H. Καματερός: Σε Ευρωπαϊκό επίπεδο ο αγώνας για τη Νησιωτικότητα…

2
533

ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΗΣΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑ

Ο βουλευτής Δωδεκανήσου Ηλίας Καματερός βρέθηκε την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου ως συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ σε ζητήματα Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής σε σύσκεψη που έγινε στο Υπουργείο Ναυτιλίας υπό τον Υπουργό κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή, με τους Περιφερειάρχες των περιοχών που έχουν νησιά και των προέδρων των ΠΕΔ Βορείου και Νοτίου Αιγαίου, Ιόνιων Νήσων, Κρήτης καθώς και τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ, με την παρουσία και του Υφυπουργού κ. Νεκτάριου Σαντορινιού.

Συζητήθηκαν γενικότερα τα προβλήματα της νησιωτικότητας, εκφράστηκε ικανοποίηση για τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού, αλλά τονίστηκε από όλους η ανάγκη σκληρής δουλειάς και συνεργασίας με τους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για την υλοποίηση των προγραμμάτων.

Κυριάρχησε η συζήτηση για τον συντονισμό με τις νησιωτικές περιφέρειες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και η αξιοποίηση της προεδρίας της Ε.Ε. από τη Μάλτα το α΄εξάμηνο του 2017.

Αυτή η σύσκεψη αμέσως μετά τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού για τη νησιωτικότητα, που ακολούθησαν την αναστολή αύξησης του ΦΠΑ, τα νέα προγράμματα για τις περιφέρειες και την ίδρυση του Υφυπουργείου Νησιωτικής Πολιτικής, δείχνει τα αποτελέσματα της σκληρής δουλειάς όλο το προηγούμενο διάστημα προς αυτή την κατεύθυνση.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. στην ΚΩ.οπως η ροδος,τα χανια,και τωρα το απριλιο 2016 η κερκυρα.αν μπορεις μαζι με το υπουργειο τουρισμου να κανετε την κω ΒΑΣΗ ΤΗΣ RYANAIR και ολοι θα σε ευγνωμονουμε για το καλο που θα κανεις στο νησι.επισης φτιαξε τον μολο για κρουαζιεροπλοια να εχουμε τουρισμο χειμωνα καλοκαιρι.τοσα εκατομυρια ευρω δινεται στους προσφυγες.κανε κατι για το νησι.βαλε κω αθηνα με 20 ευρω αεροπορικως με astra ,ellinair,easy jet,ryanair κλπ.ΕΠΙΣΗΣ ΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΧΟΤ ΣΠΟΤ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥ..ΕΚΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΣΥΛΟ.ΒΑΛΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΟΛΑΝΔΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΡΩΣΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΣΥΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΗΣ ΚΩ.

  2. εκανες την ελλαδα γκετο ασιας κι αφρικης για να τα κονομησουν τα λαμογια των μκο και τωρα που τα σκατωσες ζητας βοηθεια της ευρωπης αντε ρε ανικανοι αχρηστοι τον πουλο στο μπαουλο ρε παντα οι αλλοι φταινε επειδη εσεις ειστε παντελως αχρηστοι σας πηραμε χαμπαρι μας δουλευετε ανικανοι λιμοκοντοροι που θελατε να σωσετε την ελλαδα εσεις οι γελοιοι βρε ουστ νουμεραντζες

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ