Είμαι έτοιμος για επιστροφή δηλώνει ο Γ. Νικητιάδης

14
1195

Mετά τη σύμπραξη Παπανδρέου με ΠΑΣΟΚ

«Είμαι έτοιμος να επιστρέψω στην Πολιτική και στον κεντροαριστερό χώρο με την Δημοκρατική Συμπαράταξη» δήλωσε χθες στον Παλμό ο πρώην βουλευτής και Υπουργός Τουρισμού Γιώργος Νικητιάδης προσθέτοντας: «Έκανε επιτέλους το πρώτο βήμα ο Γιώργος Παπανδρέου και τώρα σε συνεργασία με την Φώφη Γεννηματά και με άλλα μικρά κόμματα που θέλουν να δουν την πατρίδα τους να προοδεύει είμαστε έτοιμοι και μπορούμε να ελπίζουμε ότι όχι μόνο την τρίτη θέση αλλά και πολύ παραπάνω μπορούμε να κερδίσουμε στις επόμενες εκλογές.

Τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ έχουν πάρει ήδη την κατιούσα και είναι καιρός μετά την εμπειρία του παρελθόντος να κάνουμε αυτό που πρέπει.

Σχετικά με τον εαυτό του ο κ. Νικητιάδης ανέφερε:
Ο ρόλος μου θα είναι και είναι ήδη δυναμικά ενεργός στην θέση που θα μου ζητηθεί. Φυσικά και αν μου ζητήσουν να είμαι υποψήφιος βουλευτής θα δεχτώ καθώς ξέρω πώς λειτουργεί το αθηναϊκό πολιτικό σκηνικό, η υπουργική τοποθέτηση.

Ωστόσο, αν μου ζητηθεί ο ρολος του Περιφερειάρχη, δεδομένης της νυν περιφερειακής αρχής που εκτιμώ ότι οι δράσεις της είναι περιορισμένες, θα το κάνω, αλλά προτιμώ πιο κεντρικές πολιτικές οδούς».

Στο ερώτημα αν θα δεχτούν όλους τους περιπατητικούς των κομμάτων, απάντησε ότι όλοι μπορούν να είναι χρήσιμοι αρκεί να θέλουν να συζητήσουν χωρίς αλαζονεία.

Ο κ. Νικητιάδης τόνισε επίσης ότι είναι καιρός να συνδράμουν και τα μικρά κόμματα στην Δημοκρατική Συμπαράταξη, χωρίς να ακυρωθεί κανενός η ταυτότητα, ενώ σε όλους αυτούς που πιστευουν ότι επιστρέφουν οι πολιτικοί στις παλιές τους θέσεις για την καρέκλα είπε αφοπλιστικά: «Εγώ έχω και δουλειά, και προσωπική ζωή και ενδιαφέροντα.

Έχω και αγάπη σε αυτό που λέγεται πατρίδα. Και αν μπορώ να κάνω κάτι γι’αυτήν θα το κάνω. Εξάλλου ως υπουργός έκανα ό,τι μπορούσα με πολύ λίγα χρήματα. Όταν άλλοι είχαν τα μεγάλα πακέτα τα αξιοποίησαν οπουδήποτε αλλού εκτός από τον σκοπό για τον οποίο τα είχαν’.

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΒΡΕ ΚΑΛΩΣΤΑ ΤΑ ΓΙΩΡΓΑΚΙΑ. ΧΩΡΙΣ ΤΣΙΠΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΘΥΜΙΣΟΥΝ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΟΔΗΓΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΔΗΘΕΝ ΑΓΑΠΟΥΝ. ΑΝ ΑΓΑΠΟΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΙΔΑΤΕ ΣΤΟ ΣΟΙΜΠΛΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝ. ΑΝ ΑΓΑΠΟΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΕΛΛΑΤΕ ΜΙΣΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΝΕΟΥΣ ΣΤΑ ΣΚΛΑΒΟΠΑΖΑΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. ΑΝ ΑΓΑΠΟΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΟΔΗΓΟΥΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΔΕΚΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΑΣ ΑΝΟΔΟ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΤΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΣΑΣ.

    • Γιωργάκη, τώρα με τις αναδουλειές μόνο η πρακτόρευση της Ryanair Air σε ξελασπώνει...

      Με την πολιτική ξοφλήσες, δεν τραβάς πια μια σε πήραν χαμπάρι τι πράγμα είσαι όταν σαν υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ με λίστα που δεν θα έβγαινες, πούλησες παράταξη, κόμμα και τους άλλους δυνυποψήφιους σου.

      • Σιγά, σιγά τα μαθαίνουμε όλα ΝΙΣΥΡΙΑΔΗ, που στήριξες ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟ αλλά έγλυφες τον ΜΑΧΑΙΡΙΔΗ, τον ΣΟΥΡΑ αλλά γλύφεις τον ΚΥΡΙΤΣΗ.

        ΠΟΥΛΗΣΕΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑΤΊ ΜΕ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΔΕΝ ΕΒΓΑΙΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ και στήριζες τον Γιωργάκη τον ΒΛΑΚΑ, τον εχθρό της Κω ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟ, τον ΣΟΥΡΑ που στήριζε ΣφΥΡΙΖΑ και ότι ευκαιριακά σε βόλευε… Τώρα μετά το ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΔΑΓΚΩΤΟ που έφαγες…. βλέπεις ΠΑΛΙ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ… Ένας παλιός πολιτικάντης της φουρνιάς της συναλλαγής και της διαφθοράς…

    • Τόλμησε να δοκιμάσεις ξανά και θα φας πάλι ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΔΑΓΚΩΤΟ Γιωργάκη.

      Δεν κατάλαβες ακόμα ότι όλοι εσείς που οδηγήσατε, άλλος λίγο, άλλος πολύ στην εξαθλίωση της κοινωνίας είστε καμένα χαρτιά;;; Ο κόσμος θέλει νέα πρόσωπα που έχουν σχολιαστεί και δεν έχουν καμιά σχέση με το παλιό διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα.

  2. ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

    Εκτός από τις στημένες δημοσκοπήσεις των «νταβατζήδων» των ΜΜΕ, δημοσκοπήσεις γίνονται και από ιστοσελίδες.
    Έτσι, ηλεκτρονική δημοσκόπηση έκανε κατά την διάρκεια της εορταστικής περιόδου το logiastarata.gr (προσκείμενο στην νουδούλα), στην οποία συμμετείχαν συνολικά 16.611 επισκέπτες της ιστοσελίδας.
    Η μεγάλη διαφορά σε σχέση με τις προηγούμενες ηλεκτρονικές δημοσκοπήσεις της ίδιας ιστοσελίδας, ήταν στην 2η θέση, την οποία αυτή τη φορά καταλαμβάνει η Χρυσή Αυγή.
    Ιδού και τα αποτελέσματα:
    Νέα Δημοκρατία 5.494 33,1%
    Χρυσή Αυγή 2.740 16,5%
    ΣΥΡΙΖΑ 2.108 12,7%
    Δημ. Συμπαράταξη 982 5,9%
    Άλλο κόμμα 722 4,3%
    Πλεύση Ελευθερίας 558 3,4%
    Δημιουργία Ξανά 501 3,1%
    ΚΙΔΗΣΟ 472 2,8%
    ΚΚΕ 336 2%

  3. μονο την μασα σκεφτεστε…τωρα θα ψηφισω χρυση αυγη.ο μιχαλολιακος θα σας αλλαξει τα φωτα.χαχαχαχαχα.γελιο που θα κανουμε!!!!που θα κρυφτητε…θα σας καθισει στο σκαμνι!!!!ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ!!!!!

  4. Απάντηση Χρυσής Αυγής στο δημοσίευμα της “Real News” περί συνεργασιών 1

    Η Κυριακάτικη εφημερίδα «Real News», βασιζόμενη σε λανθασμένες πληροφορίες που έχουμε και στο παρελθόν διαψεύσει, δημοσιεύει άρθρο με τίτλο: «Ανοιχτή πρόσκληση Καρατζαφέρη στη Χρυσή Αυγή».
    Η Χρυσή Αυγή διαψεύδει για ακόμη μια φορά όσα δημοσιεύονται και επαναλαμβάνει:
    Α) Δεν συμμετέχουμε σε καμία διεργασία για την δημιουργία οποιουδήποτε «πολιτικού σχήματος κατά τα πρότυπα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης» και ασφαλώς δεν έχουμε λάβει την οποιαδήποτε σχετική πρωτοβουλία.
    Β) Είμαστε η τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας και στις επόμενες εκλογές θα συμμετέχουμε ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ και ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ με στόχο να καταλάβουμε την δεύτερη θέση και να είμαστε η επόμενη Αξιωματική Αντιπολίτευση.

  5. Απάντηση Χρυσής Αυγής στο δημοσίευμα της “Real News” περί συνεργασιών 2

    Γ) Στην μεγάλη οικογένεια της Χρυσής Αυγής είναι ευπρόσδεκτοι όλοι οι Έλληνες που αντιμάχονται το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, ταυτίζονται με τις Πολιτικές μας Θέσεις, πιστεύουν στις Ιδεολογικές μας Αρχές και τιμούν την πολιτική μας διαδρομή.
    Δ) Όποιος επιθυμεί να συμπαραταχθεί στον όμορφο και σκληρό Αγώνα της Χρυσής Αυγής πρέπει να είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει και αυτός τις παράνομες και αντισυνταγματικές διώξεις και τις συκοφαντίες που υφίσταται το Εθνικιστικό Κίνημα, πληρώνοντας το τίμημα της Εθνικής Αντίστασης ενάντια στην διαφθορά και την ξενοκρατία.

    • ΜΑ ΓΥΑ ΤΙΝ ΜΑΡΦΗΝ ΔΑΙΝ ΛΑΙΤΑΙ ΤΟΙΠΩΤΑ ΚΕ Η ΜΑΙΤΑΝΑΣΤΑΙΣ ΑΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΩΝ ΠΩΛΟΙΤΣΜΩ ΜΑΣ!ΧΡΟΙΣΥ ΑΒΓΕΙ ΓΟΙΑ ΝΑ ΞΑΙΒΡΟΜΑΙΣΗ Ω ΤΩΠΩΣ!!!

  6. Η ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΝΑΝΕΩΣΗ [ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ Ο ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ,Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ,Ο ΓΙΑΝΝΟΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ,Ο ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ……].

  7. Γιώργο έπαιξες κι έχασες. Απο ΝΔ ο δρόμος έκλεισε. Προς το ΣΥΡΙΖΑ τον κλείνεις μόνος σου οπότε άντε γειά. Μη περιμένεις να νεκραναστηθούν τα πεθαμένα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ