ΣΥΡΙΖΑ Κω προς ΝΔ Κω: Ας πληρώσουν πρώτα τα χρέη τους και μετά να παριστάνουν τους τιμητές (Ποιοι κυβέρνησαν τον τόπο 40 χρόνια…)

3
660

Η ευκολία με την οποία εκνευρίζονται οι συγγραφείς των ανακοινώσεων της ΝΔ Κω δείχνει την απόλυτη έλλειψη πολιτικών επιχειρημάτων. Δείχνει ότι εκτός απο τους πολίτες που δεν τους πιστεύουν δεν πιστεύουν και οι ίδιοι αυτά που γράφουν.  

Δυστυχώς για αυτούς και ευτυχώς για το λαό μας οι Έλληνες και οι Ελληνίδες έχουν καλή μνήμη και γνωρίζουν πολύ καλά ποιοι κυβέρνησαν τον τόπο 40 χρόνια.

Ποιοι είναι βουτηγμένοι στη διαπλοκή και ποιοι του έστειλαν να πληρώσει το δικό τους λογαριασμό φέρνοντας στη χώρα και στον λαό μας φτώχεια και οικονομική καταστροφή. 

Η αμετροεπής αντίδρασή τους δείχνει ότι τους ενοχλεί η αλήθεια και η πραγματικότητα. Ότι πράγματι το 80% των ελεύθερων επαγγελματιών θα καταβάλλει χαμηλότερα ασφάλιστρα. Ότι τα ψέματά τους δε βρίσκουν ανταπόκριση.

Αυτό που προκαλεί βέβαια απορία είναι το γιατί οι συγγραφείς της τοπικής ΝΔ υπερασπίζονται τη διαφθορά και διαπλοκή στελεχών ενός κόμματος που έχει φεσώσει τον ελληνικό λαό με περισσότερα απο 200.000.000 ευρώ.

Ας πληρώσουν πρώτα τα χρέη τους και μετά να παριστάνουν τους τιμητές. Διότι, όπως λέει ο λαός μας, «στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σκοινί».

Γραφείο Τύπου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τα έγραψα και δίπλα στην κατηγορία της ΝΔ. Βάλτε τους όλους μέσα. Αλλά μόνο λόγια είσαστε για να μοιράζεστε την κουτάλα. Τι θα πει βουτηγμένοι στη διαπλοκή. Έχετε στοιχεία; Στον εισαγγελέα όπως έγινε με τον Άκη. Για κάντε μια κατάσχεση στην περιουσία τους έναντι των 200 εκατομμυρίων να γελάσουμε και εμείς λιγάκι.

  2. ΠΕΤΑΤΕ ΠΑΛΙ ΛΑΣΠΗ Ε?ΠΑΛΙΑ ΣΑΣ ΤΕΧΝΗ ΚΟΣΚΙΝΟ.40 ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΕΧΩΝΑΝ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΡΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΑΥΞΑΙΝΑΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ-ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΙ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΒΓΑΖΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΡΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΑ 40 ΣΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ Ε?? ΤΑ ΧΡΕΗ 85 ΔΙΣ ΚΙ ΑΛΛΑ 3,6 ΔΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΑΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΚΑΥΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ.ΕΣΕΙΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΑΣ ΤΩΝ ΤΕΜΠΕΛΗΔΩΝ ΠΟΥ ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΚΤΡΕΦΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΠΛΗΘΟΣ ΚΑΡΑΝΙΚΩΝ.ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΧΡΕΗ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΤΕ ΣΤΟ 5 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΩΘΕΙ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΣΚΕΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ