Νέα δημοσκόπηση: Καταποντίζεται η κυβέρνηση – Μεγάλο προβάδισμα της ΝΔ (Πόσα κόμματα στη βουλή)

4
1231
ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ, ΛΕΒΕΝΤΗΣ, ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ

Ειδήσεις | Δημοσκόπηση: Σταθερό και μάλιστα διψήφιο προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει νέα δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας που δόθηκε την Πέμπτη (19/01/2017) στη δημοσιότητα, για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης καταγράφει ποσοστό 30,5%, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί με 16,5%, δηλαδή μια διαφορά συνολικά 14 ποσοστιαίων μονάδων.

PROTHESI PSIFOU

Η Χρυσή Αυγή παραμένει τρίτη δύναμη με ποσοστό 7,5%, ενώ ακολουθούν με ποσοστό 6,5% Δημοκρατική Συμπαράταξη και ΚΚΕ αντίστοιχα.

Στο 2,5% καταγράφονται η Ένωση Κεντρώων, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, αλλά και η Πλεύση Ελευθερίας, ενώ σε αποσύνθεση μοιάζει το Ποτάμι, που καταγράφει μόλις 2%. Η Λαϊκή Ενότητα βρίσκεται ακόμη πιο χαμηλά στο 1%.

Στην παράσταση νίκης η αξιωματική αντιπολίτευση προηγείται με διαφορά 59,5%, με το 71% των ερωτώμενων να πιστεύει ότι πρώτη θα αναδειχθεί η ΝΔ έναντι 11,5% του ΣΥΡΙΖΑ, 2,5% άλλο κόμμα και 15% δηλώνει δεν ξέρω δεν απαντώ. Καταλληλότερος για πρωθυπουργός σύμφωνα με το 33,5% είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, 20% ο Αλέξης Τσίπρας, 44% κανένας και 2,5% λένε Δεν Ξέρω / Δεν Απαντώ.

PARASTASI NIKHS

 

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μία πρόγευση από τον ορυμαγδό παραπληροφόρησης που θα ακολουθήσει έδωσε πριν λίγο η δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, η οποία παρουσιάστηκε στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ.
    Οι συστημικές εταιρίες δημοσκοπήσεων που λάτρεψαν την Φώφη, ξαφνικά ανακάλυψαν άνοδο του κλεφτοΠασόκ, καθώς οι μεταγραφές εθνικών ολετήρων, διαγραφέντων και τουρκόφρονων γυρολόγων ανέστρεψαν το κλίμα για το απόκομμα… Και μετά ξύπνησαν!
    Ακόμα όμως και έτσι, με στημένη και χαλκευμένη άνοδο για το κλεφτοΠασόκ, η Χρυσή Αυγή παραμένει σταθερά και αδιαμφισβήτητα τρίτη πολιτική δύναμη.
    Προφανώς τα ποσοστά του Λαϊκού Συνδέσμου είναι ψαλιδισμένα και όσο και να φουσκώνουν τα ποσοστά των αποκομμάτων του συνταγματικού τόξου, η νεκρανάσταση δεν έρχεται!
    Εμείς το μόνο που θα σημειώσουμε για πολλοστή φορά είναι ότι ο τελικός κριτής θα είναι αργά ή γρήγορα ο Ελληνικός Λαός και τότε θα δούμε ποιο θα είναι το τρίτο κόμμα ή ίσως και το δεύτερο…

  2. ΟΛΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΣΥΡΙΖΑ ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΠΟΤΑΜΙ ΑΝΕΛ ΛΕΒΕΝΤΗ ΓΙΑ ΝΕΑ ΟΛΟΦΡΕΣΚΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ!!!!!

    ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΕΤΡΑ!!!!!

  3. ΜΠΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΦΙΛΑΡΑΚΟ. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΠΟΣΟΣΤΙΑΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ.
    ΑΝ ΕΙΝΑΙ 4η ΜΗΝ ΕΚΠΛΑΓΕΙΣ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ