Κλείνει τα μικρόφωνα η Μαρία Χούκλη: Με ποιο κόμμα κατεβαίνει υποψήφια

0
2250

Με ποιο κόμμα κατεβαίνει υποψήφια η Μαρία Χούκλη;

Σε συζητήσεις με τη Νέα Δημοκρατία φέρεται να βρίσκεται η Μαρία Χούκλη για το ενδεχόμενο να κατέβει υποψήφια με το κόμμα στις επόμενες εκλογές.

 

Σύμφωνα με το typologies.gr, η γνωστή δημοσιογράφος θα προστεθεί στη λίστα με τα ονόματα με τα οποία ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιδιώκει να φέρει αέρα ανανέωσης στο κόμμα της ΝΔ.

Υπενθυμίζεται ότι, η Μαρία Χούκλη αποχώρησε, σύμφωνα και με επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1, από την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του καναλιού, την οποία και αναλαμβάνει από τις 30 Ιανουαρίου ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Σε δίλημμα βρίσκεται αυτή την περίοδο η Μαρία Χούκλη, μετά το «διαζύγιό» της με τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η έμπειρη δημοσιογράφος συζητά και με παράγοντα του Μεγάρου Μαξίμου, για να κατευθυνθεί προς την ΕΡΤ.

Την ίδια ώρα, η Μαρία Χούκλη σκέφτεται την είσοδό της στην πολιτική, ενώ φέρεται να έχει κάνει ήδη συζητήσεις με τη ΝΔ, προκειμένου να κατέβει υποψήφια με το κόμμα στις επόμενες εκλογές.

Υπενθυμίζεται ότι η Μαρία Χούκλη αποχώρησε, σύμφωνα και με επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1, από την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του καναλιού, την οποία και αναλαμβάνει από τις 30 Ιανουαρίου ο Νίκος Χατζηνικολάου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ