!

    Μα η πραγματική ΠΡΟΚΛΗΣΗ στην εξέδρα των επισήμων,
    στην επέτειο του «ΟΧΙ» του Μεταξά στις 28 Οκτωβρίου του 1940,
    ήταν αυτή των «σταλινιστικών» γαλουχημένων προσωπικοτήτων του ΚΚΕ !
    Ξεχάσατε ότι το «ΟΧΙ» του Μεταξά ανήμερα τις 28 Οκτωβρίου 1940
    (με βάση τις τότε οδηγίες του ΚΚΕ,
    που είχε από των «εθνάρχη» σας Στάλιν,
    του τότε συμμάχου των δυνάμεων του άξονα «Barschauer Pakt»)
    προπαγανδίζατε τον χλευασμό των κουμουνιστών έναντι των υπολοίπων Ελλήνων που έτρεχαν στα μέτωπα του πολέμου;
    Και μόνον όταν ο Χίτλερ προχώρησε στο σχέδιο επίθεσης κατά του Στάλιν «Barbarosa»,
    τότε λάβατε την «σταλινιστική» διαταγή του «εθνάρχη» σας,
    για αντίστασης κατά των δυνάμεων του άξονα μέχρι θανάτου!
    ΞΥΠΝΉΣΤΕΕΕ…

    • το ιδιο επικίνδυνοι για τη δημοκρατια και την κοινωνια. Σκοπος σας ειναι η αποσταθεροποίηση και η κατάλυση της δημοκρατίας. Το ειρωνικό ειναι πως εκμεταλλεύεστε και χρησιμοποιείτε τις ελευθερίες που σας δινει η δημοκρατια με σκοπό τελικα να την καταργήστε.

      https://goo.gl/images/PcALPk

      • Τελικά ποιούς θεωρείται ΕΣΕΙΣ σήμερα
        υπερασπιστές της υποτιθέμενης Δημοκρατίας σας;

        • (και ο σύριζα μαζί σας είναι – δείχνουν πολύ συχνά πως θα ήθελαν να ελέγχουν πλήρως και την δικαιοσύνη και τον τύπο). Και τι εννοείτε «υποτιθέμενης»; Βρίσκετε σε σύγχυση.

  25. τωρα εχουμε ληστοδημοκρατια των βολευτων!κλεφτες ολοι τους.

    χρυση αυγη για να ξεβρωμισει ο τοπος.

      • Μα και το σφυροδρέπανο του Στάλιν είναι μέσα στη Βουλή,
        εδώ και 40 χρόνια!
        Γιατί το «ΠΑΡΑΒΛΕΠΕΤΑΙ»

        • διάβασε παραπάνω που αναφέρω οτι κουκουεδες και χρυσαυγιτες ναζι ειστε το ιδιο επικίνδυνοι. Ο,τι ισχύει για το εναν ισχύει και για τον αλλον. Κανεις ‘καθρεφτακι’ λες και εισαι του δημοτικού.

          https://goo.gl/images/EvJMUV

  26. Ο Αριστοτέλης πριν 2500χρόνια μας δίδαξε ότι η Δημοκρατία εμφανίζεται με 20 διαφορετικές μορφές, από την απόλυτη μοναρχία, πχ Deutsche Demokratische Republik, μέχρι την απόλυτη ολιγαρχία, πχ Ελληνική Προεδρική Δημοκρατία (βλέπε το τελευταίο Δημοψήφισμα)!

    «Τελικά ποιούς θεωρείται ΕΣΕΙΣ σήμερα
    υπερασπιστές της υποτιθέμενης Δημοκρατίας σας;»
    ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΑΠΑΝΤΑΣ !
    ΓΙΑΤΙ;;;;;;

    • Υπερασπιστές της δημοκρατίας είναι όλοι αυτοί που τη σέβονται, υπακούν τους νόμους της και προσπαθούν να την βελτιώσουν για μια ακόμα πιο ειρηνική, δίκαιη και ανθρώπινη κοινωνία. Χρυσαυγιτες, κουκουέδες και συριζαίοι ονειρεύεστε την ολοκληρωτική διάλυσή της με σκοπό την απολυταρχία. Και βια, πολλή βια.
      (Αν τα πολλά ερωτηματικά και τα κεφαλαία νομίζετε ότι σας κάνουν να φαίνεστε πιο έξυπνος, η ανορθογραφία τί κάνει;)

      χάιλ
      https://goo.gl/images/sq7UXQ

  27. Που είσαι Παπαδόπουλε ?? 40 χρόνια κοινοβουλευτικής κλεπτοκρατίας διέλυσαν τα πάντα στην Ελλάδα.

  28. Για να σου φύγει η απορία, (στο…που είσαι Παπαδόπουλε ??) η απάντηση είναι απλή…ο ‘Παπαδόπουλος’ είναι στα ράφια των σούπερ μάρκετ! Γεμιστά, Πτι-Μπερ, MΙΡΑΝΤΑ, Cream Crackers, Caprice, Cookies, Digestive, κ.τ.λ.

  29. Προς σχόλιο: «Θα σας πω κάτι που ίσως σας ξαφνιάσει: δεν ζούμε στο 2500πχ. 2 Νοέ 2018 at 22:55:22»

    «Τελικά ποιούς θεωρείται ΕΣΕΙΣ σήμερα
    υπερασπιστές της υποτιθέμενης Δημοκρατίας σας;»

    Εξακολουθείς να παίζεις την «μπάλα στις κερκίδες»!
    Γιατί δεν μπορείς να ονομάσεις ούτε ΈΝΑ κόμμα
    του σημερινού Ελληνικού «Κυνοβουλίου»,
    το οποίο σέβεται και υπερασπίζεται
    την πλειοψηφία της άποψης και της βούλησης
    του Ελληνικού Λαού;
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΑΠΑΝΤΑΣ !!!!!!!!!!
    ΓΙΑΤΙ;;;;;;
    https://www.youtube.com/watch?v=Vtdzc0MtCzI
    https://www.youtube.com/watch?v=DGhXR-E3lBw

    • Εκλογές δεν γινονται καθε 4 χρονια; Ο σοφός ελληνικός λαός δεν ψήφισε ξανά τον Τσίπρα; Επομενως ο σοφός λαός αποφασίζει και επιλέγει το εκάστοτε κόμμα που τον κυβερνά (σημερα βέβαια σε συνεργασία με τους εξίσου αισχρους ακροδεξιούς, αλλα ετσι λειτουργεί η δημοκρατια). Αλλο αν τα περισσότερα κόμματα ειναι επικίνδυνα και άχρηστα, τις τελικές αποφάσεις για το ποιος θα κυβερνάει τις παιρνει ο θεϊκός ελληνικός λαος. το κυριως προβλημα στην ελλαδα ειναι οτι δεν λειτουργεί η δικαιοσύνη (π.χ. κλείστηκε κανένας μαχαιροβγάλτης χρυσαυγιτης φυλακή;). Αν υπήρχε δικαιοσύνη στην Ελλαδα θα υπήρχε σεβασμός προς τον πολίτη, θα υπήρχαν σοβαροί και νομοταγείς πολίτες και πολιτικοί. Και οταν σας κατηγορούν για νεοναζισμο, δεν λετε ‘και οι άλλοι το ιδιο χάλια ειναι’, αλλα θα επρεπε να σας προβληματίσει ενας τέτοιος φριχτός χαρακτηρισμός και συσχετισμός.

      https://goo.gl/images/FPK1M9

    • με την Μιράντα Παπαδόπουλου. Παντως με βολεύει και η Μακρόνησος. Ιδανική για άιλαντ χόπινγκ το καλοκαίρι.

    • Και για να μην παει το μυαλο σας στο πονηρό, εννοώ νταμπλ ποστινγκ. Κουτοπόνηρε χρυσαυγιτη εθνικιστή Θερμοπυλαιε, το ιδιο επικίνδυνοι δεν ειστε; Τι θέλετε να πειτε δηλ με την φωτο αυτη; Οτι ειναι το ιδιο χάλια με εσας; Λιγότερο; Οτι εσεις μπορειτε και καλυτερα;

      https://goo.gl/images/MDQJh7

      • Αχ πια αυτές οι λέξεις με τις οποίες ετικετοποιούν σχεδόν κάθε Ελληνα, χρυσαυγίτης,εθνικιστές, ακροδεξιός, φασίστας, πίσω από τις οποίες κρύβονται και βάση των οποίων υπάρχουν οι δήθεν εκσυγχρονιστικοί προοδευτικοί και οι δήθεν αριστεροί… που για άλλη μια φορά προσπαθούν να διχάσουν το λαό.! ΑΙΔΩΣ ΑΧΡΕΙΟΙ! ΧΩΡΙΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΣΥΡΙΖΑ….

  30. ΧΑΧΑΧΑ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!! ΧΑΧΑΧΑ ΤΣΙΠΡΑΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ES-ES TOY ΧΙΤΛΕΡ

    ΧΑΧΑΧΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΦΤΑΕΙ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ!!! ΧΑΧΑΧΑ

  31. Λετε δηλ οτι αφου ο (όντως άχρηστος) Τσιπρας ειναι χειρότερος απο τα ες ες, τοτε ειναι οκ για εσας να λατρέυετε τον χιτλερ; Ο Μιχαλολιακος και τα ες ες του δεν κρίνονται για τα μνημόνια, αλλα για το εμετικό ναζιστικό τους παρελθόν (και παρόν). Κουτοπόνηρα ξεδιάντροπα ναζιστακια.

    https://goo.gl/images/vonAag

    https://goo.gl/images/FPK1M9

  32. ΤΩΡΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ.ΝΑΖΙ ΚΑΙ ES-ES ΕΙΝΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΝΔ ΑΝΕΛ ΠΑΣΟΚ ΚΛΠ

    Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΘΑΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΛΕΨΕΙ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΥΣΑΞΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ.ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

    • Διότι από ότι φαίνεται, η θολοκουλτούρας σας των καφέ ματίων σας,
      μόνον τους χρυσαυγήτες φοβούνται!
      Καλύτερη διαφήμιση για τους χρυσαυγήτες ,
      δεν θα μπορούσατε να κάνετε!

      • Το καφέ ματι ομως του πραγματικού πιστού πατριωτη εθνικιστή, το δικό σας δηλ,

        που ειναι περήφανα ορθάνοιχτο και τοποθετημένο ευλαβικά δίπλα στο ελληνικο λάβαρο και την αγια εικονα της εκκλησίας μας, παραμένει ηρωικά ατρόμητο.

        https://goo.gl/images/MDQJh7

        (αυτα τα ‘αχ’ στους κύκλους σας παρεξηγούνται και τιμωρούνται, να προσέχετε)

  33. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ…
    ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΜΟΥ ΕΣΎ ΜΕ ΤΑ ΚΑΦΈ ΟΡΘΆΝΟΙΧΤΑ ΜΆΤΙΑ…
    ΠΡΌΣΕΧΕ ΤΙΣ ΜΎΓΕΣ…
    ΜΗΝ ΚΑΤΑΠΙΕΊΣ ΚΑΜΊΑ …
    ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ….

    • Το, απαθανατισμένο στα βιβλια της σύγχρονης λαμπρής ελληνικής ιστορίας, καφέ ματι ομως ειναι του πατριωτη πιστού εθνικιστή που σέβεται τα θεία, τα λάβαρα και κυριως τον εαυτο του. Βρίσκεστε σε γενικότερη σύγχυση; Για να το ξαναδούμε να το εμπεδώσουμε και να γελάσουμε παλι.

      https://goo.gl/images/MDQJh7

        • Εγω μονο αυτη τη φωτογραφία εχω.

          Η μύγα μαλλον ορθά περιτριγυρίζει το ορθάνοιχτο καφέ ματι του πιστού ελληνα εθνικιστή, που το παρουσιάζει λαμπρά και με σεβασμό δίπλα στην αγια εικονα και την ελληνική σημαια: https://goo.gl/images/MDQJh7
          Θα λέγατε οτι ο φακός απαθανάτισε την αγια τριάδα της σύγχρονης Ελλάδας;

          Και μου θυμίσατε μια αλλη εντομολογικου περιεχομένου σοφή λαϊκή ρήση που παει κάπως ετσι ‘εβγαλε η μύγα κωλο και έχεσε τον κοσμο ολο’. Νομιζω αυτη πρεπει να ειναι η επίσημη λεζάντα της παραπάνω ιστορικής φωτογραφίας του σύγχρονου ελληνα πιστού εθνικιστή.

          Τελος, αισθητικά, θα έλεγε καποιος οτι τα καφέ ματι του πιστού ειναι στη σύγχρονη κοινωνια (και στη φωτογραφία) σαν την μύγα μεσ’ το γαλα, αλλα το κανει με αυταπάρνηση και περηφανα για το καλο του τόπου τούτου. Για την πατριδα και τη θρησκεια που στέκονται δίπλα του.

  34. ΚΑΛΎΤΕΡΗ ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ
    ΧΡΥΣΑΥΓΊΤΕΣ
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΝΑ ΚΆΝΕΤΕ !
    ΒΡΕ ΆΝΤΕ ΟΥΣΤ ΑΠΌ ΔΩ
    Κ@ΛΟΜΥΓΕΣ ΤΌΥ ΚΈΡΑΤΆ!

  35. Μην προσπαθείτε να βάλετε καφέ μάτια στους συμπολίτες σας,
    που ούτε καν γνωρίζετε,
    με σχιζοφρενική χρήση μας γελοίας ρητορικής επιχειρηματολογίας !
    Ελέγξτε και προσδιορίστε κατανοητά ,
    το χρώμα των δικών σας ματιών στους συνανθρώπους σας
    ΠΡΩΤΑ!
    Και μην παίζετε συνεχώς την μπάλα στις κερκίδες!

    • απαθανατίστηκε αδιαμφισβήτητα απο τον φακό, με δικη του πρωτοβουλία και γενναιότητα κατα την μάχη του για να σώσει την χώρα μας, τη θρησκεια μας, τη σημαία μας (γι’αυτο στέκεται περηφανα και με σεβασμό δίπλα στα ιερά μας σύμβολα).

      https://goo.gl/images/MDQJh7

      Καμία ρητορική, καμια επιχειρηματολογία, καμια προσπαθεια για διαστρέβλωση. Απλα περιγράφω την σπουδαιότερη εικονα της σύγχρονης Ελληνικής ιστορίας. Περιγράφω αυτο που βλέπουμε ολοι, το αυτονόητο.

      • Σε ένα τραπέζι όπου συγκάθονται 4 Ελληνες,
        συγκάθονται και 5 Πρωθυπουργοί!
        Αν θέλεις να συγκαταλέγεις και τον εαυτό σου,
        στους Έλληνες κάποιας ιδιαιτερότητας,
        δώσε ένα πρότυπο διαλογικής συζήτησης
        στους υπόλοιπους Συνπρωθυπουργού σου,
        στους οποίους απευθύνεσαι !
        Και όχι μόνον με ΛΌΓΙΑ (μπουχτίσαμε!)
        αλλά και με Προσωπικά σου ΈΡΓΑ!
        Σε ένα τραπέζι όπου συγκάθονται 4 Ελληνες,
        συγκάθονται και 5 Πρωθυπουργοί!
        Αν θέλεις να συγκαταλέγεις και τον εαυτό σου,
        στους Έλληνες κάποιας ιδιαιτερότητας,
        δώσε ένα πρότυπο διαλογικής συζήτησης
        στους υπόλοιπους Συνπρωθυπουργού σου,
        στους οποίους απευθύνεσαι !
        Και όχι μόνον με ΛΌΓΙΑ (μπουχτίσαμε!)
        αλλά και με προσωπικά σου ΈΡΓΑ!
        «Δάσκαλε που εδίδασκες
        και ο ίδιος δεν επράττεις»

        • Γιατί ιεροσυλα προσπαθειτε να κλέψετε φως απο τη λαμπρότητα

          της πιο σπουδαίας φωτογραφίας της σύγχρονης Ελληνικής ιστοριας; Γιατι αλλάζετε θέμα; Γιατι δεν απολαμβάνετε και εκτιμάτε την εικονα σε ολο της το μεγαλείο; Γιατι δεν σέβεστε τον θρήσκο Ελληνα εθνικιστή που σέβεται τις άγιες εικονες και τα ελληνικά λαβαρα;

          https://goo.gl/images/MDQJh7

    • οπως ο εθνικιστής ευσεβής πιστός της ιστορικής φωτογραφίας

      https://goo.gl/images/MDQJh7

      Φωτιά και τσεκούρι και σε αυτους που δεν πιστεύουν οτι ο κέρβερος, ο κένταυρος και η σφιγγα υπήρξαν πραγματικά όντα (σε αντίθεση με την πιστη εθνικίστρια που, λαμπρά, τα θεωρεί και αυτα μερος της ιστοριας μας)

  36. ΤΕΡΜΑ οι πειραματισμοί των λεγόμενων ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ!
    Εάν αυτοί που θα ψηφίσουν, στις επόμενες εκλογές,
    κόμματα που έχουν υπογράψει ήδη μνημόνια,
    είναι ΑΠΛΑ προδότες,
    τότε,
    οι πατριώτες που θα ψηφίσουν πατριωτικά κόμματα
    που δεν θα έχουν την δυνατότητα να γίνουν Κυβέρνηση,
    είναι ΔΙΠΛΑ προδότες
    και οι πατριώτες που θα ψηφίσουν πατριωτικά κόμματα που κινδυνεύουν ακόμα και να μπουν στο Κ-υ-νοβούλιο
    είναι Τ Ρ Ι Π Λ Α προδότες!
    Διότι έτσι αποκαλύπτονται,
    ως υπηρέτες της Νέας Τάξης Πραγμάτων,
    με σκοπό να πνίξουν πατριωτικούς ψήφους
    υπέρ της Νέας Τάξης Πραγμάτων!
    Εδώ το Σύριζα με το ΑΝΕΛ μπόρεσε να συνεργαστεί,
    για να ξεπουλήσουν την ΠΑΤΡΙΔΑ μου!
    Γιατί να μην μπορούν να βρουν τον ΤΡΟΠΟ συνεργασίας,
    οι υποτιθέμενες πατριωτικές παρατάξεις αναμεταξύ τους,
    για την αποκατάσταση της αξιοπρέπειας της ΠΑΤΡΙΔΑΣ μου
    και να το παίζουν το «μπαλάκι»
    στον Έλληνα ψηφοφόρο;;;;;;

  37. ΤΕΡΜΑ οι πειραματισμοί των λεγόμενων ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ!
    http://ellinikahoaxes.gr/2015/12/19/ellada-tourkia-nato-stoltenberg/
    Εάν αυτοί που θα ψηφίσουν, στις επόμενες εκλογές,
    κόμματα που έχουν υπογράψει ήδη μνημόνια,
    είναι ΑΠΛΑ προδότες,
    https://www.pronews.gr/oikonomia/elliniki-oikonomia/290270_gkasimatis-ta-mnimonia-paredosan-ethniki-kyriarhia
    τότε,
    οι πατριώτες που θα ψηφίσουν πατριωτικά κόμματα
    που δεν θα έχουν την δυνατότητα να γίνουν Κυβέρνηση,
    είναι ΔΙΠΛΑ προδότες
    και οι πατριώτες που θα ψηφίσουν πατριωτικά κόμματα που κινδυνεύουν ακόμα και να μην μπουν στο Κ-υ-νοβούλιο
    είναι Τ Ρ Ι Π Λ Α προδότες!
    Διότι έτσι αποκαλύπτονται,
    ως υπηρέτες της Νέας Τάξης Πραγμάτων,
    με σκοπό να πνίξουν πατριωτικούς ψήφους
    υπέρ της Νέας Τάξης Πραγμάτων!
    Εδώ το Σύριζα με το ΑΝΕΛ μπόρεσε να συνεργαστεί,
    για να ξεπουλήσουν την ΠΑΤΡΙΔΑ μου! https://www.athensvoice.gr/sites/default/files/407_2.jpg
    ΓΙΑΤΊ να μην μπορούν να βρουν τον τρόπο συνεργασίας,
    οι υποτιθέμενες πατριωτικές παρατάξεις αναμεταξύ τους,
    για την αποκατάσταση της ΑΞΙΟΠΡΈΠΙΑΣ της ΠΑΤΡΙΔΑΣ μου
    και να το παίζουν το «ΜΠΑΛΆΚΙ»
    στον Έλληνα ψηφοφόρο;;;;;;
    https://www.youtube.com/watch?v=s4vj3Wm9JnY

  38. Και δεν θέλεις να συνεχίζεις να μας δείχνεις τον πρ@κτ@ σου!
    Δώσε όνωμα και τηλέφωνο!

    • Οταν γελοιοποιείτε και ευτελίζετε τις απειλές σας (βιασμού, ξυλοδαρμού ή θανάτου; – μπορειτε να γίνετε πιο σαφής παρακαλώ;), κατά τα άλλα αξιαγάπητε Ελληνα εθνικιστή πιστε, τί να σας γράψει κάποιος μετά από αυτό;

      https://goo.gl/images/MDQJh7

  39. Κρύυυυψου κ@λ@τρυπίδαμ κρύυυυυψου και ροδοκοκκινίιιιισου …

    • Εχει καταγραφεί ανεξίτηλα στα βιβλια της ιστοριας και στις καρδιές μας. Όπως και η δολοφονία της ελληνικής απο τους πολυ πατριωτες εθνικιστες (αλλα πολυ πατριωτες ομως).

      https://goo.gl/images/MDQJh7

    • Οταν υπάρχει διάπλατα, περήφανα και δημοσια ανοιχτή η πρίμα ασσολούτα,

      του νεοέλληνα εθνικιστή πιστου, όλες οι άλλες ωχριούν μπροστα της. Σταματήστε με τις ιερόσυλος εμμονές σας να αναζητείτε άλλες.

      ‘Δε ουάν ρίνγκ του ρούλ δεμ ολ’
      https://goo.gl/images/MDQJh7

      • Γιατί δεν μας παραπέμπεις σε δικές σου αρθρογραφείς,
        ώστε να μπορεί και ένας μέσω Έλληνας,
        να «διαφωτιστεί» από τα δικά σου πνευματικά ιδανικά και «φώτα»;

        • Υποστηρικτή των Θερμοπυλαιων, τα μόνα ουσιώδη που πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος:

          Τους θερμοπυλες τους υποστηριζουν χουντικοί και χιτλερικοί εδω μεσα, (δεν πρόκειται για κατηγορίες ή εικασίες, αλλα για δικές τους ξεδιάντροπες και εμετικές παραδοχές), και κανένας απο εσας δεν τους επικρίνει. Επισης, οι πρωκτοεμμονές σας με τους ποπούς των αλλων, προσβάλλουν τον αρχιποπό του νούμερο ενα εθνικιστή πιστου, και αυτο δεν σας τιμά ουτε σαν εθνικιστή ουτε σας ποπολάγνο – καταντά ιεροσυλία πια.

          https://goo.gl/images/MDQJh7

  40. Κι άλλους υποτακτικούς τους στην Ελλάδα… αγάπησαν οι Αμερικανοί αφέντες τους, αλλά τηρούσαν κάποια προσχήματα. Με τον mister Tsipra δεν τηρούν κανένα!Έτσι, μετά από την πρωτοφανή στα ελληνικά χρονικά δημόσια στήριξη που του προσέφερε προ ολίγων ημερών ο πρεσβευτής-Ύπατος Αρμοστής Πάιατ, λέγοντας πως «η ιστορία θα είναι πολύ γενναιόδωρη με τον Τσίπρα», τα αφεντικά ετοιμάζουν νέα πρόσκληση του… darling τους στον Λευκό Οίκο, για το πρώτο εξάμηνο του 2019, προκειμένου να του εκφράσουν με τον τρόπο αυτό την ξεκάθαρη στήριξή τους, λίγο πριν από τις εκλογές!
    Η σχετική πληροφορία δημοσιεύθηκε στο «Έθνος της Κυριακής» και φέρει την υπογραφή του Μιχάλη Ιγνατίου (γνωστού και ως «φωνή της Αμερικής, Νο 1»), άρα είναι απολύτως αξιόπιστη!
    (ΥΓ) 1: Λέτε μόλις χάσει τις εκλογές, να τον… υιοθετήσουν κιόλας;
    (ΥΓ) 2: Δε θα κουραστώ να το επαναλαμβάνω: η… λεβεντογέννα ΚΝΕ οδηγεί παντού. Ακόμα και στον… Λευκό Οίκο!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ