Η. Καματερός: να τηρηθεί η Συνταγματική πρόβλεψη για τη νησιωτικότητα (βίντεο)

3
85

Η. Καματερός: να τηρηθεί η Συνταγματική πρόβλεψη για τη νησιωτικότητα

 

Με την επισήμανση να τηρηθεί η Συνταγματική πρόβλεψη για τη νησιωτικότητα, ο βουλευτής Ηλίας Καματερός παρενέβη και πάλι στη Βουλή κατά τη χθεσινή συζήτηση, στη Διαρκή Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου, Σχεδίου Νόμου του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης αναφορικά με το «Νέο θεσμικό πλαίσιο για την άσκηση οικονομικής δραστηριότητας».

Ο Δωδεκανήσιος βουλευτής ζήτησε όλες οι κανονιστικές πράξεις που θα εκδοθούν για την εφαρμογή του νόμου να λαμβάνουν υπόψην τους τη νησιωτικότητα.

Αναφέρθηκε μάλιστα σε χαρακτηριστικά παραδείγματα οικονομικών δραστηριοτήτων σε μικρά νησιά, για τα οποία τόνισε πως απαιτείται ιδιαίτερη αντιμετώπιση, όπως μείωση ή και κατάργηση των παραβόλων έναρξης επαγγέλματος.

 

Την παρέμβαση του Ηλία Καματερού μπορείτε να παρακολουθήσετε στο ακόλουθο link:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ελεος….καλα δεν νρεπεται να βγαινει και να μιλαει?Αυτος ο ιδιος δνε ηταν που ελεγε θα μενουν εδω οι προσφυγες 48 ωρες ?

  2. Σε λίγο οι συριζανελ θα κατασκευάσουν και στρατόπεδα κράτησης μεταναστών για αυτούς που θα καταφτάνουν χωρίς οικογένεια με εκτιμώμενο αποτέλεσμα την δημιουργία εξαγριωμένων εγκλωβισμένων νεαρών, κατά βάση, και την καταστροφή των νησιών

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ