Η. Καματερός: Τα «τζάκια» της ΝΔ δε νοιάζονται για το καλό της χώρας (Βίντεο)

15
243

 

Σε δύο άξονες κινήθηκε η τοποθέτηση του βουλευτή Ηλία Καματερού στη χθεσινή ομιλία του στη Βουλή κατά τη συζήτηση Σχεδίου Νόμου του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης για την απλοποίηση των διαδικασιών σύστασης επιχειρήσεων και την άρση κανονιστικών εμποδίων στον ανταγωνισμό.

Επιτέθηκε στη Ν.Δ. την οποία κατηγόρησε ότι πολιτεύεται δίχως να νοιάζεται για το καλό της χώρας παρά μόνο για τις καρέκλες της εξουσίας ενώ ζήτησε από την κυβέρνηση να κάνει περισσότερα για τα νησιά.

Ο Δωδεκανήσιος βουλευτής χαρακτήρισε ως «τζάκια» βουλευτές της ΝΔ, και άλλων κομμάτων, οι οποίοι αν και έχουν «μεγαλώσει», όπως είπε, παραμένοντας για χρόνια στη Βουλή και παρότι φέρουν τεράστια ευθύνη για την κατάσταση της χώρας, στο μόνο που στοχεύουν είναι να υπονομεύουν την προσπάθεια της κυβέρνησης για το κλείσιμο της αξιολόγησης και ρύθμιση του χρέους, προσδοκώντας την επιστροφή τους στην εξουσία.

Στο ίδιο πνεύμα άσκησε αυστηρή κριτική στους βουλευτές της αντιπολίτευσης που κατηγορούν την κυβέρνηση ότι δεν ασκεί αριστερή πολιτική καταλογίζοντάς τους υποκρισία και ότι τα λένε αυτά εκείνοι που αποδείχτηκαν ανίκανοι για το παραμικρό μέτρο σε όφελος των πολιτών σε αντίθεση με τη σημερινή κυβέρνηση που προσπαθεί να βοηθήσει τη μεγάλη πλειοψηφία, αναφέροντας χαρακτηριστικά την προσπάθεια περιορισμού της φοροδιαφυγής, πάταξης της γραφειοκρατίας και στήριξης της επιχειρηματικότητας με σύγχρονο τρόπο, όπως η προωθούμενη Υπηρεσία Μιας Στάσης (ΥΜΣ).

Όσον αφορά στην κυβέρνηση αναγνώρισε μεν τις προσπάθειες που καταβάλλει και τα μέτρα που λαμβάνει για στήριξη των νησιών και ειδικά αυτών που αντιμετωπίζουν το μεταναστευτικό, έκανε όμως λόγο για δειλά βήματα που δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που χρειάζονται τα νησιά μας και ειδικά τα μικρά νησιά. Γι αυτό τόνισε ότι «πρέπει να κάνει πολλά περισσότερα».

 

Ολόκληρη την ομιλία του Ηλία Καματερού μπορείτε να παρακολουθήσετε στο ακόλουθο βίντεο:

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΜΟΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

    Η μόνη λύση είναι να αμολύσουν την Τουρκία εναντίον της Ελλάδας. Έτσι θα μπορούσε να δικαιολογήσει την καταστροφή του τραπεζικού τομέα, με ένα ολοκληρωτικό πόλεμο εναντίον μας του οποίου οι φλόγες θα έκαιγαν το τραπεζικό πτώμα.
    Κατόπιν η Γερμανία θα μεσολαβούσε για την ειρήνευση και εφόσον η Τουρκία κινεί τον στρατό της με Καταριανά κεφάλαια και εφόσον η Ελλάδα θα έχει συρθεί εκλιπαρούσα σε διαπραγματεύσεις τότε η Τουρκία θα απέσυρε τις δυνάμεις της με αντάλλαγμα την ολοκλήρωση της θεσμοθέτησης της ελληνοτουρκικής ομοσπονδίας. Βέβαια θα πρέπει να έχει προηγηθεί καταστροφή των υποδομών και της οικονομίας για να κρυφτεί από πίσω τους η τραπεζική χρεωκοπία. Τις υποδομές -δρόμοι, γέφυρες, υδραγωγεία, μονάδες παραγωγής ρεύματος κτλ- θα αναλάβουν Αλβανοί και Σκοπιανοί καταδρομείς οι οποίοι εκπαιδεύονται και ταΐζονται από την Τουρκία εδώ και χρόνια.
    Για την υποβολή σχολίων επισκεφθείτε την σελίδα του HELLENIC SUNRISE

  2. Η υπαρξιακή κρίση του Ελληνισμού και η άβυσσος που πλησιάζει

    Για να αλλάξει η ρότα προς τον όλεθρο, πρέπει τώρα να δούμε ξανά διαφορετικά τον εαυτόν μας και τον τόπο μας. Το κομμάτι γης που ακόμη είναι Ελλάδα, μαζί με την ελεύθερη Κύπρο, είναι τα τελευταία απομεινάρια του ελληνισμού. Αυτή τη γη πρέπει να διαφυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού• δεν υπάρχει άλλη, και χωρίς αυτή δεν θα υπάρχει κι ελληνισμός.
    Χωρίς τόπο, δεν υπάρχει και λόγος. Είναι, πράγματι, επώδυνο να απαλλαχθούμε από τις ψευδαισθήσεις δεκαετιών που παραμόρφωσαν τα κριτήρια της αλήθειας. Οφείλουμε ωστόσο, για να έχουμε μέλλον, να πιάσουμε το νήμα της ιστορίας από την αρχή.

  3. «Σας ρωτώ: Μπορεί μια χώρα που έχει θυσιάσει τόσους ήρωες στον μακρύ δρόμο για τη λευτεριά, μια χώρα που για αυτήν έδωσαν τις ζωές τους τόσοι εκλεκτοί νέοι άνδρες και γυναίκες, να ανεχθεί τόση ασέβεια; Αυτή η συμπεριφορά τους είναι καθαρά υποπροϊόν του καπιταλισμού και προέρχεται από μια μικρή ομάδα που μοναδικός της σκοπός είναι να συμπαρασύρει τους υπολοίπους. Αλλά εμείς δεν θα τους επιτρέψουμε να εξαπλώνονται και να διαδίδουν τις συνήθειές τους. Σας υπόσχομαι πως θα έρθει η μέρα που θα δούμε τους δρόμους καθαρούς, σας το υπόσχομαι!».
    Τα παραπάνω είναι λόγια του… ρομαντικού επαναστάτη (όπως τον παρουσιάζει το εγχώριο κομμουνισταριό…), κομαντάντε Φιδέλ Κάστρο (Φιδέλ, που σημαίνει «πιστός» κι όχι Φιντέλ – αυτή είναι η σωστή προφορά του ονόματός του εις την ισπανική…), η δε «μικρή, ασεβής και ακάθαρτη» ομάδα ανθρώπων που απειλεί με εξαφάνιση είναι οι λεγόμενοι «ομοφυλόφιλοι» της Κούβας!

  4. Και το ίνδαλμα των απανταχού της γης κομμουνιστών, δεν αρκέστηκε στα λόγια, αλλά προχώρησε και σε έργα.

    Έτσι, τον Απρίλιο του 1960, ο έτερος… ρομαντικός κομαντάντε, Τσε Γκεβάρα, αναλαμβάνει τη διεύθυνση του τομέα εκπαίδευσης των Επαναστατικών Ενόπλων Δυνάμεων. Αμέσως παρουσιάζει στο Φιδέλ Κάστρο ένα σχέδιο εξολόθρευσης των αντιφρονούντων, υπό τον τίτλο “Γενικό Σχέδιο Φυλακών”. Ο Φιδέλ συμφωνεί και λίγο καιρό αργότερα, ανοίγει στην Κούβα το πρώτο “στρατόπεδο αναμόρφωσης”, στη χερσόνησο του Guanaha.
    Εν τω μεταξύ, ο “Τσε”, έχει φροντίσει να στείλει τον αρχηγό της μυστικής αστυνομίας Ραμίρο Βαλντές στον δήμαρχο της Σανγκάης, για να μάθει πως τα κατάφερε να απαλλάξει την πόλη του από τους «ομοφυλόφιλους». “Πολύ εύκολο. Χτυπάτε τους στο κεφάλι και πετάτε τους στο ποτάμι”, του απαντά ο Κινέζος σύντροφος. Το πρόβλημα, όμως, ήταν ότι η Κούβα δεν είχε… ποτάμια.

  5. Έτσι, αναζητείται μια πιο… προσιτή λύση και ο Ραούλ Κάστρο, αδελφός του Φιδέλ, ζητάει… τεχνογνωσία από τους Βούλγαρους συντρόφους, για τις μεθόδους που αυτοί εφαρμόζουν ούτως ώστε “οι δρόμοι της Σόφιας να παραμένουν καθαροί”. “Εμείς έχουμε ανοίξει ένα ειδικό στρατόπεδο για τα αντικοινωνικά στοιχεία, σαν τους ομοφυλόφιλους, που η περίπτωσή τους μας ανησυχεί περισσότερο”, του απαντούν.
    Ο… ρομαντικός, ζυγίζει τις δύο προτάσεις και υιοθετεί τον βουλγαρικό δρόμο για την εξαφάνιση των «ομοφυλοφίλων» και τους μαντρώνει στις «Umap», στρατόπεδα καταναγκαστικής εργασίας, για «να γίνουν άνδρες», σκληροί και ρωμαλέοι, προκειμένου να… οικοδομήσουν τον σοσιαλισμό.
    Πόσοι ήταν εκείνη την εποχή οι «ομοφυλόφιλοι» της Κούβας, που «αναμορφώθηκαν» στα στρατόπεδα καταναγκαστικής εργασίας; Σύμφωνα με τον Άλεν Γκίνσμπεργκ, που επισκέφθηκε την Κούβα το ’65, οι έγκλειστοι «ομοφυλόφιλοι» ανέρχονται σε 45 χιλιάδες.

  6. Και οι «αναμορφώσεις» αυτές συνεχίστηκαν μέχρι τα τελευταία χρόνια και σταμάτησαν όταν το καθεστώς έλαβε τα πρώτα μέτρα «φιλελευθεροποίησης» (εξαμερικανισμού…).
    Μάλιστα, ο ίδιος ο… ρομαντικός Φιδέλ, ανέλαβε την ευθύνη για τις διώξεις των «ομοφυλοφίλων», δηλώνοντας σχετικά σε συνέντευξή του στην μεξικανική εφημερίδα La Jornada, το 2010:
    «Εάν κάποιος είναι υπεύθυνος, αυτός είμαι εγώ».
    Ούτως εχόντων των πραγμάτων, περιμένουμε από την «lgbt κοινότητα» και τους gay ακτιβιστές του ΣΥΡΙΖΑ (που ως την ώρα σιωπούν ενοχα…) να… ξεφωνίσουν και να καταδικάσουν δημοσίως τον mister Tsipra για τις τιμές που απέδωσε στον «ρατσιστή» και «ομοφοβικό» σταλινίσκο της Καραϊβικής και να τον υποχρεώσουν σε -επίσης δημόσια- σκληρή… αυτοκριτική!
    Αλλιώς, να βγάλουνε το σκασμό και να μην ξαναμιλήσουν άλλη φορά περί «ρατσισμού» και «ομοφοβίας»!

  7. η μιλουν η μπιπ…οι συριζαιοι το ιδιο και το αυτο.τα δικα σας τζακια τα ξεχασες λιακο?οι μισοι υπουργευοντες ηταν παλιοι συνδικαληστες που τρεφονταν απο το δημοσιο χρημα επι 40 χρονια και ευθυνονται για την εκμηδενιση του παραγωγικου τομεα της χωρας και τη χρεοκοπια της λογω δανεισμου για την εξυπηρετηση του δημοσιονομικου ελλειμματος(για να ταιζουμε αλεξιαδηδες σπιρτζηδες και τους λοιπους κοπρους της αριστεροπασοκιαδας που καταληστευσε το δημοσιο χρημα).140 νεες γενικες γραμματειες επι συριζα 3000 νεοι μετακλητοι υπαλληλοι(δηλ μαστουροκαρανικες) την ιδια στιγμη που μας ταραζετε στους φορους.

  8. καθυστερειτε την αξιολογηση γιατι δεν τολματε να διωξετε τους καρανικες σας και να βαλετε χερι στην ιερη αγελαδα του δημοσιου.αντι να αλλαξετε την ελλαδα μας φορολογειτε ασυστολα ωστε να ειμαστε εσαει χρεωμενοι χαριν των γραφειοκρατων που προστατευετε των κηφηνων του δημοσιου και των αριστερων καλοπερασακηδων με τα φραγκα εξω στα κειμαν.ειστε το παλιο το παλιοτερο το αρχαιο.μας πηγατε πισω στο 1917 κι εχετε το θρασσος και μας πλασαρεστε ως το καινουργιο.ειστε το χειροτερο τμημα του πολιτικου συστηματος αυτοι που μας χρεοκοπησαν καντε εκλογες τωρα να σας στειλουμε στο διαολο απο κει που ηρθατε απατεωνες

  9. όσο κι αν προσπαθείς εμφυλιοπολεμικέ νεοφιλελέ του κώλου ο ελληνικός λαός ξέρει πολύ καλά ποιοί τον κατάκλεψαν τόσα χρόνια, ποιοί έχουν γεμίσει τις τράπεζες της Ελβετίας και ποιοί τον θέλουν σκλάβο. Ξέρει πολύ καλά ότι η νεοφιλελέ μούρη της ΝΔ είναι η καταστροφή του. Θα την αρπάξετε πάλι γιατί υποτιμάτε το λαό και υπολογίζετε ότι θα σας σώσουν, όπως και τότε, οι εξωτερικές φίλιες δυνάμεις σας

  10. Καταλαβαίνω πολύ καλά την επιθυμία του πρωθυπουργού να πάει στην κηδεία του Κάστρο στην Κούβα. Ήταν στην παιδική και εφηβική του φαντασία ένας επαναστάτης ίνδαλμα. Ένα πρότυπο. Εκείνο που δεν καταλαβαίνω είναι ένα: Δε ντράπηκε;
    Εκείνος, ήταν ένας πολύ καλός μαθητής και φοιτητής, ένας δικηγόρος των φτωχών. Εγώ ένας κακός μαθητής, ηγέτης μιας μαθητείας για λιγότερη μόρφωση και ένας κακός φοιτητής, χωρίς έργο στην επιστήμη μου.

    Εκείνος εντάχθηκε στο πατριωτικό εθνικό κίνημα της χώρας του, που ήταν αντικομμουνιστικό, και πολέμησε με τα όπλα τη δήθεν δημοκρατία και μετά τη δικτατορία στη χώρα του, φυλακίστηκε και εξορίστηκε. Εγώ εντάχθηκα στην κομμουνιστική νεολαία και δεν πήρα ποτέ τα όπλα εναντίον κανενός καθεστώτος για καμιά επανάσταση παρ όλο που την πίστευα, ενώ, αντίθετα, οι μαθητικές δραστηριότητές μου διαφημίζονταν από συντηρητικές εκπομπές της τηλεόρασης και το καθεστώς με χάιδευε.
    http://www.liberal.gr/arthro/97272/apopsi/stili-alatos/kala-de-ntrapike.html

    Γ. Παπαδόπουλος-Τετράδης

  11. Ελεος.Ακομα για τζακια λεει αυτος?Του εχει πει κανεις οτι κυβερναει?Σε τελικη ολοι οι αρριστεροι ειναι βολεμενοι και αδιφοροι τελικα για την οικονομια της Ελλαδας.Αυτος δεν ειναι που κτυπιοτανε και ελεγε να κανουμε εδω το hotspot και οι προσφυγες θα φευγουν σε 48 ωρες?Τελικα δεν ειχαμε προσφυγες και μας εφεραν απο αλλου.Τελος….τολμαει και μιλαει οταν ψηφισε να καταργηθει το ευνοικο ΦΠΑ στα νησια?Ενα καθεστος που υπαρχειν σε ολα τα νησια της Ευρωπης?ΝΤΡΟΠΗ

  12. ΑΚΟΜΑ ΨΑΧΝΕΤΑΙ ΛΟΓΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ?
    ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΞΩ, ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΕΓΝΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ.
    ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΛΕΕΙ …ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΣΙΤΙΑΣ… ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ..
    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΦΙΝΤΕΛ…
    ΖΕΙΣ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΕΙΣ….

  13. ακου φασιστακο παρατα την καραμελα οτι αγαπατε τον λαο κι αλλους εμετικους λαικισμους.τον ταραξατε στους φορους τον λαο που τοσο αγαπατε για τη μασαμπουκα και μονο.οσο για τον εμφυλιο ο ελας εγλειφε τα ουμπαλα των σταλιν-τιτο που σας εξοπλιζαν για να σφαζετε ολους τους αντικομμουνιστες που συλληβδην αποκαλουσατε προδοτες επειδη δεν ηταν κομμουνιστες.και στην κονιτσα την παπ…. σας την καρφωσε ο ηρωικος εθνικος στρατος κατα πολυ λιγοτερος απο τους κατσαπλιαδες εγκληματιες του σταλινελας και σωθηκε η χωρα που τοσο μισειτε και θελατε να κανετε σοβιετικη σομαλια.καντε εκλογες φασισταρια να δειτε που σας εχει γραμμενους ο λαος .ερχεται η ωρα σας βενεζουελα θα σας στειλουμε να ξεβρομισει ο τοπος παλιολαμογια

  14. άσε μας ρε φασιστόμουτρο που έχεις το θράσος να απειλείς κιόλας. Σας έχει καταδικάσει η ιστορία και ο ελληνικός λαός παλιολαμόγια του /////. Καταστρέψατε τη χώρα στον εμφύλιο, μοιράσατε την Ελλάδα στα δύο κι έπρεπε να ρθει ο Αντρέας για να την ενώσει μετά από 30 χρόνια. Κάνατε την αποστασία. Φέρατε τη Χούντα και το χειρότερο από όλα ξεπουλήσατε τη Κύπρο στους Τούρκους. Μια ζωή τα φασισταριά πουλημένα τομάρια. Πότε γερμανοτσολιάδες και πότε εθνικόφρονες αλλά πάντα πουλημένοι. Τότε στους ναζί τώρα στη Siemens. Η κονόμα σας να είναι καλά και βλέπουμε που καταντήσατε τη χώρα. Και κάτι για τον Τσίπρα, μη ξεχνάς ότι τρείς φορές σας π…. σε εκλογές με τη ψήφο του λαού και πάλι θα το ξανακάνει όταν έρθει η ώρα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ