ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ σε Νικητιάδη-ΚΙΝΑΛ: Διαζύγιο με Κεντροαριστερά – Αρραβωνιάστηκε Νεοφιλελευθερισμό και Ακροδεξιά της ΝΔ

2
411

«Το σημερινό ΚΙΝΑΛ της Γεννηματά έχει πάρει διαζύγιο με την Κεντροαριστερά – Αρραβωνιάστηκε τον Νεοφιλελευθερισμό και την Ακροδεξιά της Νέας Δημοκρατίας του Κυριάκου Μητσοτάκη»

Με αφορμή το τελευταίο δελτίο τύπου της ΝΕ ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ Νότιας Δωδεκανήσου και τις δηλώσεις του κ. Νικητιάδη, η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ν. Δωδεκανήσου δηλώνει τα εξής:

  • Είναι ξεκάθαρο για όποιον διαβάσει έστω και μερικές γραμμές των ανακοινώσεων πως αυτές δεν προέρχονται από συγγραφείς με προοδευτικές αντιλήψεις.

  • Είναι προφανής ο εκνευρισμός που διακατέχει τα στελέχη του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ ως σύνδρομο στέρησης από την κρατικοδίαιτη εξουσία που κατείχαν για δεκαετίες σε αγαστή συνεργασία με τους ομογάλακτους της ΝΔ.

  • Ηλίου φαεινότερος είναι ο διακαής πόθος τους για πολιτική επιβίωση και επιστροφή στην εξουσία με κάθε τρόπο, ακόμα και αν αυτό σημαίνει και πάλι σύμπραξη με τη ΝΔ της Ακροδεξιάς και του Νεοφιλελευθερισμού των Μητσοτάκη – Σαμαρά – Γεωργιάδη. Ίσως είναι και ο μόνος τρόπος για να γλιτώσουν από τον κυκεώνα σκανδάλων που αποκαλύπτει καθημερινά η Δικαιοσύνη και στα οποία εμπλέκονται όλο και περισσότερα στελέχη τους.

  • Αυτό το οποίο είναι το πλέον αναμφισβήτητο είναι πως η εκλογική πανωλεθρία/ πολιτική εξαέρωση που υπέστη το κραταιό ΠΑΣΟΚ δυστυχώς δεν αποτέλεσε μάθημα για κανέναν τους. Θεωρούν πως οι προοδευτικοί πολίτες της χώρας είναι μαντρωμένοι ψηφοφόροι που ελέγχονται απόλυτα από το μακρύ χέρι της διαπλοκής του ΠΑΣΟΚ.

  • Επίσης πιστεύουν πως μια αλλαγή ονόματος με νέο ΑΦΜ θα σβήσει τις ιστορικές, πολιτικές και ποινικές ευθύνες τόσο εύκολα όσο μια χαριστική διαγραφή χρεών, στην οποία προσδοκούν από την όμορη ΝΔ, αν και όποτε αυτή έλθει στην εξουσία.

  • Αυτό το ΚΙΝΑΛ, των Γεννηματά – Βενιζέλου – Λοβέρδου, έχει πάρει διαζύγιο από την Κεντροαριστερά, και αρραβωνιάστηκε τον Νεοφιλελευθερισμό και την Ακροδεξιά της Νέας Δημοκρατίας του Κυριάκου Μητσοτάκη.

  • Η ιστορική, προοδευτική παράταξη της Κεντροαριστεράς, η οποία και αποτελεί όμορο χώρο για το ΣΥΡΙΖΑ, βρίσκεται στην ενεργή κοινωνία η οποία καθημερινά αντιλαμβάνεται το πολιτικό θέατρο του ΚΙΝΑΛ. Με αυτή συνομιλούμε, συνεργαζόμαστε και δημιουργούμε την αυριανή Προοδευτική πολιτική πρόταση.

Εσείς, αφού έτσι το επιλέγετε, μπορείτε απλά να γυαλίσετε τα παπούτσια της Ακροδεξιάς και του Νεοφιλελευθερισμού της ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Το Γραφείο Τύπου.-

Νομαρχιακή Επιτροπή

Ν. Δωδεκανήσου

Ρόδος, 19-01-2019

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΝΑ ΡΙΧΝΕΤΕ ΔΑΚΡΥΓΌΝΑ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΤΕ ΤΟ ΠΑΝΕΘΝΙΚΟ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΕΣ ΣΥΛΛΑΛΗΤΉΡΙΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ! ΤΡΕΜΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ! ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ! ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΦΘΑΣΑΤΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΧΤΥΠΑΤΕ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΞΕΠΕΡΑΣΑΤΕ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ! ΞΕΚΟΥΜΠΗΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΑΣΆΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ