«Ντου» στο Επιμελητήριο Ηρακλείου που μιλούσε ο Πετρόπουλος (Pics-Vid)

5
1123

Τον περίμεναν με…

Aμέσως μετά την είσοδο του υφυπουργού Κοινωνικής Ασφάλισης, διαδηλωτές έσπασαν τον κλοιό και προσπάθησαν να μπουν στην αίθουσα

Ένταση επικράτησε στο Επιμελητήριο Ηρακλείου, όπου λίγο πριν τις 8 το βράδυ έφθασε ο υφυπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων Τάσος Πετρόπουλος, ο οποίος είναι κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση που έχει διοργανωθεί για το νέο ασφαλιστικό νόμο.

Νωρίτερα, ωστόσο έξω από το κτίριο είχαν συγκεντρωθεί μέλη του ΠΑΜΕ Ηρακλείου, τα οποία με πανό και συνθήματα φώναζαν συνθήματα κατά του ασφαλιστικού νομοσχεδίου και της πολιτικής της κυβέρνησης.

Αμέσως μετά την είσοδο του κ. Πετρόπουλου στο χώρο της εκδήλωσης οι διαδηλωτές κατόρθωσαν να σπάσουν τον κλοιό που είχε στηθεί γύρω από το Επιμελητήριο και να μπουν στο εσωτερικό του κτιρίου επιχειρώντας κατάληψη του χώρου.

Μετά τα επεισόδια, οι διαδηλωτές αποχώρησαν φωνάζοντας συνθήματα εναντίον του υφυπουργού και της κυβέρνησης για τα μέτρα που έχουν αποφασίσει.

5 ΣΧΟΛΙΑ

    • Ας μην ξεχνάμε ότι με τους αγανακτισμένους πολίτες και τραμπουκισμούς οι δεν πληρώνω έκλεψαν την εξουσία οι φασιστοαριστεροί.

      Τώρα απολαμβάνουν και αυτοί τα αποτελέσματα του λαϊκισμού της ψευτιάς και της κολοτούμπας. Η ξεφτίλα της εξουσίας με τους κρυφοφασίστες της πρώτης φορά ΓΙΑΛΑΤΖΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ που δεν θα τολμάνε να κυκλοφορήσουν έξω από την πόρτα τους. Σύντομα πάλι στα γνώριμα ποσοστά, 2-3%…

  1. Οι συντροφοι Ματατζηδες μαζεψαν τα αντηδραστικα στιχια. θα μεταφαιρθουν ολοι σε στρατοπεδο στο Ναζίνο της Σιβηριας. Υπεφθηνος στρατοπεδου οριστικε ο συντροφος Genrikh Yagoda…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ