ΚΟΒ ΚΚΕ Κω: Για τους εναγκαλισμούς ΣΥΡΙΖΑ- Νέας Δημοκρατίας στην Κω

5
447

Για τους εναγκαλισμούς ΣΥΡΙΖΑ- Νέας Δημοκρατίας στην Κω

Το γεγονός της κοπής πίτας της Ν.Δ. δεν προκαλεί κάποιο ιδιαίτερο νέο, ούτε θα άξιζε ιδιαίτερης προσοχής αν δεν ξεχώριζαν οι συναντήσεις που έγιναν σε αυτήν.

Η εκδήλωση έγινε με την παρουσία του βουλευτή της ΝΔ Μ. Βορίδη, αυτού που ο ΣΥΡΙΖΑ έχει χαρακτηρίσει ακροδεξιό, εκφραστή εμφυλιοπολεμικού μίσους κ.α., την ομιλία του οποίου ο τοπικός Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ηλ. Καματερός ζήτησε να καταδικάσει η ΝΔ.

Αυτό δεν εμπόδισε καθόλου τον εκλεκτό του ΣΥΡΙΖΑ για τον Δήμο της Κω Θ. Νικηταρά να παραβρεθεί στην εκδήλωση και να ανταλλάξει θερμές χειραψίες και εναγκαλισμούς με τον Μ. Βορίδη, το ψηφοδέλτιο του οποίου (του Θ. Νικηταρά) καταρτίζεται από πρωτοκλασάτα στελέχη της ΝΔ στην Κω.

Ο κατήφορος δεν έχει πάτο!

Φαίνεται ότι μπροστά στην ανάγκη να υπηρετηθεί με τις πιο «ευρείες κοινωνικές συναινέσεις» η πολιτική της διατήρησης και επέκτασης των μνημονιακών νόμων και η αντιδραστικοποίηση του σάπιου αυτού συστήματος μέσα από Δήμους και Περιφέρειες, ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ μπορούν και ξεπερνούν τις πολιτικές και ιδεολογικές τους διαφορές και τα ψευδεπίγραφα δίπολα του «προοδευτικού» και «συντηρητικού» .

Αυτά που υπηρετούσαν τόσα χρόνια, αυτό θα κάνουν και σήμερα. Δοκιμασμένες πολιτικές δυνάμεις που ευθύνονται για όλα όσα βασανίζουν τον λαό μας σήμερα.

Τώρα χρειάζεται να ενισχυθούν τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης παντού, να ισχυροποιηθεί το ΚΚΕ, να κάνει ο εργαζόμενος λαός τη διαφορά στην κάλπη!

21/02/2019

Η ΚΟΒ Κω του ΚΚΕ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εσείς στο πράγραμμα του Δήμου έχετε πρώτο θέμα να φύγουν οι βάσεις του θανάτου και να βγούμε από το ΝΑΤΟ. ΡΕ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΧΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ επαναστάτες του γλυκού νερού

  2. Και εσείς βολευτήκατε στο κτίριο του εργατικού κέντρου. Εσείς είστε χειρότεροι από τους αστούς. ΚΚΕ μ.λ.

  3. Το τιμημένο ΚΚΕ αφού έβγαλε ανακοίνωση για την συνέλευση του Κυρίτση στην οποία παρευρέθηκαν ο κ. Κασιδιάρηε,ο κ. Λαγός, αφού έβγαλαν ανακοίνωση για τον πρώην σύντροφο τους Μυλωνά που κατέθεσε στεφάνι μαζί με το Λαγό της χρυσής αυγής,αφού έβγαλαν ανακοίνωση στην ανακοίνωση του Κυρίτση για ανακατάληψη της πόλης από τους πρόσφυγες, στράφηκαν εντελώς τυχαία εναντίον της δημοτικής παράταξης ΙΣΧΥΡΗ ΚΩΣ η οποία πήρε την απόφαση να παρευρεθεί σε όλες τις πολιτικές συγκεντρώσεις όλων των κομμάτων….Σύντροφοι ο εχθρός του εχθρού μου-ΣΥΡΙΖΑ- δεν είναι πάντα φίλος μας….Καλή νύχτα…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ