ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ για ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ εντοπιότητας των εκπαιδευτικών στις επικείμενες προσλήψεις (ΒΙΝΤΕΟ)

2
283

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ για ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ εντοπιότητας των εκπαιδευτικών στις επικείμενες προσλήψεις.
Κατά την συζήτηση που έγινε σήμερα στην Βουλή στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων για το Ν/Σ του Υπουργείου Παιδείας που εκτός των άλλων προβλέπει τον τρόπο διορισμού 15.000 εκπαιδευτικών, ο βουλευτής Δωδεκανήσου Ηλίας Καματερός κατέθεσε πρόταση ώστε: Να μοριοδοτείται η εντοπιότητα των αιτούντων πρόσληψη στις δυσπρόσιτες περιοχές, ιδιαίτερα στα μικρά νησιά.
Ανέφερε χαρακτηριστικά την περίπτωση του Καστελλόριζου αλλά και των άλλων νησιών.
Υπάρχουν, όπως είπε, ντόπιοι πτυχιούχοι που θέλουν αλλά δεν μπορούν να διοριστούν, ενώ πολλές θέσεις μένουν ακάλυπτες λόγω δυσκολιών διαβίωσης των εκπαιδευτικών στα νησιά, ιδιαίτερα στα μικρά.
Ο Υπουργός Παιδείας κ. Γαβρόγλου, αναγνώρισε την σοβαρότητα του προβλήματος και της πρότασης, και επιφυλάχθηκε ως την ολομέλεια της Δευτέρας 14/01/2019 να βρεθεί λύση έστω για τα μικρά νησιά.

Γραφείο Τύπου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κάντε κάτι και για τους επαγγελματίες Ομπρελάδες,που τους τσάκισε η Κτηματική στα Πρόστιμα.

    Πολλοί συμπολίτες σας πέρασαν μαύρα Χριστούγεννα,πνιγμένοι στα χρέη απ τα πρόστιμα της Κτηματικής,ενώ 5000 Βαλκάνιοι επιδοτήθηκαν και πήγαν στις χώρες τους για διακοπές..ΝΑΙ 5000 από Κω!!δεν υπήρχε ούτε αριθμημένο αεροπορικού τύπου κάθισμα,ξύλο έπεσε μέσε στο πλοίο.Ρωτήστε πληρότητες των Blue Star τις γιορτές..είναι προκλητικό αυτό ,να διώχνεται στο Εξωτερικό Έλληνες για χρέη από πρόστιμα,να τους οδηγείτε στην ανέχεια και επιπλέον να δέχεστε υποδείξεις από 4/5 παράφρονες εδώ μέσα…Αυτό με τον τσιφλικαδισμό της Κτηματικής θα σας τιμωρήσει,ούτε Γερμανοί ή υπάλληλοι του Πασά στην Τουρκοκρατία δεν έκαναν έτσι.Έχουν δίκιο αυτό που λένε ότι υποθηκεύσατε τα πάντα.Η υπάλληλοι της Κτηματικής να φέρονται σαν Ράμπο τρομοκράατες.ΝΤΡΟΠΗ ,αλλά κάντε κάτι,όχι μόνο να το λέτε,ότι είναι άδικο κ.Καματερέ!!!!

  2. Πρώτα ψήφισε την προδοσία της Μακεδονίας και μετά ελα στην κω να κανεις λιμάνια και αεροδρόμιο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ