ΜΑΙΡΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ (Υποψήφια Ευρωβουλευτής ΝΔ): Είναι τιμή για μένα η συμμετοχή μου αλλά και ευθύνη

4
415

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, μου έκανε την τιμή να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο της παράταξης για τις ευρωεκλογές.

Είναι τιμή για μένα η συμμετοχή μου αλλά και ευθύνη.

Είμαστε η παράταξη που έχει ταυτιστεί με τη στρατηγική επιλογή της χώρας να ενταχθεί στην ευρωπαϊκή οικογένεια. Σήμερα η Ελλάδα και η Ευρώπη βρίσκονται μπροστά σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι.

Οι επιλογές των πολιτών είναι αυτές που θα καθορίσουν το κοινό μας μέλλον. Η δική μας επιλογή είναι η πίστη στις ευρωπαϊκές αρχές και αξίες, στην ελεύθερη οικονομία, στην ανάπτυξη και στην πρόοδο.

Για αυτή την επιλογή θα αγωνιστώ μαζί με τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Μέσα από την πολύχρονη ενασχόληση μου και την εμπειρία που έχω αποκτήσει στους τομείς του τουρισμού και της αγροτικής παραγωγής επιθυμώ και εγώ να συνεισφέρω με όλες μου τις δυνάμεις στην προσπάθεια να δημιουργήσουμε την Ελλάδα που μας αξίζει

Στόχος μου είναι να βοηθήσω να αναδειχθούν τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα στους τομείς της αγροτικής ανάπτυξης και του τουρισμού

 

Σε όλη μου τη ζωή έχω μάθει να δουλεύω, να δημιουργώ, να συνεργάζομαι, να λειτουργώ με εξωστρέφεια και δυναμισμό.

Αυτό θα κάνω και τώρα αν οι πολίτες με τιμήσουν με την ψήφο τους.

 

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν είμαι σίγουρος αν είναι τιμή Μαίρη με όλα αυτά που ακούγονται και τις αποκαλύψεις που γίνονται για τη ΝΔ. Άσε που στο ψηφοδέλτιο θα εκτεθείς με κάτι φυντάνια με ΑΡΙΣΤΟ παρελθόν.

  2. Καλή επιτυχία Μαίρη! Μακάρι η υπόλοιπη ομάδα να είναι αντάξιά σου!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.