ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Με κέφι και μεράκι το Λαϊκό γλέντι του ΚΚΕ στο Εργατικό Κέντρο

3
887
 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Οι Κομματικές Οργανώσεις Κω και Ηρακλειδών του ΚΚΕ διοργάνωσαν λαϊκό γλέντι με μουσική και φαγητό (όλα χειροποίητα και σπιτικά, όπως και το εξαιρετικό κρασί και τσίπουρο του Πέτρου Γιώτη) στα πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης Νοέμβρη – Δεκέμβρη 2018 απόψε στο Εργατικό Κέντρο.

Ομιλία-χαιρετισμό εκ μέρους των κομματικών οργανώσεων απηύθυνε στην έναρξη της βραδιάς η Κική Μακρή η οποία αναφέρθηκε στην εκδήλωση και τους συντελεστές της βραδιάς, στα 100χρόνια από την ίδρυση του ΚΚΕ «τέκνο της ανάγκης και ώριμο τέκνο της οργής…» αλλά και στην Κυβερνητική ρητορεία για το νέο προϋπολογισμό, όπου ο λαός βγαίνει εξ ίσου χαμένος, για να διασφαλιστεί η δημοσιονομική πειθαρχία και τα κέρδη των μονοπωλίων».

«Κριτήριο του λαού δε μπορεί να είναι ούτε τι άλλο θα χάσει, ούτε από πού θα το χάσει. Αυτό που χρειάζεται είναι να βάλει μπροστά τις ανάγκες του και να διεκδικήσει αναπλήρωση όσων έχασε τα προηγούμενα χρόνια και όσων δικαιούται για να ζήσει με αξιοπρέπεια».

 

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν έκτισες μόνο το Εργατικό κέντρο. Τους έκαμες και αίθουσα διασκέδασης. Να ερνάτε καλά παιδιά.

  2. Και να λέμε και ένα ευχαριστώ πότε πότε. Γιατί αυτό το κτίριο του Εργατικού Κέντρου το έκτισε ο Καίσερλης με μελέτη και κατασκευή μόνο από τους υπαλλήλους και τους τεχνίτες του Δήμου μας. Που είσαι ρε Καίσερλη.

  3. Το εργατικό κέντρο είναι τα γραφεία του ΚΚΕ ; Πως κάνουν γλέντια οι κομμουνιστές εκεί; Να κάνουν και άλλα κόμματα εκδηλώσεις εκεί μέσα. Να πάνε και οι πασοκτζήδες, και οι νεοδημοκράτες, και οι χρυσαυγίτες και όποιος άλλος θέλει.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ