Ο Ν. Παππάς παραδέχεται ότι ο Πετσίτης ήταν συνεργάτης του: Ας απαντήσει ο ίδιος για την πορεία του | Μετά τον σάλο έκλεισε τον λογαριασμό του στο Facebook

7
477

ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ… ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗ – ΚΑΜΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ

Σχέσεις κυβέρνησης με Λαυρεντιάδη: Tρεις μέρες μετά την αποκάλυψη, απάντησε ο Νίκος Παππάς και παραδέχθηκε ότι ο Πετσίτης είναι συμμαθητής του και κάποια στιγμή ήταν δίπλα του εθελοντικά – Καμία απάντηση από το γραφείο του Πρωθυπουργού για την υπόθεση – Ο κ. Παππάς αρκέστηκε να δηλώσει ότι είναι όλα σκανδαλολογία εκπορευόμενη από τη ΝΔ, αλλά δεν απάντησε για την ταμπακιέρα της υπόθεσης περί μισθοδοσίας από τον Λαυρεντιάδη – Το κουτί της… Πανδώρας άνοιξε και οι αποκαλύψεις που έρχονται είναι καταιγιστικές – Μετά την αποκάλυψη του Newsbomb.gr για τον Μανώλη Πετσίτη, «κολλητό» του Νίκου Παππά που μπαινόβγαινε στο Μέγαρο Μαξίμου, ενώ παράλληλα ήταν υπάλληλος του Λαυρεντιάδη, σήμερα 10/12/2018, το Newsbomb.gr αποκάλυψε ότι ο κύριος αυτός, δεν είχε πατήσει ποτέ το πόδι του στην ELFE! 

Χωρίς να απαντήσει στην ουσία της υπόθεσης ο κ. Νίκος Παππάς παραδέχθηκε ότι ο κ. Πετσίτης είναι φίλος του και συμμαθητής του.

«Αρμόδιος να απαντήσει για την πορεία του είναι ο ίδιος ο Μανώλης Πετσίτης», δηλώνει ο υπουργός ΨΗΠΤΕ, Νίκος Παππάς σε σημερινή του συνέντευξη στο ραδιόφωνο «Στο Κόκκινο».

Μάλιστα παραδέχθηκε ότι κάποια στιγμή ο κ. Πετσίτης ήταν πολύ κοντά του και δεν αρνήθηκε ότι ήταν οδηγός του!

Νίκος Παππάς: Ήταν κοντά μου εθελοντικά

Nikos Pappas in Stavros Niarchos Foundation Cultural Center

«Το είναι φίλος μου και συμμαθητής μου, αλίμονο. Ήταν κάποια στιγμή εθελοντικά κοντά μου… »

Συνέχισε όμως σημειώνοντας πως «ο κ. Πετσίτης είναι ο ίδιος αρμόδιος για να απαντήσει για την πορεία του», ενώ πρόσθεσε ότι «επί δικής μας διακυβέρνησης δεν υπήρξε καμία εύνοια συμφερόντων». Μάλιστα, επιχείρησε να δείξει πως πρόκειται «για σκανδαλολογία» που εκπορεύεται από τη Νέα Δημοκρατία.

Ο κ. Παππάς είπε χαρακτηριστικά ότι «επειδή η Νέα Δημοκρατία «έχει χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της» και «της έχει πέσει ο ουρανός στο κεφάλι» στην οικονομία, σκανδαλολογεί ασύστολα. Έχει κάτσει, ψειρίσει τη μαϊμού, ψάξει και τα ίδια τα πρόσωπά μας, τους φίλους και συγγενείς μας και τους παλιούς μας συμμαθητές. Αυτό που πρέπει να ψάξει κανείς να δει είναι πότε και αν ευνοήθηκαν συγκεκριμένα συμφέροντα και με ποια διακυβέρνηση».

Ειδικά για τα χρέη εταιρείας συμφερόντων Λαυρεντιάδη προς την ΔΕΠΑ, ο κ. Παππάς τόνισε ότι η ΝΔ «έχει επιλέξει να «σηκώσει» πολιτική αντιπαράθεση -με αποτυχημένο τρόπο που προκαλεί θυμηδία- είναι σαφές ότι τα χρέη … δημιουργήθηκαν επί κυβέρνησης ΝΔ κυρίως. Τα άλλα είναι για λαϊκή κατανάλωση λίγων 24ώρων…», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παππάς, πιστεύοντας ότι το θέμα θα ξεφουσκώσει.

Διαβάστε σχετικά:

ΝΔ σε Παππά: Φραγκοδίφραγκα τα 200.000 ευρώ που πήρε ο συμμαθητής σου…

Κρύος ιδρώτας από τις αποκαλύψεις του Newsbomb.gr 

Όπως έγραφε νωρίτερα σήμερα το Newsbomb.gr ο Πετσίτης αν και πληρωνόταν από την ELFE δεν είχε πατήσει ποτέ το πόδι του στην Καβάλα.

Υπάρχει άνθρωπος – κλειδί που γνωρίζει τα πάντα; Πώς πληρωνόταν ο κ. Πετσίτης και για ποιες υπηρεσίες; Ως τι πληρωνόταν; Ως χημικός; Ως σύμβουλος; Ως σερβιτόρος;

Ερωτήματα στα οποία δεν απαντά κανείς.

Και για να είμαστε ξεκάθαροι: Ο άνθρωπος μπορεί να πληρώνεται από όποιον θέλει και να εργάζεται όπου θέλει.

Παντελώς έκθετος ο Πρωθυπουργός

Όμως από την ώρα που ο κ. Μανώλης Πετσίτης μπαινοβγαίνει στο Μαξίμου και την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη το σκάνδαλο με την υπόθεση ΔΕΠΑ – Λαυρεντιάδη, δεν μπορεί να μένουν σκιές για τη σχέση της κυβέρνησης με τον υπόδικο επιχειρηματία. 

Γίνεται απολύτως αντιληπτό ότι με αυτή την υπόθεση έκθετος είανι ο Αλέξης Τσίπρας πρωτίστως και στη συνέχεια όλοι οι υπουργοί που σχετίζονται με το σκάνδαλο της ΔΕΠΑ.

PETSITIS 2.JPG 222

Επίσης είναι απορίας άξιον γιατί κανείς δεν μας λέει πώς αυτός ο κύριος μπαινόβγαινε στο Μαξίμου και φωτογραφιζόταν στην αίθουσα Τύπου που κάνει δηλώσεις ο πρωθυπουργός όπως αποκάλυψαν με σχετική φωτογραφία ΤΑ ΝΕΑ.

Ο μόνος που γνωρίζει το πραγματικό περιεχόμενο της εργασίας του Μανώλη Πετσίτη προς την Ελληνικά Λιπάσματα και Χημικά είναι ο Οικονομικός Διευθυντής της ELFE Χρήστος Καμπούρης.

Ο κ. Καμπούρης είναι στενός συνεργάτης του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη και περιλαμβάνεται μαζί με τον υπόδικο επιχειρηματία στα 11 άτομα σε βάρος των οποίων η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών άσκησε ποινική δίωξη στις 30 Ιουλίου για την υπόθεση των οφειλών της ELFE προς την Δημόσια Επιχείρηση Αερίου.

Έως τις 22 Μάιου του 2015 ο κ. Καμπούρης, ήταν αναπληρωτής διοικητής στο ΜΕΤΑΞΑ, ωστόσο αποχώρησε μετά την απόφαση του τότε υπουργού Υγείας Παναγιώτη Κουρουμπλή να αλλάξουν όλες διοικήσεις των δημόσιων νοσοκομείων της χώρας. Για την ιστορία ο Καμπούρης είναι διδάκτωρ χρηματοοικονομικής με μετεκπαίδευση σε διοίκηση της υγείας.

Συνδικαλιστές μέλη της Ομοσπονδίας Εργατοϋπαλλήλων Χημικής Βιομηχανίας Ελλάδας αναφέρουν πως «στους παροικούντες στην Καβάλα ήταν γνωστό πως η ELFE είχε σύνδεσμο με το Μαξίμου» και πως πλέον αποκαλύπτεται πως τον ρόλο αυτό τον έπαιζε ο Μανώλης Πετσίτης.

Κατά τις ίδιες πηγές ο Χρήστος Καμπούρης είναι διπλά υπόλογος.

Ο Λαυρεντιάδης δεν είχε χρήματα να πληρώσει τους εργαζόμενους, αλλά πλήρωνε τον Πετσίτη

Ο κ. Καμπούρης όχι μόνον γνώριζε τη σχέση Λαυρεντιάδη – Πετσίτη – Μαξίμου, αλλά το 2016 και το 2017, κατά την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που είχαν καταθέσει σε βάρος της διοίκησης της ELFE οι εργαζόμενοι των Λιπασμάτων Καβάλας (που είτε είχαν τεθεί σε διαθεσιμότητα είτε είχαν απολυθεί), υποστήριζε πως η εταιρεία δεν είχε χρήματα να καταβάλει τις μισθοδοσίες.

manolis petsitis 56565

 

Την ίδια στιγμή όμως, σύμφωνα με τους συνδικαλιστές, ο κ. Καμπούρης υπέγραφε τη σύμβαση του Μανώλη Πετσίτη που προέβλεπε αμοιβές 72.693 ευρώ για το 2016 και 128.500 ευρώ για το 2017.

Πηγές κοντά στην Ομοσπονδία Εργατοϋπαλλήλων Χημικής Βιομηχανίας Ελλάδας υποστηρίζουν πως τα «βάσανα» των εργαζομένων στα φωσφορικά λιπάσματα δεν έχουν τελειώσει, καθώς η υπόσχεση του Αλέξη Τσίπρα για οριστική αποκατάσταση των απολυμένων παραμένει στα χαρτιά. Tην ίδια ώρα καταγγέλλουν πως επιδεικνύεται περίεργη ανοχή προς τη Διοίκηση της ELFE και προς τις εταιρείες δορυφόρους της -όλες συμφερόντων Λαυρέντη Λαυρεντιάδη- οι οποίες δεν εμφανίζονται στις τριμερείς συναντήσεις που διοργανώνονται στο υπουργείο Εργασίας για το θέμα.

lavrentis lavrentiadis 1200x782

Κατά τους συνδικαλιστές το «μεγάλο κόλπο» που δρομολογούσαν ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης και οι «πολιτικοί τους εξυπηρετητές» ήταν να θέσουν σε «εξυγίανση» την υπερχρεωμένη ELFE, κουρεύοντας καθολικά τις οφειλές της προς προμηθευτές και πιστωτές, δηλαδή πρςο τη ΔΕΠΑ και τους εργαζόμενους στα λιπάσματα. Την ίδια στιγμή, θα περνούσαν το παραγωγικό κομμάτι της λειτουργίας της βιομηχανίας φωσφορικών λιπασμάτων στις «παρένθετες» εταιρείες που έχει συστήσει ο Λαυρεντιάδης τα τελευταία χρόνια.

«Οι δικαστικές αποφάσεις που υπάρχουν, δείχνουν ξεκάθαρα τον δρόμο: η εργοδοσία στη ΒΦΛ είναι ΜΙΑ και αδιαίρετη, οι εταιρείες που κατά καιρούς εμφανίζονται ως «ανεξάρτητες μεταξύ τους» δεν είναι παρά τα μέρη ενός ολοκληρωμένου σχεδίου που σκοπό είχε και έχει: α) να ξεπεραστεί ο σκόπελος της «υπερχρέωσης» της «μητρικής» ELFE και β) να μειωθεί το εργασιακό κόστος σε βαθμό που να αντιβαίνει στους κανόνες που διέπουν τη λειτουργία μιας βαριάς χημικής βιομηχανίας με ό,τι αυτό συνεπάγεται και για την ασφάλεια των εγκαταστάσεων αλλά και όλης της περιοχής», αναφέρει η ΟΕΧΒΕ σε πρόσφατη της ανακοίνωση.

Οι συνδικαλιστές θεωρούν πως από τη στιγμή που η Δικαιοσύνη θα εξετάσει τη σχέση του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη με τον Μανώλη Πετσίτη, και τις σχέσεις του τελευταίου με τον Θεόδωρο Κιτσάκο, τον πρώην Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΠΑ -που πριν αναλάβει στην επιχείρηση αερίου είχε διατελέσει Γενικός Διευθυντής της ELFE- τότε θα αναδειχθεί όλο το εύρος της πολιτικής διαπλοκής στην υπόθεση ELFE- ΔΕΠΑ.

Πληροφορίες αναφέρουν πως για την υπόθεση εξετάζεται ήδη αίτημα σύγκλησης της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, ώστε να γίνει πλήρης ενημέρωση από τα πολιτικά πρόσωπα που ο Θεόδωρος Κιτσάκος αποκάλυψε πως γνώριζαν την υπόθεση των οφειλών της ELFE προς τη ΔΕΠΑ, αλλά και ενημέρωση από την Αρχή για το Ξέπλυμα Χρήματος, που από το 2011 έχει αναδείξει τις μεθοδεύσεις Λαυρέντη Λαυρεντιάδη στην ELFE.

Διαβάστε επίσης:

Μανώλης Πετσίτης: Ο κολλητός του Νίκου Παππά που από σερβιτόρος έγινε υπάλληλος του Λαυρεντιάδη

Πολιτικός «σεισμός» μετά την αποκάλυψη του Newsbomb.gr για τις σχέσεις κυβέρνησης – Λαυρεντιάδη

Ο Μάνος Πετσίτης μετά τον σάλο έκλεισε τον λογαριασμό του στο Facebook

papas_arthro

Απόλυτη στήριξη από Παππά που αντί άλλης απάντησης σχολιάσε πως «η ΝΔ ψειρίζει την μαϊμού» – ΝΔ: Ο κ. Παππάς θεωρεί «φραγκοδίφραγκα» τα 200.000 ευρώ που πήρε ο συμμαθητής του από την εταιρεία Λαυρεντιάδη – Ποιος είναι ο σερβιτόρος από την Καισαριανή που επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ εκτοξεύτηκε οικονομικά και βρέθηκε το 2016 να έχει έξι θέσεις απασχόλησης!

Μέχρι χθες το βράδυ η προσωπική σελίδα που διατηρούσε στο Facebook ο στενός συνεργάτης του Νίκου Παππά Μανώλης Πετσίτης, ήταν ενεργή με μια πληθώρα φωτογραφιών.

Πλέον όποιος την αναζητήσει στο συγκεκριμένο μέσο δικτύωσης, δεν μπορεί πλέον να την βρει, αφού ο πρώην σερβιτόρος και νυν συνεργάτης του Υπουργού Ψηφιακής Ποιλτικής φέρεται να την κατέβασε.

Έτσι χάθηκε η ευκαιρία να θαυμάσουν όλοι τον κύριο Πετσίτη να φωτογραφίζεται βράδυ με ντεγκραντέ γυαλί δίπλα στην αγαπημένη του ερμηνεύτρια Άντζελα Δημητρίου.
Η σελίδα του αποτύπωνε με τον καλύτερο τρόπο τα έργα και τις ημέρες του πρωην σερβιτόρου και πλέον ακριβοπληρωμένου στελέχους διαφόρων επιχειρήσεων.

Στις πληροφορίες δεν υπήρχε απολύτως τίποτε για την δουλειά του, ενώ στην πλειψηφία τους οι φωτό αφορούσαν καθημερινές στιγμές του Μανώλη Πετσίτη.

Έτσι, οι φίλοι του μέχρι χθες τον έβλεπαν να πίνει καφέ στο Κολωνάκι, να διασκεδάζει στα μπουζούκια και να απολαμβάνει τις περσινές καλοκαιρινές του διακοπές στην Πάρο.
Θαύμαζαν επίσης και την άψογη χρήση της ελληνικής γλώσσας σε πολλές από τις αναρτήσεις του, όπου έγραφε λάθος τις λέξεις ενώ δεν πέθαινε για τον τονισμό.

Οι πληρορφορίες λένε ότι η προσωπική του σελίδα κατέβηκε εσπευσμένα μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών με άνωθεν εντολή.

Παππάς για Πετσίτη: Η ΝΔ ψειρίζει τη μαϊμού

Επίθεση στη ΝΔ εξαπέλυσε ο Νίκος Παππάς όταν εκλήθη να απαντήσει για την υπόθεση του Μάνου Πετσίτη και τις αποκαλύψεις ότι ο παιδικός του φίλος από σερβιτόρος «εκτινάχθηκε» επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ σε ακριβοπληρωμένο σύμβουλο της κυβέρνησης.
Ο κ. Παππάς από τη συχνότητα του ραδιοσταθμού «Στο Κόκκινο» είπε χαρακτηριστικά ότι όλος ο θόρυβος δημιουργήθηκε διότι «η Νέα Δημοκρατία «έχει χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της» και «της έχει πέσει ο ουρανός στο κεφάλι» στην οικονομία και σκανδαλολογεί ασύστολα. Έχει κάτσει, ψειρίσει τη μαϊμού, ψάξει και τα ίδια τα πρόσωπά μας, τους φίλους και συγγενείς μας και τους παλιούς μας συμμαθητές. Αυτό που πρέπει να ψάξει κανείς να δει είναι πότε και αν ευνοήθηκαν συγκεκριμένα συμφέροντα και με ποια διακυβέρνηση».

Ειδικά για το σκάνδαλο με τα χρέη της ELFE (εταιρείας συμφερόντων Λαυρεντιάδη στην οποία μάλιστα εμφανίζεται να εργάζεται ο Μανώλης Πετσίτης) προς τη ΔΕΠΑ, ο υπουργός παρατήρησε πως η ΝΔ «έχει επιλέξει να σηκώσει πολιτική αντιπαράθεση, με αποτυχημένο τρόπο που προκαλεί θυμηδία, καθώς είναι σαφές ότι τα χρέη … δημιουργήθηκαν επί κυβέρνησης ΝΔ κυρίως». «Τα άλλα», συμπλήρωσε, είναι για λαϊκή κατανάλωση λίγων 24ώρων, την έχουμε δει σε δεκάδες άλλες περιπτώσεις … σηκώνεται ένας αχός, φουσκώνουν κάποια μπαλόνια, που μετά από 48 ώρες σπάνε. Όποιος διαβάσει το ρεπορτάζ, καταλαβαίνει ότι πρόκειται για ακόμη μία τέτοια περίπτωση».

ΝΔ σε Παππά: Το κουβάρι της υπόθεσης μόλις άρχισε να ξετυλίγεται

«Αν η Νέα Δημοκρατία «ψειρίζει τη μαϊμού», προφανώς ο Νίκος Παππάς θεωρεί φραγκοδίφραγκα τα 200.000 ευρώ που πήρε ο συμμαθητής του Μανώλης Πετσίτης χωρίς καμία αιτιολογία, από την εταιρεία Λαυρεντιάδη που φέσωνε το Δημόσιο.

Θα του συστήναμε να είναι πιο προσεκτικός στις δηλώσεις του διότι το κουβάρι αυτής της σκοτεινής υπόθεσης μόλις άρχισε να ξετυλίγεται».

Ζητούνται απαντήσεις για το ρόλο του Πετσίτη

Αναπάντητα παραμένουν ωστόσο τα δεκάδες ερωτηματικά για το ποιος τελικά είναι ο ρόλος και τα καθήκοντα του Μάνου Πετσίτη που σύμφωνα με τις αποκαλύψεις που είδαν το φως της δημοσιότητας φέρεται να συστηνόταν ακόμη και ως κουμπάρος του Νίκου Παππά.
Ο παιδικός φίλος του Νίκου Παππά, από σερβιτόρος στην Καισαριανή εκτοξεύθηκε οικονομικά επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Το θέμα ήρθε στη δημοσιότητα από δημοσιογραφικά ρεπορτάζ (στα Παραπολιτικά, το newsbomb και τον Ελεύθερο Τύπο), ενώ έχει φτάσει και στη Βουλή με ερώτηση που καταθέτει ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Γ. Μανιάτης. Ερωτήματα έχει θέσει και η Νέα Δημοκρατία και μάλιστα σήμερα η εκπρόσωπος Τύπου Μαρία Σπυράκη επανήλθε στο θέμα ζητώντας απαντήσεις από την κυβέρνηση.

Τα «ΝΕΑ» σήμερα αποκαλύπτουν το παρασκήνιο γύρω από το success story του μυστικοσύμβουλου του Νίκου Παππά αλλά και μία φωτογραφία που δείχνει τον κ. Πετσίτη σε ρόλο… Τσίπρα μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου!

Ο κ. Πετσίτης, πέρα από τη στενή επαφή που έχει με πρωτοκλασάτα στελέχη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών ανέπτυξε σχέσεις και με μεγάλους επιχειρηματίες και μάλιστα η οικονομική του κατάσταση άλλαξε εντυπωσιακά. Από σερβιτόρος σε πιτσαρία βρέθηκε να ζει σε μεγάλη βίλα με πισίνα στους πρόποδες της Πάρνηθας και να διάγει έναν πολυτελή βίο. Την περίοδο 2014-15 εντάχθηκε στο περιβάλλον του Νίκου Παππά με τον οποίο έχουν από παιδιά στενή επαφή (παιδικοί φίλοι, συμμαθητές και εν συνεχεία κουμπάροι, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα).

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο κ. Πετσίτης όταν ήταν σερβιτόρος το 2013 είχε ετήσιο εισόδημα 5.000€. Κι όμως βρέθηκε το 2017 με ετήσιο εισόδημα από διάφορες πηγές στα 205.000€ και σύνολο απολαβών στη διετία 2016 – 2017 περί τις 380.000€.!

Επίσης, όπως γράφουν τα «Νέα», στις 30 Νοεμβρίου 2016 ο κ. Πετσίτης, φέρεται να δημιουργεί την ιδιωτική κεφαλαιουχική εταιρεία Boss Athens Single Member PC. Οπως αναφέρεται στο έγγραφο σύστασης της εταιρείας, «σκοπός είναι οι υπηρεσίες παροχής επιχειρηματικών κι επενδυτικών συμβούλων διαχείρισης, υπηρεσίες ανεύρεσης πελατών, η παροχή επαγγελματικής και τεχνικής υποστήριξης και παροχή σύμβουλων» κ.λπ. Προκαλεί σειρά ερωτημάτων ο λόγος δημιουργίας της συγκεκριμένης εταιρείας (σ.σ.: εμφάνιζε ισολογισμούς της τάξης των 1.500 ευρώ).

«Ο άγνωστος στο ευρύ κοινό σερβιτόρος στο επάγγελμα κατάφερε να κάνει πραγματικότητα τα πιο τρελά του όνειρα και να ζει μια αξιοζήλευτη ζωή. Με ωραίες γυναίκες, γεμάτους τραπεζικούς λογαριασμούς, τραπέζια σε trendy μαγαζιά της αθηναϊκής νύχτας, πανάκριβα κρασιά και ουίσκι (για τα οποία δείχνει ιδιαίτερη αδυναμία σε σημείο… υπερβολής)» αναφέρουν τα δημοσιεύματα. Το in.gr έγραψε το Σάββατο, ότι στα μπαρ τον φώναζαν ο «Μανώλης του Παππά» και τα βασικά του στέκια ήταν δύο: Ένα στην οδό Τσακάλωφ κι ένα στα βόρεια προάστια.

Το όνομα του κ. Πετσίτη, ήρθε για πρώτη φορά στη δημοσιότητα λίγο πριν από τις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015, όταν ο στενός πυρήνας των συνεργατών του κ. Τσίπρα έδινε προγνωστικά για το αποτέλεσμα.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσαν το 2015 «ΤΑ ΝΕΑ» έδειχνε μάλιστα ένα χαρτί με τις προβλέψεις λίγο πριν τα αποτελέσματα.

petsitis_provlepsi

Αν και όλοι, ο αείμνητος Θοδωρής Μιχόπουλος, ο Νίκος Παππάς, ο Αλέκος Φλαμπουράρης, αλλά και ο Αλέξης Τσίπρας, ήταν συγκρατημένοι, ο μόνος που έπεσε απόλυτα μέσα στο αποτέλεσμα ήταν ο Μανώλης Πετσίτης, που έδινε τη Ν.∆. στο 28% και τον ΣΥΡΙΖΑ στο 35%.

Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν επίσης ότι από φτωχός μισθωτός ο Μανώλης Πετσίτης βρέθηκε το 2016 να έχει έξι θέσεις απασχόλησης!

Δείτε βίντεο: Μάνος Πετσίτης: Ζητούνται απαντήσεις για τις σχέσεις του με την κυβέρνηση

protothema.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μόνο με Τσίπρα ο φτωχός μπορεί να φτάσει από τις 5 στις 205 χιλιάδες. Μόνο ο Τσίπρας προστατεύει τη φτωχολογιά

  2. Είπα και εγώ ότι μας πτώχευσε η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. Άσε που κατηγορούν αδίκως τον Τσοχατζόπουλο. Τις μίζες τις έπερνε από την ΖΗΜΕΝΣ ο Πετσίνης. χι χι χι

    • ΟΧΙ ΜΟΝΟ Η ΖΗΜΕΝΣ. ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΑΙΡΝΕ Ο ΠΕΤΣΙΤΗΣ. ΕΣΥ ΜΕΙΝΕ ΣΤΑ Ο,60 ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΟΗΤΕ!

  3. Ατε την βγαλατε και σημερα με τις μαλ…κιες του Ναρκοεμπορου!!! Καθε μερα σας πεταει και μια μαλ…κια και εσεις βεβαια το φχαριστιεστε…..Ρε ετσι θα πολεμησετε τον Τσιπρα και τον Συριζα που βοηθαει τους ανθρωπους;;;;;; 2.000.000 φτασανε οι αιτησεις και 1.500.000 περνουνε ηδη τα χρηματα ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ!!!!!!!! ρε πηγαινετε να πειτε αυτες τις μπουρδες σας σ’ αυτους τους ανθρωπους…θα σας φτυσουνε. Ρε εσεις ΚΟΨΑΤΕ τους ΜΙΣΘΟΥΣ, ΚΟΨΑΤΕ τις
    ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΑΠΟΛΥΣΑΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ…ΡΕ ΦΤΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΣΤΟ 30 % !!!!!! ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΟΥΤΕ ΤΟΥς ΜΙΣΘΟΥΣ ΕΚΟΨΕ, ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΕΙΩΣΕ, ΟΥΤΕ ΑΠΕΛΥΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΕΠΕΣΕ ΣΤΑ ΜΙΣΑ….και εσεις ασχολειστε με τις μαλ…κιες του Ναρκοεμπορου ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ!!!!!!!!!!! ρε καθε μερα σας φλωμονουνε στις μπουρδες και εσεις σαν τα ζα…….

  4. ΑΠΟ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΣ ΜΕ ΕΙΣΟΔΗΜΑ 5000 ΕΥΡΩ ΕΤΗΣΙΩΣ ΤΟ 2015 ΣΕ ΒΙΛΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΔΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΝΗΘΑΣ ΜΕ ΕΙΣΟΔΗΜΑ 250 ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ ΕΤΗΣΙΩΣ ΤΟ 2018. ΘΑΥΜΑ Η ΑΓΥΡΤΕΙΑ ΠΑΠΑ!

    • συνεχιζει το στελεχος του ΝΑΡΚΟΕΜΠΟΡΟΥ…….. για 48 ωτες μετα θα βρουνε αλλο, παλι για 48 ωρες μετα παλι αλλο κ.ο.κ.μοναχα οι ναζιστες θα το συνεχισουν ….αυτοι ειναι της σχολης γκεμπλς τα παιρνουν απο τον ΝΑΡΚΟΕΜΠΟΡΟ και το συνεχιζουν επι χρονια !!! Ο ΝΑΡΚΟΕΜΠΟΡΟΣ ειναι της Αμερικανικης σχολης ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΑΛΛΟ…….ΣΟΥ ΚΑΙΕΙ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ [που ειναι και λιγος απο γεννησιμιου του !!!!]

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ