Στην Κω περιοδεύει ο Δρ Στέφανος Δράκος Συνέντευξη – κάλεσμα στο ράδιο Πρώτο 91.5

1
683

 

Στην Κω περιοδεύει ο Δρ Στέφανος Δράκος

Συνέντευξη – κάλεσμα στο ράδιο Πρώτο 91.5

«Η Νέα Δημοκρατία και ο πρόεδρος μας Κυριάκος Μητσοτάκης, έχουν κοστολογημένο πρόγραμμα για έξοδο της Ελλάδας από την κρίση. Τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν και οι πολίτες πρέπει να το πιστέψουν. Οφείλουν να απεγκλωβιστούν από την αντίληψη ότι η παρούσα κατάσταση δεν μπορεί να αλλάξει. Η Νέα Δημοκρατία και μπορεί και θέλει».

Τα παραπάνω δήλωσε ο Δρ Στέφανος Δράκος, πολιτευτής Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας, μιλώντας σήμερα, Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017, το πρωί, στο ράδιο Πρώτο 91.5 της Κω, που λειτουργεί εδώ και είκοσι χρόνια και εκπέμπει, τόσο ραδιοφωνικά, όσο και μέσω διαδικτύου.

Ο Δρ Στέφανος Δράκος, μιλώντας στην εκπομπή «Όλα στον Αέρα» με τη Σάντυ Λαδικού, αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα της σημερινής επίσκεψης του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και αυριανού πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, στα νησιά Κως και Ψέριμος, ενώ απεύθυνε κάλεσμα στους πολίτες της Κω, να βρεθούν σήμερα στις 18.00 στο ξενοδοχείο Κυπριώτης Πανόραμα, σε ανοιχτή εκδήλωση με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο κος Δράκος, εξήγησε πως η επίσκεψη του προέδρου στα νησιά Κως και Ψέριμος, αποστέλλει καθολικό μήνυμα στα Δωδεκάνησα, για τη στήριξη της νησιωτικότητας, καθώς και για την ανάγκη ορθής αντιμετώπισης της προσφυγικής κρίσης που έπληξε κυρίως νησιά, όπως η Κως και η Λέρος.

Αναφερόμενος στο ζήτημα της αύξησης του Φ.Π.Α. σε ορισμένα νησιά της Δωδεκανήσου, επισήμανε πως αυτή η ενέργεια προσέθεσε ακόμη ένα τουβλάκι στην κρίση της οικονομίας, σημειώνοντας πως αυτό που συνέβη στα Δωδεκάνησα με την παρούσα κυβέρνηση, αποτέλεσε την πυραμίδα της κρίσης για την ελληνική κοινωνία και οικογένεια.

Σε ότι αφορά ειδικότερα στην Κω, κατέστησε σαφές πως βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα και ορισμένες φορές αντιμετωπίστηκε και εχθρικά από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας πως οι κυβερνώντες λειτούργησαν και λειτουργούν αυθαίρετα χωρίς σχέδιο και πρόγραμμα.

Ειδική μνεία έκανε στη διαχείριση του προσφυγικού, με τις θέσεις του να είναι γνωστές και εκπεφρασμένες, ενώ δεν παρέλειψε να σημειώσει πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ προχωρά σε ακατάπαυστη παροχολογία, ενώ στην πραγματικότητα παίρνει δέκα και επιστρέφει ένα υπό τη μορφή δολώματος για τους πολίτες.

«Η Νέα Δημοκρατία είναι παρούσα στα Δωδεκάνησα, τόσο με τον πρόεδρό μας, όσο και με κορυφαία της στελέχη. Να μη ξεχνάμε πως πρόεδρος μας, Κυριάκος Μητσοτάκης, επισκέπτεται για δεύτερη φορά τα νησιά. Η Δωδεκάνησος αποτελεί εθνικό σύνορο, είναι μία ευαίσθητη και σημαντική περιοχή για την Ελλάδα», κατέληξε ο κος Δράκος.

Πολιτικό Γραφείο: Αμερικής 43, Ρόδος, Δωδεκάνησα

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2241026589 – 6943073256

Email: stefanos.drakos@gmail.com

Ιστοσελίδα: http://sdrakos.netFB: Στέφανος Δράκος

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ