ΑΙΧΜΕΣ Γ. Νικητιάδη: Η μη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο εξαιτίας αντιρρήσεων από συγκεκριμένο υποψήφιο, δεν αποτελεί ενέργεια που συνάδει με αρχές και αξίες που θέλει να υπηρετήσει το ΚΙΝΑΛ

17
627

Για τη μη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ στη Δωδεκάνησο στις επόμενες εθνικές εκλογές ο τ. Υφυπουργός Πολιτισμού-Τουρισμού και π. Βουλευτής Δωδεκανήσου Γιώργος Νικητιάδης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

« Αρκετά νωρίς είχα εκφράσει την βούλησή μου να συστρατευθώ στο ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ στην Δωδεκάνησο, προκειμένου να συνεισφέρω με τις όποιες δυνάμεις μου, στην αύξηση του ποσοστού του και στην βελτίωση της παρουσίας του στα νησιά μας.

Η μη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο εξαιτίας αντιρρήσεων από συγκεκριμένο υποψήφιο, δεν αποτελεί ενέργεια που συνάδει με τις αρχές και τις αξίες που θέλει να υπηρετήσει το ΚΙΝΑΛ. Τελικός κριτής όλων μας θα είναι ο Λαός της Δωδεκανήσου . Όλοι, αργά ή γρήγορα, κρινόμαστε.

Σε ό,τι με αφορά, είναι αυτονόητο ότι θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για τις αρχές και τις αξίες που μέχρι σήμερα υπηρέτησα και θα επιδιώξω να είμαι διαρκώς στον κοινό αγώνα με τους συμπατριώτες μου Δωδεκανήσιους που παλεύουν για μια καλύτερη πορεία των νησιών μας και της πατρίδας μας και για την βελτίωση του επιπέδου ζωής τους που έχει υποστεί τεράστια πλήγματα τα τελευταία χρόνια.

Η χώρα μας περνάει σε μια καινούργια εποχή. Μετά τις επόμενες εθνικές εκλογές, η νέα κυβέρνηση θα πρέπει να οργανώσει με σωστό και προοδευτικό τρόπο την μεταμνημονιακή εποχή, θα πρέπει να προχωρήσει σε σημαντικές μεταρρυθμίσεις που δεν τόλμησε ή δεν ήθελε η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΝΕΛ, θα πρέπει να άρει τις αδικίες που έχει υποστεί η μέγιστη πλειοψηφία των εργαζομένων και του λαού μας και τέλος θα πρέπει να χαράξει μια νέα πολιτική για τα εθνικά μας θέματα που θα θωρακίζει επαρκώς την χώρα.

Το μεγάλο στοίχημα της εποχής μας παραμένει η αντιμετώπιση του φαινομένου του λαϊκισμού που είτε εκπορεύεται από την ψευδοαριστερά του ΣΥΡΙΖΑ, είτε από την δεξιά, δεν βοηθάει σε ένα ομαλό πολιτικό κλίμα και στις μεγάλες συναινέσεις που έχει τόσο πολύ ανάγκη η πατρίδα μας. Το ΚΙΝΑΛ, πέρα από τις παθογένειες και τις παιδικές του «αρρώστιες», παραμένει ο πλέον νηφάλιος και ώριμος πολιτικός σχηματισμός που με τις προτάσεις του και την στάση του ,έχει όραμα για τη χώρα και αφενός αντιστρατεύεται κάθε είδους λαϊκισμό απ’ όπου και να προέρχεται, αφετέρου δείχνει στην πράξη την ετοιμότητα του για τις νέες εθνικές συναινέσεις που απαιτούνται και είναι απολύτως αναγκαίες για την πατρίδα μας. Είναι βεβαίως προφανές, ότι ο εκφραστής της κεντροαριστεράς στην Ελλάδα, δεν μπορεί να μην λειτουργεί με δημοκρατικό τρόπο και να μην αναδεικνύει τους υποψηφίους του βουλευτές με διαδικασίες που δεν θα επιτρέπουν οποιοδήποτε αποκλεισμό. Θεωρώ παραταύτα αυτονόητη την συνέχιση της στράτευσης μου στον χώρο αυτό και την αδιάλειπτη παρουσία μου στα νησιά της Δωδεκανήσου δίπλα στους συμπατριώτες μου Δωδεκανήσιους που διατηρούν πάντα υψηλά το δημοκρατικό και το πατριωτικό τους φρόνημα.

17 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Κύριε Νικητιάδη είστε ο μόνος εσείς και ο Σκανδαλίδης που δεν πρέπει να μιλάτε για παρεμβάσεις στους υποψηφίους βουλευτές. Όσο για την ψευδοαριστερά του ΣΥΡΙΖΑ άστο. Καλύτερα να μην μιλάς γιατί ο κόσμος γνωρίζει

  • ΚΑΤΕΒΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ.ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙΣ.ΣΤΕΙΛΕ ΤΟΝ ΑΚΑΤΝΟΜΑΣΤΟ ΣΤΟ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟ.ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΟΙΚΟΥΝ.ΓΙΩΡΓΟ Ο ΠΑΛΙΟΣ ΣΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ.ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ ΟΛΟΥΣ[ΚΙΝΑΛ-ΚΥΡΙΤΣΗ-ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟ] ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ.ΕΧΕΙ ΠΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ,ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΓΑΡΓΑΡΑ.

  • Όλα εδώ πληρώνονται Γιωργάκη, δεν ξεχνάμε τον πόλεμο που έκανες το 2014-15 στο ΠΑΣΟΚ και στον ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΌ.

   Τότε με νύχια και με δόντια προσπαθούσες με μπόλικη λάσπη μια και λόγω λίστας δεν θα έβγαινες βουλευτής προσπαθούσες να μην βγάλει βουλευτή το ΠΑΣΟΚ στα Δωδεκάνησα. ΤΩΡΑ πληρώνεις τα καμώματα σου και το μόνο που σου μένει είναι να κατέβεις για δήμαρχος της Κω, της Ρόδου ή να πας στην πολιτική σύνταξη… Πάντως έχεις και τα τυχερά σου, γλύτωσες το ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΔΑΓΚΩΤΟ που σου ετοίμαζαν οι Δωδεκανήσιοι….

   • τα φασιστοειδες χρυσαυγουλα από τον δημο,που εχουν σιχαθει οι κωοι.Αντε ΒΛΑΚΑΚΟ.

 2. Ποιές παιδικές αρρώστιες κύριε Νικητιάδη. Για βλάκες μας περνάς;; Δεν λες καλύτερα για καρκίνο σε όλο το σώμα της χώρας. Και έρχεσαι εσύ να μας σώσεις;; Μα εσείς μας προκαλέσατε τον καρκίνο με την ρεμούλα και τις μίζες.

 3. Αυτές οι δηλώσεις αν τις διαβάσει κάποιος προσεκτικά ενέχουν θράσος. Ο κύριος Νικητιάδης ήταν στέλεχος του ΠΑΣΟΚ για πάνω από τριάντα χρόνια. Συμμετείχε στις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, ως Γραμματέας, βουλευτής και ως Υπουργός και φυσικά είναι συνυπεύθυνος για την καταστροφή αυτής της χώρας. Την πτώχευσε, έδιωξε τα παιδιά της στο εξωτερικό, μείωσε κατά 45% τους μισθούς και τις συντάξεις, έκλεισε χιλιάδες επιχειρήσεις, έφερε τους τοκογλύφους και το ΔΝΤ. Ε λοιπόν ο κύριος Νικητιάδης έρχεται πριν ακόμα καλά καλά ορθοποδήσουμε, με το ένα πόδι της χώρας ακόμα στο λάκκο και μας λέει ότι θα μας σώσει. Λέει στους ανθρώπους του τουρισμού και του μόχθου ότι είναι ο σωτήρας και ως δια μαγείας διαγράφει από την μόλις δέκα ετών ιστορία μας τις αιτίες της πτώχευσης, τις μίζες και τη ρεμούλα.

  • ΑΓΙΕ Η κυβέρνηση σου που θα έσκιζε τα μνημόνια, υπέργαψε μνημόνια μέχρι το 20160

   ξεπούλησε τη δημόσια περιουσία για 100 χρόνια αλλά εντάξει έκανε τα φτωχαδάκια πλούσιους. Ενας σερβοτοράκος των 5 χιλιάδων ευρώ το χρόνο ήταν ο Πετσίτης και έγινε βιλάρχης στην Πεντέλη.Δουλειές άγιες του Μαξίμου έκανε άγιε. Ασε τα παλαβά και τάχα μου αντικειμενικά τελειωμένος ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ είσαι θα έχεις σύντομα την ευκαρία να αγιάσεις στην αντιπολίτευση, για να εξιλεωθείς για τα χρόνια που έσπερνες μίσος και διχασμό, που τακίμιασες με το φασίστα τον Καμένο αλλά και τη Χρυσή Αυγή στις πλατείες των Αγανακτισμένω. Η τσα θα είναι μεγάλη ΣΥΡΙΖΑΙΕ!

 4. Για να φάνε το Καίσαρλη από Βουλευτή βάλανε τρεις υποψήφιους βουλευτές από την Κω, με το ένα τρίτο των ψήφων της Δωδεκανήσου και βάλανε δύο υποψήφιους βουλευτές από τη Ρόδο με τα δύο τρίτα των ψήφων και για να είναι σίγουροι βάλανε και τον Κασάρα που ήταν δυνατός υποψήφιο στην Κάλυμνο. Τα γράφει στο βιβλίο του ο Καίσαρλης

 5. ο Νικητιάδης έχει δίκιο να τα χώνει στον Κρεμαστινό που τον έκοψε απο το ψηφοδέλτιο. Αυτό δείχνει έτσι κι αλλιώς την κατάντια όσων έχουν απομείνει στο κόμμα της Γεννηματά. Μια ζωή στη διαπλοκή, στο σκοτάδι, στη λαμογιά. Τον Καϊσερλη τον ξεσκίσανε που είχε και το λαό μαζί του. Σιγά μη κολώσουν στο Νικιτιάδη

 6. να μάθουμε και εμείς τι γινότανε στο κόμμα της διαπλοκής και της ρεμούλας. Η πλάκα είναι ότι τον έφαγε ο σκανδαλίδης που πριν από λίγα χρόνια τον έσωσε μαζί με τον παυλοπουλο.

 7. Ο Κρεμαστινός έβαλε βέτο να μην είναι ο Νικητιάδης φοβούμενος μη τυχόν και δεν εκλεγεί 100 χρονών άνθρωπος…Κολλητός του ο Χατζηγιακουμής που δεν έχει καμιά ελπίδα δέχτηκε να είναι υποψήφιος…έτσι όλα πάλι μέλι-γάλα…Ντροπή σας..Δεν έπρεπε ούτε να κυκλοφορείτε..Αγροτικοί συν.,υπουργείο άμυνας,ολυμπιακοί αγώνεςκ.λ.π. Μόνο μάσα…

 8. …η ‘ψευδοαριστερα του ΣΥΡΙΖΑ…Αυτο πια ειναι σκετη ξεφτιλα!!!!!! Ποιος, ποιοι, λενε καποια πραγματα ;;;; μα δεν εχουν καθολου ντροπη μεσα τους,,;;;κανενα σεβασμο στους ανθρωπους ;;; κανενα σεβασμο , εστω, στον εαυτο τους ;;;; Πως τολματε ;;; Οταν ακους τετοια πραγματα απο αυτους τους ανθρωπους καταλαβαινεις με τι ευκολια φαγανε τον πλουτο της χωρας ;; κανενας σεβασμος σε κανενα και σε τιποτα !!!!!!! μπορουνε να πουνε ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ για ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ φτανει να εχουνε την Κρατικη Κουταλα προς ιδιον ωφελος. Πραγματικα με αυτους εισαι στο ‘τελος της Ιστοριας» Δεν εχει νοημα να ασχοληθεις καν, ειναι αρρωστοι.

 9. Το Κιναλ στα δωδεκανισα θα τσιμπήσει αρκετούς ψήφους μη βιάζεστε να κρίνετε.

 10. Ετσι είναι αγόρι μου..Σε αυτό το συστημα μεγάλωσες και συ.Κάποια στιγμή εδενες και έλυνες.Τωρα κάποιος άλλος. Είναι αυτό που λενε ότι σπείρεις θερίζεις.Τώρα κάτσε και απολαμβανε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.