ΣΥΡΙΖΑ Κω για ΝΔ: Δεν τους πιστεύει κανείς… 80% μειωμένες οι εισφορές των ελεύθερων επαγγελματιών

10
867

Η Νέα Δημοκρατία βουτηγμένη ως το κόκαλο στη διαφθορά και στη διαπλοκή, αφού πτώχευσε τη χώρα και τους Έλληνες πολίτες, ψεύδεται ασυστόλως με σκοπό να τρομοκρατήσει τους συμπατριώτες μας.

Εδώ και καιρό με τα «παπαγαλάκια» της στα ΜΜΕ προσπαθεί να πείσει τον λαό μας ότι οδηγείται στην καταστροφή.

Δυστυχώς για την ίδια και ευτυχώς για τους συμπατριώτες μας η αλήθεια και η πραγματικότητα τη διαψεύδουν.

Τρανό παράδειγμα οι μειωμένες ασφαλιστικές εισφορές για το 80% περίπου των ελεύθερων επαγγελματιών.

Η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας, (ΕΣΕΕ) ανακοίνωσε ότι το 77% των εμπόρων πανελλαδικά διαπίστωσε σημαντική μείωση των ασφαλιστικών εισφορών του, όπως συνέβη αντίστοιχα σε όλους τους κλάδους των ελεύθερων επαγγελματιών.

Οι βουλευτές και τα τοπικά στελέχη της ΝΔ, που παραπληροφορούσαν τους πολίτες για να τους τρομοκρατήσουν, οφείλουν να ζητήσουν συγγνώμη από τους συμπατριώτες μας.

Η αλήθεια αποκαλύφτηκε. Τα ψέματα της Ν.Δ. έχουν κοντά ποδάρια. Όσες ανακοινώσεις και να βγάλουν τα στελέχη της στην Κω και τα Δωδεκάνησα δεν τους πιστεύει κανείς!

Τώρα μάλιστα που έμειναν και με τις εκλογές στα χείλη, ας σκαρφιστούν άλλα ψέματα για να δικαιολογήσουν την ύπαρξή τους.

Γραφείο Τύπου

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τι πίνετε να μας δώσετε και σε εμάς , όργια έχετε διαλύσει την κοινωνία , βγείτε έξω να ρωτήσετε , από 970€ το δίμηνο τώρα μιλάμε για 3200€ μείωση το λέτε εσείς αυτό !

    • φίλε μου λες ψέματα. Δε βγαίνει ο λογαριασμός με 3200 που γράφεις αλλά κι έτσι να είναι μάλλον τα δηλωμένα σου πρέπει να ξεπερνούν τις 80.000 καθαρό εισόδημα. Ας πληρώσεις κι εσύ κάτι λοιπόν. Για την πατρίδα ρε γαμώτο. Αυτό λέγεται ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ αν έχεις ακούσει τη λέξη, δηλ. ο καθένας πληρώνει ανάλογα με πόσα κερδίζει Εμείς τα φτωχαδάκια ότι είχαμε μας το πήραν Παπανδρέου-Σαμαράς-Βενιζέλος, η σειρά σου τώρα να πληρώσεις κάτι παραπάνω

      • Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε μου, αλλά γνωρίζεις ότι αντίστοιχη θα είναι και η σύνταξη που θα πάρεις. 180 Ευρώ εσύ, 1500 ο φίλος που διαμαρτύρεται. Δίκιο είναι και αυτό, αυτός που δουλεύει σαν τον σκύλο για να πληρώσει τα 1600 τον μήνα να έχει μεγαλύτερη σύνταξη από τον τεμπέλη που ξύνεται όλη μέρα στα καφενεία.

  2. τι λετε ρε πιωμενοι;;;ποιος δεν πιστευει ποιους;;;σε κατασταση μεθης τα βγαζετε τα δελτια τυπου σας;;;;ερχεται η ωρα σας ισλαμολαγνοι μη στεναχωριεστε,μαυρη η ωρα που βγαινατε

  3. ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΟΥ 2017 ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ!!!!!ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΑΠΑΤΗ!!!!ΟΥ ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!!!!!

  4. ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΣΑΣ.ΤΟΛΜΑΤΕ?ΚΟΤΟΥΛΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΜΗΝ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΜΑΣ ΤΑΡΑΞΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΩΣΕΤΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΝΙΚΕΣ ΣΑΣ.ΘΑ ΦΑΤΕ ΞΥΛΟ

  5. ΚΙ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΑΣ.ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΙΣΘΕΝ.ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΑΛΑ

  6. Τι να σας πω.Εγω ειμουνα ετοιμος να κλεισω αλλα μετα τις νεες εισφορες πηρα τα πανω μου.Αυξηστες και αλλο.Ρε εχετε ξεφυγει εκει στο Συριζα τελειως?

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ