Λύκειο στο Ζηπάρι: Iκανοποιήθηκε το δίκαιο αίτημα – Η. Καματερός: Απόδειξη ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι

30
2207

 

Λύκειο στο Ζηπάρι: ικανοποιήθηκε το δίκαιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας

Η δημοσίευση σε ΦΕΚ της απόφασης του Υπουργού Παιδείας για την ίδρυση Γενικού Λυκείου στο Ζηπάρι, όπως είχε δεσμευτεί στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Γονέων ο συμπατριώτης μας βουλευτής Ηλίας Καματερός, ικανοποιεί το δίκαιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας, των μαθητών και των γονέων της περιοχής.

Αυτή η απόφαση φανερώνει την ευαισθησία της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ για τους νέους και τις νέες μας και την προτεραιότητα που δίνει σε θέματα εκπαίδευσης και νησιωτικότητας, δήλωσε ο βουλευτής Δωδεκανήσου. Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας εισακούει τα δίκαια αιτήματα της κοινωνίας και δίνει τις απαραίτητες λύσεις και απαντήσεις, τόνισε.

Η ίδρυση του Γενικού Λυκείου Ζηπαρίου, επισήμανε ο Ηλίας Καματερός, καταδεικνύει πως δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Ας μην ξεχνάμε πως η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, με τις πολιτικές που εφάρμοζαν ήταν αυτοί που έβαζαν λουκέτο σε σχολικές μονάδες, καταργούσαν ειδικότητες και απέλυαν εκπαιδευτικούς, απαξιώνοντας και διαλύοντας τη δημόσια εκπαίδευση και τους λειτουργούς της.

Για αυτό το σημαντικό έργο, το οποίο εντάσσεται από την κυβέρνηση στο πλαίσιο δράσεων αναβάθμισης της παρεχόμενης δημόσιας εκπαίδευσης, απαιτείται πλέον, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, η σύσταση της αρμόδιας επιτροπής από το Δήμο Κω, που θα προχωρήσει στην εύρεση του κατάλληλου χώρου, ώστε να στεγαστεί το νεοϊδρυθέν σχολείο.

30 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τώρα που ο ψεύτης Μαυρογιαλούρος έβγαλε απόφαση για ίδρυση σωθήκαμε, κτήριο και καθηγητές θα δείτε του Αγίου Π... ου.

    Πόσα θα τάζουν ακόμα πριν πάνε στον αγύριστο οι γιαλατζί αριστεροί του ΣφΥΡΙΖΑ;;; Τάζουν, τάζουν σαν τους γιατρούς και νοσηλευτές που όλο έρχονται αλλά πάντα χάνουν τον δρόμο για το νοσοκομείο.. Μ

  2. ΚΑΜΑΤΕΡΕ αν κανεις βαση της RYANAIR ΚΑΙ ΜΟΛΟ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΙΣΟΒΙΩΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

    στην ΚΩ.οπως η ροδος,τα χανια,και τωρα το απριλιο 2016 η κερκυρα.αν μπορεις μαζι με το υπουργειο τουρισμου να κανετε την κω ΒΑΣΗ ΤΗΣ RYANAIR και ολοι θα σε ευγνωμονουμε για το καλο που θα κανεις στο νησι.επισης φτιαξε τον μολο για κρουαζιεροπλοια να εχουμε τουρισμο χειμωνα καλοκαιρι.τοσα εκατομυρια ευρω δινεται στους προσφυγες.κανε κατι για το νησι.βαλε κω αθηνα με 20 ευρω αεροπορικως με astra ,ellinair,easy jet,ryanair κλπ.ΕΠΙΣΗΣ ΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΧΟΤ ΣΠΟΤ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥ.ΕΚΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΣΥΛΟ.ΒΑΛΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΟΛΑΝΔΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΡΩΣΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΗΣ ΚΩ ΤΟΥ 2015.

  3. Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ.ΗΛΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΕΣΕΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΒΟΥΛΕΥΗ ,ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ.Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ.ΚΑΚΟΨΥΧΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ.ΗΛΙΑ ΔΥΝΑΤΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΣΑΠΙΛΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΙ.

    • Σ......, μεγάλος ο πόνος σου για τον ΚΥΡΙΤΣΗ που γίνεσαι γελοίος, λιβανίζεις εσύ ο δεξιός τον γιαλατζί αριστερό..

      Μεγάλος ο πόνος σου όπως της Λαίδη Τζιοβάνα ΡΟΎΦΑ και δεν χάνεις ευκαιρία να ξεράσεις χολή…

      • ΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΟ ΘΑ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ.ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ.ΜΕΛΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ????? ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΙΑΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΟ.

  4. δεν σε υποστηριξαπριν,αλα τωρα θα ειμαι διπλα σου.Και παλι συγχαριτηρια.

  5. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ,ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ.Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ? ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ,ΠΗΓΕ ΚΕΦΑΛΟ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ.ΠΗΓΕ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΑ-Ι-ΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ.ΑΠΟ ΕΡΓΑ Σ…Α.2,5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΠΟΣΟ ΜΑΑΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΞΑΝΑΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ.ΑΣ ΤΟΝ ΛΟΥΣΤΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ….

  6. ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ – ΒΙΝΤΕΟ 1.https://www.youtube.com/watch?v=j5fXID_Hgdo

    Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ιωάννης Λαγός μετέβη σήμερα στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Νέου Ικονίου Περάματος, κατόπιν προσκλήσεως εκπροσώπων του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων. Παρέμεινε στον χώρο του σχολείου από τις 8 το πρωί έως τις 3.30 το μεσημέρι και έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από το σύνολο των γονέων και των μαθητών.
    Η Χρυσή Αυγή υποστηρίζει το αίτημα της απόλυτης πλειοψηφίας του Συλλόγου, που με ψήφους 86-0 αποφάσισε πως δεν επιθυμεί την φοίτηση παιδιών από το Κέντρο Υποδοχής Σχιστού στο σχολείο τους.
    Καταδικάζουμε τα επεισόδια που προκάλεσαν εξωσχολικοί αριστεριστές, οι οποίοι μετέβησαν εσπευσμένα στον χώρο για να τρομοκρατήσουν τους γονείς και τους ανήλικους Έλληνες μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Περάματος.

  7. ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ – ΒΙΝΤΕΟ 2.https://www.youtube.com/watch?v=j5fXID_Hgdo

    Καταδικάζουμε επίσης τους συκοφάντες των ΜΜΕ που ψευδολογούν σε βάρος του κόμματός μας: η παρουσία του βουλευτή μας και των γονέων που στάθηκαν στο πλευρό μας ήταν απολύτως ειρηνική.
    Μεγάλος αριθμός μελών του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων έχουν ήδη προβεί σε δηλώσεις προς τα ΜΜΕ, με τις οποίες ξεκαθαρίζουν πως η παρουσία της Χρυσής Αυγής στον χώρο του σχολείου ήταν απολύτως ειρηνική και είχε σκοπό την στήριξη των αιτημάτων τους. Γιατί κανένα κανάλι δεν προβάλλει τις δηλώσεις αυτές;
    Η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει να στηρίζει με κάθε νόμιμο μέσο το πάγιο αίτημα των Ελλήνων πολιτών να ζουν με αξιοπρέπεια και ασφάλεια στον τόπο τους.

  8. ΜΟΥΖΑΛΑΣ: ΟΙ ΜΚΟ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΕΣ!

    Πριν από λίγα χρόνια, όταν κινήθηκαν κάποιες διαδικασίες κατά της λειτουργίας της ιστοσελίδας των πάσης φύσεως κόκκινων τρομοκρατών Indymedia από τους χώρους του Πολυτεχνείου, οι υπεύθυνοί της απάντησαν θρασύτατα ότι «δεν ανήκουμε στην δικαιοδοσία σας». Εννοώντας, πως είναι υπάλληλοι του γνωστού σιωνιστή αρχιτοκογλύφου Σόρος, τον οποίο δεν θα τολμούσαν να ακουμπήσουν οι φασουλήδες των Αθηνών. Φυσικά, η υπόθεση ξεχάστηκε και η ιστοσελίδα λειτουργεί κανονικότατα…
    Δεν είναι, όμως, μόνο οι αναρχοκομμουνιστές ανεξέλεγκτοι σ’ αυτόν τον τόπο. Είναι και οι διάφορες ΜΚΟ. Και μάλιστα, με παραδοχή του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής (Λαθρομετανάστευσης) Μουζάλα. Ιδού: «Έχουν δοθεί χρήματα σε θεσμικές ΜΚΟ. Έχετε δίκιο, δεν έχουμε πολύ μεγάλες δυνατότητες ελέγχου των ΜΚΟ και το απαιτούμε από την ΕΕ. Είναι όμως νομικές διαδικασίες και δεν αρκούν οι προθέσεις για να το λύσεις».
    Παρεμπιπτόντως, και οι ΜΚΟ και οι αναρχοκομμουνιστές τρομοκράτες, είναι υπό την ίδια «ομπρέλα»: του Σόρος και των… ευαγών «Ιδρυμάτων» του! Τυχαίο; Δε νομίζω!

  9. Ρεπορτάζ ΑΝΤ1 για τα γεγονότα στο δημοτικό σχολείο Περάματος - ΒΙΝΤΕΟ

    Για πολλοστή φορά το σύνολο των ηλεκτρονικών και διαδικτυακών Μέσων αναπαρήγαγε δίχως καμία διασταύρωση και έλεγχο συκοφαντίες κατά της Χρυσής Αυγής για δήθεν τραμπουκισμούς στο δημοτικό σχολείο Νέου Ικονίου Περάματος, όπου οι Έλληνες Γονείς αποφάσισαν με συντριπτική πλειοψηφία 86-0 να μην επιτρέψουν την ενσωμάτωση των παιδιών των λαθρομεταναστών στο σχολείο.
    Το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 παρουσίασε και την ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής για ειρηνική παρέμβαση ύστερα από πρόσκληση και έδειξε πλάνα όπου ο βουλευτής Β΄ Πειραιώς, Γιάννης Λαγός συνομιλεί με τους γονείς του σχολείου.
    Να σημειωθεί πως στην μαρτυρία γονέα που παρουσιάζεται στο τέλος του ρεπορτάζ δεν γίνεται λόγος για επεισόδια από μέλη του κλιμακίου της Χρυσής Αυγής, αλλά από άγνωστους εξωσχολικούς.
    Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/reportaz-ant1-gia-ta-gegonota-sto-dhmotiko-scholeio-peramatos-binteo#ixzz4W3GP2aY9

    • το Ζηπαρι δεν θα καθαρισει απο φασιστες διοτι απλα γεμισε απο Αλβανους και ξερεις οι Αλβανοι δεν ξερουν απο δημοκρατια…εχεις να φας δαβρι εσυ και τα παιδια σου απο τα αλβανα που θα γινεις ο μεγαλυτερος χρυσαυγητης της Κω..λουλα ε λουλα

      • ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΣΤΕ ΣΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΑΤΕ ΤΟ ΖΗΠΑΡΙ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ.

  10. ουστ -ΟΥΣΤ- ΟΥΣΤ -ΟΥΣΤ μακρια απο τους δοσιλογους του συριζα που

    καταντησαν συνεργατες των γερμανοναζι!!!!!!!ΟΥΣΤ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

  11. Τσακιστε τους Ναζί σε κάθε περίπτωση
    Τσακιστε τους Ναζί σε κάθε γειτονιά
    Τσακιστε τους Ναζί σε κάθε τι!
    Χρυσά αυγά σημαίνει σκ… πατημένα
    Ζητώ ή Ελλάδα
    Ζητώ ή κυβέρνηση
    Ζητώ ή Κως

  12. ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΞΕΠΛΕΝΟΥΝ ΧΡΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΡΩΝΟΥΝ ΧΑΛΙΑ.

    Η ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΜΑΦΙΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟ ΝΕΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΣΟΒΙΕΤ
    ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΔΙΑΘΕΣΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 200 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΔΑΝΕΙΩΝ ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟΣΟ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΝΕ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΠΩΣ Η ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΟΜΒΙΑ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΜΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΜΑΦΙΑ.http://attikanea.blogspot.de/2017/01/blog-post_333.html

  13. Ἡ πρόσφατη (23-12-2016) ἐγκύκλιος τοῦ Ὑπουργείου Παιδείας πρὸς τὶς Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας καὶ Δευτεροβάθμιας Ἐκπαίδευσης καὶ ὅλα τα Γυμνάσια τῆς χώρας, μὲ βαθμὸ προτεραιότητας «Ἐξαιρετικὰ Ἐπεῖγον« (γιατί ἄραγε;), προωθεῖ σαφέστατα στὰ παιδιὰ τῶν 12-15 χρονῶν Σοδομισμὸ πολὺ χειρότερου τύπου ἀπὸ τὴ γνωστὴ ὁμοφυλοφιλία
    Σύμφωνα μὲ τὴν ἐγκύκλιο αὐτὴ οἱ μαθητὲς καθὼς καὶ οἱ γονεῖς τοὺς καλοῦνται μὲ εἰδικὰ σεμινάρια ποὺ θὰ λάβουν χώρα μέσα στὰ πλαίσια τῶν διδακτικῶν ὡρῶν μιᾶς σχολικῆς ἑβδομάδας ὑπὸ τὸν τίτλο «Σῶμα καὶ Ταυτότητα» νὰ ἐνημερωθοῦν σχετικὰ μὲ τὸ φύλο τους.
    Τί ἄραγε ἐνημέρωση θὰ λάβουν;

  14. Δεν θα αφήσουμε να περάσει ο Σοδομισμός στα σχολεία 2 ΣΥΡΙΖΑ ΝΔ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΥΣ!!!!

    Μερικὰ ἀπὸ τὰ θέματα ποὺ περιλαμβάνει ὁ θεματικὸς ἄξονας τῶν «Ἔμφυλων Ταυτοτήτων» εἶναι: «Βιολογικὸ καὶ Κοινωνικὸ Φύλο«, «Ἀποδομώντας τὰ Ἔμφυλα Στερεότυπα«, «Φύλο, Σεξουαλικὸς Προσανατολισμὸς καὶ Ἀνθρώπινα Δικαιώματα«, «Ὁμοφοβία καὶ Τρανσφοβία στὴν Κοινωνία καὶ στὸ Σχολεῖο
    Οὐσιαστικὰ καλοῦνται τὰ παιδιὰ νὰ διαλέξουν αὐτὰ τὸ φύλο τους (gender), ἀνεξαρτήτως ἀπὸ τὸ ἐὰν ἔχουν γεννηθεῖ ἀγόρια ἢ κορίτσια (sex).
    Δηλαδὴ, ἐὰν κάποιο παιδὶ «δέν αἰσθάνεται καλὰ» μὲ τὸ ὅτι γεννήθηκε ἀγόρι ἢ κορίτσι, νὰ μπορεῖ νὰ δηλώνει τὸ ἀντίθετο καὶ νὰ τὸ κατορθώνει μὲ τὴ βοήθεια συγκεκριμένων ἰατρικῶν ἐφαρμογῶν.
    Γονεῖς!
    Ἡ κατάσταση ἔχει φτάσει στὸ ἀπροχώρητο! Σκεφθεῖτε τί ψυχολογικὰ προβλήματα θὰ προξενηθοῦν στὸ μέλλον στὰ παιδιὰ αὐτὰ ποὺ θὰ θελήσουν νὰ ἀλλάξουν τὸ φύλο τους, ἀλλὰ καὶ τὸ γεγονὸς ὅτι δὲν θὰ μποροῦν τὰ παιδιὰ αὐτὰ νὰ δημιουργήσουν οἰκογένεια καὶ νὰ φέρουν στὸν κόσμο ἀπογόνους.

  15. Ανοιχτή παραδοχή των -στημένων στα… τέσσερα!- τριτομνημονιακών λακέδων της Μέρκελ, του Σόρος και των απανταχού της γης διεθνών τοκογλύφων, ότι το κατοχικό ψευδοκράτος τους είναι σε πλήρη συνεργασία με την παρακρατική τους τσογλαναρία, για να εμποδίσει τις νόμιμες πολιτικές δραστηριότητες της Χρυσής Αυγής, αποτελεί η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τα γεγονότα στο Δημοτικό Σχολείο Νέου Ικονίου Περάματος. Ιδού:<>.Ο σταλινισμός των λακέδων του Μνημονίου, δε θα περάσει! Και στο τέλος, οι θλιβεροί λακέδες θα καταλήξουν εκεί που τους πρέπει: στα σκουπίδια της Ιστορίας!
    (ΥΓ): Αφού πρώτα επιστρέψουν –μέχρι το τελευταίο φράγκο!- τα κλεμμένα από «επιδοτήσεις», «προγράμματα» και μυστικά κονδύλια, που έχουν φάει!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ